Com puc canviar els comentaris al botó d'inici del meu iPhone 7? Aquí teniu la solució.

How Do I Change Feedback My Iphone 7 S Home ButtonProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Heu comprat un nou iPhone 7 i només teniu la sensació de com funciona. Comproveu el correu electrònic i aneu a tancar l’aplicació Mail quan, espereu un segon, el botó d’inici de l’iPhone no fa clic. En canvi, l’iPhone vibra una mica quan feu clic al botó d’inici. Penseu per vosaltres mateixos: 'El meu botó d'inici està trencat?'Per sort, el botó d'inici funciona perfectament. Apple va eliminar el botó que es podia fer clic de l'iPhone 7, en lloc de convertir-lo en un botó pla i estacionari. Quan toqueu aquest botó, el nou motor tàptic de l’iPhone 7 proporciona comentaris. El motor tàptic és el petit motor de vibració que vibra lleugerament el telèfon per fer que el botó d'inici se senti com un botó real quan es prem.L'iPad està desactivat i no es connecta a iTunes

Una de les coses bones del pas al motor tàptic és el fet que podeu canviar la sensació del botó d'inici en prémer-lo. En aquest article, Us mostraré com canviar la sensació de clic del botó d'inici del vostre iPhone 7.Canviar la sensació del botó d'inici de l'iPhone 7

Canviar la sensació de toc del botó d'inici de l'iPhone 7 és un procés molt senzill. Us el guiaré a continuació.

com fer que el vostre iPad es carregui més ràpidament
  1. Obriu el fitxer Configuració a l’iPhone i toqueu General .
  2. Mireu cap al centre de la pantalla i toqueu el botó Botó d'inici opció.
  3. Notareu tres números a la part inferior de la pantalla: un, dos i tres. Toqueu aquestes opcions i, a continuació, premeu el botó d'inici per previsualitzar com se sentiran els comentaris del nou botó d'inici.
  4. Un cop hàgiu trobat el gust que voleu fer clic, premeu el botó Fet botó a l'extrem superior dret de la pantalla. S'ha canviat la sensació del botó d'inici.

Una casa feliç (botó)

I això és tot el que cal personalitzar la sensació de clic del botó d'inici del vostre iPhone. Feu-me saber quin paràmetre de clic utilitzeu a l'iPhone 7 als comentaris. Personalment, faig servir l’opció tres, ja que crec que recorda més el d’un botó tradicional.