El meu iPhone està congelat! Què fer quan el teu iPhone es congela.

Mi Iphone Est Congelado

El teu iPhone està congelat i no saps què fer. Pressiones el botó d'Inici, el botó de Encesa i llisques el dit, però no passa res. Aquest article no només tracta sobre com descongelar teu iPhone un cop: es tracta de com determinar què va causar que el teu iPhone es congeli en primer lloc i com evitar que el teu iPhone es congeli novament en el futur.

què representa un llop

Com tècnic d'Apple, puc dir amb seguretat que tots els altres articles que he vist estan equivocats.

Altres articles que he vist, inclòs l'article de suport d'Apple, hi expliquen una solució única per a una sola raó per la qual els iPhones es congelen, però hi ha moltes coses que poden causar un iPhone es congeli. Altres articles no parlen sobre com solucionar el problema, i aquest és un problema que no desapareix per si sol.Per què el meu iPhone està congelat?

El teu iPhone està congelat a causa d'un problema de programari o maquinari, però la majoria de les vegades, un problema greu de programari és el que fa que els iPhones es congelin. No obstant això, si el teu iPhone encara està sonant però la pantalla és negra, ¡trobaràs la solució en el meu article anomenat La pantalla del meu iPhone aquesta negra! Si està congelat, segueix llegint.1. Descongela la teva iPhone

En general, pots descongelar un iPhone fent un reinici forçat, i això és el que altres articles solen dir. Un reinici forçat és una curita, no una solució. Quan un iPhone es congela a causa d'un problema més profund com un problema de maquinari, un reinici forçat podria no funcionar no solucionar el problema. Dit això, si anem a arreglar el teu iPhone congelat, el primer que farem serà un reinici forçat.Com fer un reinici forçat al teu iPhone

Mantingues premut el botó d'inici (el botó circular sota de la pantalla) i el botó de repòs / activació (el botó d'encesa) junts durant al menys 10 segons. Si tens un iPhone 7 o de 7 Plus, et caldrà reiniciar el teu iPhone pressionant i mantenint pressionats el botó d'encesa i el botó per baixar el volum . Pots deixar anar tots dos botons després que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Hauries de poder utilitzar el teu iPhone després que s'encengui, però et recomano que continuïs llegint per descobrir per què el teu iPhone es va congelar en primer lloc, perquè no torni a succeir. Si un reinici forçat no funciona, o si el teu iPhone es congela immediatament després de reiniciar-se, dirigeix-te a al pas 4.

Els iPhones no solen passar d'un estat perfecte de funcionament a estar completament congelats. Si el teu iPhone ha estat lent , s'està escalfant o la teva bateria s'està esgotant molt ràpid , Els meus altres articles poden ajudar-te a resoldre aquests problemes, que al seu torn poden solucionar aquest altre inconvenient.2. Fes una còpia de seguretat del teu iPhone

Si el teu iPhone es va reiniciar en l'últim pas, et recomano que aprofitis aquesta oportunitat per fer una còpia de seguretat del teu iPhone. Quan un iPhone es congela, no és només per causa d'una disminució de la velocitat de funcionament, és un problema important de programari o maquinari. Sempre és una bona idea tenir una còpia de seguretat del teu iPhone, especialment si no estàs segur si el teu iPhone es congelarà novament en una hora o un dia.

Pots trobar més informació sobre com fer una còpia de seguretat del teu iPhone al nostre canal de YouTube, o consulta meu article que explica com reparar la còpia de seguretat d'iCloud perquè mai et quedis sense espai d'emmagatzematge d'iCloud novament.

3. Tracta de determinar quina aplicació va causar el problema

Una cosa ha de fallar amb una aplicació o servei perquè la teva iPhone es congeli. Un servei és un programa que s'executa en segon pla de la teva iPhone perquè tot funcioni sense problemes. Per exemple, CoreTime és el servei que realitza un seguiment de la data i l'hora al teu iPhone. Aquí hi ha algunes preguntes per ajudar-te a solucionar problemes:

la pantalla del telèfon té línies a tot arreu
  • Estaves fent servir una aplicació quan el teu iPhone es va congelar?
  • El teu iPhone es congela cada vegada que fas servir aquesta aplicació?
  • ¿Vas instal·lar recentment una nova aplicació?
  • Vas canviar una configuració en el teu iPhone?

La solució és òbvia si el teu iPhone va començar a congelar després que vas descarregar una nova aplicació de l'App Store: elimina aquesta aplicació.

