La meva aplicació Sprint no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

My Sprint App Not Working Iphone

Esteu intentant iniciar la sessió al vostre compte My Sprint des del vostre iPhone, però alguna cosa no funciona correctament. Coneguda anteriorment com l’aplicació Sprint Zone, l’aplicació My Sprint us permet accedir al vostre compte de l’operador directament des del vostre iPhone. En aquest article, us ho mostraré què cal fer quan l'aplicació My Sprint no funciona al vostre iPhone !

Tanca i torna a obrir l'aplicació My Sprint

Moltes vegades, un petit problema tècnic és el motiu pel qual l'aplicació My Sprint no funciona al vostre iPhone. Si tanqueu i torneu a obrir l’aplicació, podreu començar de nou.Comenceu obrint el commutador d'aplicacions, que mostrarà una previsualització de totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone. En un model d'iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions. En un iPhone X, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre directe de la pantalla per obrir el commutador d'aplicacions.els missatges de veu no es reproduiran a l'iPhone

Per tancar l'aplicació My Sprint a l'iPhone 8 o versions anteriors, llisqueu l'aplicació cap amunt i fora de la pantalla. A l'iPhone X, manteniu premuda la previsualització de l'aplicació fins que aparegui un petit botó menys a l'extrem superior esquerre de cada previsualització de l'aplicació. A continuació, toqueu el botó vermell menys o llisqueu l'aplicació My Sprint cap amunt i fora de la pantalla per tancar-la.Reinicieu l'iPhone

Si el tancament de l'aplicació no ha funcionat, és possible que el vostre iPhone tingui un problema de programari diferent que no sigui causat per l'aplicació My Sprint. Si una aplicació diferent s'ha bloquejat al vostre iPhone, és possible que l'aplicació My Sprint també deixi de funcionar.

Reiniciar l'iPhone donarà a les seves aplicacions i altres programes l'oportunitat d'apagar-se de forma natural i començar de nou quan l'iPhone es torni a engegar.Per apagar l’iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada. A continuació, deixeu anar el botó d’engegada i llisqueu la icona d’engegada d’esquerra a dreta quan llisqueu fins a apagar-lo apareix. El procés és similar en un iPhone X, tret que premeu el botó lateral i el botó de volum fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla.

Actualitzeu l'aplicació My Sprint Mobile

Un altre motiu pel qual l’aplicació My Sprint pot no funcionar és perquè està obsoleta. Sprint sol publicar actualitzacions de la seva aplicació per millorar la seguretat, afegir funcions noves o solucionar errors de programari.

Per comprovar si hi ha cap actualització de l'aplicació My Sprint, obriu l'App Store i toqueu la pestanya Actualitzacions a la part inferior de la pantalla. Cerqueu My Sprint Mobile a Actualitzacions pendents.

Si hi ha una actualització disponible, toqueu el botó ACTUALITZACIÓ a la dreta de l'aplicació. Després, apareixerà un cercle d'estat al costat de l'aplicació per informar-vos quant trigarà l'actualització.

el zoom de l'àudio no funciona mac

Suprimiu i torneu a instal·lar l'aplicació My Sprint

Si no hi ha cap actualització disponible, però l’aplicació My Sprint encara no funciona, és possible que hàgiu de suprimir-la i tornar-la a instal·lar com a nova. Si hi ha un problema de programari més important amb l’aplicació My Sprint, suprimir i reinstal·lar l’aplicació donarà un començament completament nou.

Per suprimir l'aplicació My Sprint, manteniu premuda la icona de l'aplicació suaument fins que les vostres aplicacions comencin a trencar-se X apareix a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació. Toqueu el petit X i, a continuació, toqueu Suprimeix quan aparegui l'alerta de confirmació al centre de la pantalla.

Ara que s'ha suprimit l'aplicació My Sprint, obriu l'App Store i torneu a cercar l'aplicació. Un cop el trobeu, toqueu el botó de baixada situat a la dreta de l'aplicació.

Com que ja heu instal·lat l’aplicació, semblarà un núvol amb una petita fletxa que apunta cap avall. Després de tocar el botó d'instal·lació, apareixerà un cercle d'estat que us indicarà quant de temps trigarà la instal·lació.

Poseu-vos en contacte amb l’atenció al client de Sprint

Si heu reinstal·lat l’aplicació, però encara no podeu accedir al vostre compte des de l’iPhone, probablement sigui el moment de contactar amb l’equip d’assistència al client de Sprint. Podeu trucar al 1-888-211-4727 o visitar La pàgina web d’atenció al client de Sprint .

Corrent fins a la meta

L’aplicació mòbil My Sprint funciona i podeu tornar a accedir al vostre compte des de l’iPhone. La propera vegada que l'aplicació My Sprint no funcioni al vostre iPhone, sabreu com solucionar el problema. Si teniu cap altra pregunta sobre el vostre pla de telefonia mòbil, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

per què es va apagar el meu iphone?

Gràcies per llegir,
David L.