Bústia de veu del teu iPhone ple? Aquí trobaràs la solució definitiva.

Buzon De Voz De Tu Iphone Lleno

El correu de veu està ple al teu iPhone i no estàs segur de per què. El menú d'el correu de veu està buit en l'aplicació de telèfon, però la teva safata d'entrada encara està plena. En aquest sentit, li explicaré per què el teu correu de veu d'iPhone està ple i et mostraré com solucionar el problema .

Per què està ple el correu de veu?

La majoria de les vegades, el correu de veu del teu iPhone està ple perquè els correus de veu que vas eliminar al teu iPhone encara s'emmagatzemen en un altre lloc. La majoria de les vegades, aquests correus de veu encara estan emmagatzemats amb el proveïdor de serveis telefonicos.Crida al teu correu de veu al teu iPhone i reprodueix els teus missatges de veu. A la fi de cada correu de veu, pressiona el nombre designat per eliminar els correus de veu. Això esborrarà els missatges guardats pel teu operador i alliberarà espai a la teva safata d'entrada de correu de veu.com esborrar els missatges de veu a l'iPhone

Si el teu correu de veu encara està ple, segueix la guia pas a pas a continuació!Com eliminar el correu de veu al teu iPhone

Si encara no ho has fet, elimina els correus de veu actualment emmagatzemats al teu iPhone. Per fer això, obre telèfon i toca Correu de veu . Després, toca Edita a la cantonada superior dreta de la pantalla. Toca els correus de veu que voleu eliminar.

toca eliminar a la cantonada inferior dreta de la pantalla quan hagis seleccionat tots els correus de veu que vols esborrar.l'iPad no acceptarà la contrasenya wifi

Esborrar tots els missatges eliminats

Fins i tot quan elimines un correu de veu al teu iPhone, no necessàriament s'esborra per complet. El seu iPhone guarda els teus missatges recentment eliminats, en cas que hagis comès un error i esborrat un d'important. No obstant això, això vol dir que molts missatges eliminats poden acumular-se i omplir la teva safata d'entrada de correu de veu.

cap opció de trucada wifi a l'iPhone 6

Obre el telèfon i toca la icona de l'correu de veu a la cantonada inferior dreta de la pantalla. Desplaça't cap avall i toca missatges eliminats . toca esborrar tot a la cantonada superior dreta de la pantalla. toca esborrar tot novament per esborrar permanentment els teus missatges eliminats.

Esborrar tots els correus de veu bloquejats

Els correus de veu de nombres bloquejats també poden ocupar espai a la safata d'entrada. Molts usuaris d'iPhone no s'adonen que els números bloquejats encara poden deixar missatges. Aquests tipus de missatges no apareixeran en la llista de missatges de veu, però encara poden ocupar espai sense que ho sàpigues!

Per suprimir missatges bloquejats, obre Telèfon i toca Correu de veu . toca missatges bloquejats , Després elimina els que no desitja.

iTunes no reconeix l'iPhone x

Posa't en contacte amb el vostre proveïdor de serveis sense fil

Si el teu safata d'entrada de correu de veu encara està plena, és hora de contactar al teu proveïdor de serveis sense fil per obtenir ajuda. És possible que hagis de cridar i restablir la teva bústia.

Aquests són els números d'atenció a client dels 4 principals operadors sense fil d'USA:

  • Verizon : 1-800-922-0204
  • AT&T : 1-800-331-0500
  • T-Mobile : 1-800-937-8997
  • Sprint : (888) 211-4727

Només Fes-los saber que el correu de veu del teu iPhone està ple i t'ajudaran a solucionar el problema!

Tens un correu de veu!

Has solucionat el problema i la teva safata d'entrada de l'correu de veu està buida. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar als teus amics i familiars què fer quan el correu de veu del seu iPhone estigui ple. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPhone a la secció de comentaris a continuació.