Què passa si el teu iPhone es congela cada vegada que obres l'aplicació Mail, Safari o una altra aplicació integrada que no pots eliminar?

Si aquest és el cas, aneu a paràmetres> aquesta aplicació i comprova si pots trobar algun problema amb la forma en què està configurada. Per exemple, si Mail fa que el teu iPhone es congeli, assegura't que els teus noms d'usuari i contrasenyes estiguin ingrsadas correctament per als teus comptes de Mail. Si Safari s'està congelant, ingressa en Configuració> Safari i tria Esborrar tot l'historial i les dades de la pàgina web . Resoldre aquest problema generalment requereix una mica de treball de detectiu.

Comprovar diagnòstics i ús

Moltes vegades, no és tan òbvia la raó per la què el teu iPhone es congela. ingressa a Configuració> Privadesa> Anàlisi> Dades d'anàlisi i veuràs una llista d'aplicacions i serveis, alguns dels quals reconeixeràs, altres no.

comprovar dades analítiques de iphone

El fet que alguna cosa es mencioni aquí no vol dir necessàriament que hi hagi un problema amb aquesta aplicació o servei. No obstant això, si veus alguna cosa enumerat una i altra vegada, i especialment si veus alguna aplicació enumerada al costat de Darreres Falles , Pot haver un problema amb aquesta aplicació o servei que està causant que el teu iPhone es congeli.

Restablir tots els ajustos

Restablir tots els ajustos pot ajudar-te si encara no estàs segur de què aplicació està causant que el teu iPhone es congeli. Restablir tots els paràmetres restableix la configuració del teu iPhone als seus valors per defecte de fàbrica, però no elimina cap dada.

Hauràs de tornar a ingressar la contrasenya de Wi-Fi i configurar l'aplicació d'ajustos novament, però Restablir tots els ajustos pot reparar un iPhone congelat, i és molt menys treball que esborrar i restaurar el teu iPhone des d'una còpia de seguretat. Per restablir el teu iPhone als paràmetres per defecte de fàbrica, ingressa a Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos.

la pantalla d'inici de l'iPhone no funciona

4. Mesures més forts: soluciona el problema de l'iPhone congelat per sempre

Si un reinici forçat no va funcionar, o si has intentat totes les correccions de programari que vaig descriure anteriorment i iPhone encara està congelat, hem de solucionar el problema d'iPhone congelat amb El Gran Martell , I això vol dir que necessitem fer una restauració DFU del teu iPhone .

Connecta el teu iPhone al teu ordinador i obre iTunes. Si iTunes no reconeix teu iPhone, intenta fer un reinici forçat mentre el teu iPhone està connectat al teu ordinador. Aquesta opció és un últim recurs, a causa de la restauració del teu iPhone esborra totes les dades de la teva iPhone. Si tens una còpia de seguretat en iCloud o iTunes, hauries de poder restaurar les dades després de reiniciar el teu iPhone. Si no vas fer una còpia de seguretat, pot ser que no hi hagi res que puguis fer en aquest moment per guardar les teves dades.

5. Arregla el problema de maquinari

Si el teu iPhone no apareix a iTunes o el procés de restauració falla contínuament, un problema de maquinari pot estar causant que el teu iPhone es congeli. Fins i tot una petita quantitat de líquid pot causar estralls a la bateria, el processador i altres components interns del teu iPhone. L'iPhone no necessàriament s'apaga si això succeeix: de vegades, tot simplement s'atura.

Els serveis de reparació d'Apple són d'alta qualitat, però poden ser cars. Si vols visitar la Botiga d'Apple, diu amb anticipació i fes una cita amb el suport tècnic, o visita la pàgina web de suport d'Apple per començar una reparació per correu. Una alternativa menys costosa i d'alta qualitat que recomano és Pols , Un servei de reparació a demanat que farà que un tècnic especialitzat tanca a la teva llar o oficina per reparar el teu iPhone.

iPhone: Descongelat

Hem arreglat la raó per la qual la teva iPhone està congelat i ja saps què fer si el teu iPhone es congela novament. Amb sort, has descobert quina aplicació o servei estava causant el problema i estàs segur que es va solucionar definitivament. M'interessa saber què va causar específicament la congelació del teu iPhone i com vas arreglar el teu iPhone a la secció de comentaris a continuació. La seva experiència ajudarà a altres a arreglar els seus iPhones també.

què significa tenir un somni d’estar embarassada

Gràcies per llegir i recordi Pay It Forward,
David P.