El meu iPhone no sona! Aquí et vam explicar la veritable raó la que passa això.

Mi Iphone No Suena Aqu Te Explicamos La Verdadera Raz N La Que Sucede EstoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Imagina't això: Aquestes esperant una trucada important. Has revisat diverses vegades la teva iPhone per assegurar-te que el timbre estigui encès i el volum estigui a l'màxim. Fas tot perquè quan soni l'iPhone el puguis escoltar. 5 minuts després, mires el teu iPhone per a trobar que has perdut aquesta trucada important! No llencis el teu iPhone a les escombraries. En aquest article, et explicaré perquè teu iPhone no sona i et mostraré exactament com reparar-lo.actualització: Si tens un iPhone 7, aquest article t'ajudarà - però potser t'interessi llegir el nostre article anomenat El meu iPhone 7 no sona, un tutorial específic per a un iPhone 7. En cas contrari, segueix llegint!Martha Aron em va inspirar a escriure aquest article quan em va preguntar: 'El meu iPhone no sona en totes les trucades, per això perdo moltes trucades i missatges de text. Em pots ajudar? ' Martha, sóc aquí per ajudar-te a tu ia tots els que van perdre trucades entrants i missatges de text perquè el seu iPhone no està sonant.Probablement ho sàpigues, però comprovi això de totes maneres ...

Si estàs llegint aquest article, probablement ja sàpiga que perquè el teu iPhone soni, l'interruptor de to / silenci al costat del teu iPhone s'ha de configurar perquè soni.

per què no restauro el meu iPhone?

Si es tira l'interruptor cap a la pantalla, s'activa el timbre del teu iPhone. Si es pressiona l'interruptor cap a la part posterior de l'iPhone, iPhone estarà en silenci i veuràs una petita franja taronja a la banda de l'interruptor. També veuràs la icona de l'altaveu a la pantalla de l'iPhone quan activeu l'interruptor.

Quan estiguis segur que l'interruptor de to / silenci està configurat per sonar, assegurat que el to del teu iPhone estigui activat perquè puguis escoltar el so del teu iPhone quan rebis una trucada. Pots pujar el volum del so prement el botó per pujar el volum al costat del teu iPhone.També pots pujar el volum de l'timbre obrint Paràmetres> Sons . Arrossega el control lliscant sota de Tons i Alertes cap a la dreta per pujar el volum de la melodia a la teva iPhone. Com més arrossegaments el control lliscant cap a la dreta, més fort serà el to.

botó lliscant de volum de el to iphone

Si l'iPhone no està fent cap so en absolut , Llegeix el meu article sobre què fer quan l'altaveu de la meva iPhone deixa de funcionar on aprendràs com solucionar el problema. Si ja has fet tot l'esmentat anteriorment i el problema amb el so persisteix, aquí t'explico per què el teu iPhone no està sonant:

Aquí està la solució: Apaga la funció de 'No molestar'!

La majoria de les vegades, la raó per la qual un iPhone no sona a l'rebre trucades entrants és que l'usuari ha activat accidentalment la funció No molestar a Configuració. 'No molestar' silencia les trucades, alertes i notificacions en el teu iPhone.

Com sé si la funció 'No molestar' està activada?

La forma més fàcil de saber si la funció 'No molestar' està activat és mirar la part superior dreta del teu iPhone, just a l'esquerra de la icona de la bateria Sí 'No molestar' està activat, veuràs una petita icona en forma de lluna allà.

icona de la funció No molestar

Si vols aprofundir en la funció de 'No molestar' i configurar una programació automàtica, dirigeix-te a Configuració> No molestar per veure totes les opcions disponibles.

Com apago la funció 'No molestar'?

Des que Apple va llançar iOS 7, ha estat més fàcil activar i desactivar la funció 'No molestar'. Fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla del teu iPhone per obrir el Centre de control. A continuació, toca la icona en forma de lluna per activar o desactivar el mode 'No molestar'. i Llest!

Això pot variar per diferents versions de iOS. Si tens un iPhone X o més recent, obre el Centre de control lliscant el dit cap avall des de la part superior dreta de la pantalla d'inici.

Pel que fa temps triga demanar a un fill major d'edat

També pots desactivar la funció 'No molestar' anant a Configuració> No molestar i apagant l'interruptor al costat de no Molestar . Sabràs què la funció 'No molestar' està desactivat quan l'interruptor està en blanc.

Desactivar 'Silenci desconeguts'

Una de les raons per les que tens un problema de timbre d'iPhone pot ser perquè la funció de restricció de trucades de desconeguts està activada. Aquesta funció és excel·lent per detenir els venedors per telèfon i les trucades automàtiques en sec, però malauradament també filtra a algunes persones amb les que realment vols parlar.

Per desactivar això, dirigeix-te a Configuració> Telèfon i després desactivi Silenci desconeguts . Un cop hagis fet això, el teu telèfon hauria de poder sonar novament quan algú que no està registrat a la llibreta de contactes intenti trucar-te.

Que faig si el meu iPhone segueix sense sonar?

He rebut un parell de comentaris de lectors que han pres tots els suggeriments i els telèfons iPhone encara no estan sonant. Si has arribat fins aquí i el teu iPhone no sona, és molt probable que tinguis un problema de maquinari.

per què el meu telèfon no em deixa esborrar fotos?

Moltes vegades, quan la brutícia o el líquid ingressen a un dels ports (com el connector per a auriculars o el connector de càrrega), el teu iPhone pensa que hi ha alguna cosa connectat, quan en realitat no n'hi ha. El meu article sobre com reparar un iPhone que està encallat en la manera d'auriculars explica per què passa això i com solucionar el problema.

Hi ha una possibilitat remota que el sigiente funcioni en el teu cas: pots prendre un raspall antiestàtic (o un raspall de dents que mai hagis fet servir abans) i intentar treure la brutícia del port d'auriculars o de l'port Lightning. Els raspalls antiestàtics són útils per netejar tot tipus de productes electrònics, i pot comprar un paquet de 3 a Amazon per menys de 5 dòlars.

Si tens èxit, el problema s'hauria de resoldre per si sol. Malauradament, la majoria de les vegades el mal ja està fet. S'ha produït un curtcircuit a l'interior del teu iPhone, de manera que l'única solució és visitar la teva Botiga Apple més propera o fer servir les opcions de correu a la pàgina de suport d'Apple per reparar el seu iPhone.

Les reparacions de les botigues Apple poden ser costoses. Si estàs buscant una opció menys costosa, recomano Pols , Una companyia de reparació que enviarà un tècnic certificat per ajudar-lo, qui es reunirà amb tu i repararà el teu iPhone en una hora.

Ara també podria ser un bon moment per actualitzar el teu iPhone. Les reparacions poden ser costoses, especialment si el teu iPhone té més d'un problema. En lloc de gastar centenars de dòlars en una reparació, podries fer servir aquests diners per comprar un nou telèfon. Mira la eina de comparació de telèfons mòbils de UpPhone per trobar una gran oferta en un nou iPhone!

finalitzant

'No molestar' és una d'aquelles excel·lents característiques que són útils si saps com usar-la, però pot ser realment frustrant si no ho saps. Per Martha i tots els altres que van perdre trucades importants o cridar 'El meu iPhone no sona!', Espero que aquest article pugui ajudar-los a resoldre el problema de so del seu iPhone. Si tens preguntes de seguiment o altres experiències per compartir, publícalas a la secció de comentaris a continuació. M'agradaria saber el que penses i conèixer els teus dubtes!

Et desitjo el millor,
David P.