El meu iPhone no es carregarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T ChargeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan un iPhone no es carrega, és una gran cosa. Sóc un antic empleat d’Apple i, durant la meva estada a l’Apple Store, solucionar problemes de càrrega de l’iPhone era una part important de la meva feina diària. La bona notícia és que la majoria dels problemes de càrrega de l'iPhone es poden solucionar a casa . En aquest article, us ho mostraré com solucionar un iPhone que no es carregui , pas a pas.Taula de continguts  1. Restableix el teu iPhone
  2. Comproveu si hi ha danys al cable Lightning
  3. Proveu un carregador d'iPhone diferent
  4. Traieu la brossa del port de càrrega del vostre iPhone
  5. Poseu el vostre iPhone en mode DFU i restaureu-lo
  6. Repareu el vostre iPhone

Sàpiga-ho abans de començar

Una de les preguntes més freqüents que reben els tècnics d'Apple quan un iPhone no es carrega és la següent: 'Si el meu iPhone no es carrega, necessito una bateria nova?'el botó d'engegada de l'iPhone s'ha bloquejat

Malgrat el que llegireu a molts llocs web, la resposta a aquesta pregunta és no! Hi ha molta desinformació, i aquest va ser un dels principals motius pels quals volia escriure aquest article.

Com a ex tecnologia d’Apple amb experiència en treballar amb centenars d’iPhones que no cobrarien, us ho puc dir substituir una bateria és el absolutament incorrecte .

La veritat és que la majoria de les vegades és del vostre iPhone programari - no el maquinari; això impedeix que el vostre iPhone es carregui. Si el vostre iPhone no es carrega, el 99% del temps haurà de substituir la bateria zero efecte!El programari de l

I, si hi és és un problema de maquinari, és molt més probable que es tracti del propi port de càrrega, però encara no hi som.

Si preferiu mirar que llegir, el nostre vídeo de YouTube us guiarà per la solució.

Com arreglar un iPhone que no es carregui

1. Restableix el teu iPhone

De vegades, la solució és tan senzilla com restablir durament l’iPhone. És el primer que faria una tecnologia d’Apple a l’Apple Store i és fàcil de fer a casa. A continuació s’explica com:

Com restablir durament el vostre iPhone

TelèfonCom es restableix de manera dura
iPhone 6S, 6S Plus, SE i models anteriorsMantén premut el botó botó d'encendre i la Botó d'inici junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i, a continuació, deixeu-lo anar.
iPhone 7 i 7 PlusMantén premut el botó botó d'encendre i la botó de baixar volum junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i, a continuació, deixeu-lo anar.
iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max i XRHi ha tres passos: 1. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó botó per augmentar el volum . 2. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó de baixar volum . 3. Mantingueu premut el botó botó d'encendre (anomenat 'botó lateral' de l'iPhone X) fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i després deixeu-lo anar.

Consell tècnic d'Apple: L’error número 1 que cometen les persones quan intenten restablir el seu iPhone de manera completa no mantenen premuts els botons durant un temps suficient. Tanmateix, a l'iPhone 8 i X, assegureu-vos de prémer els dos primers botons molt ràpidament i de mantenir premut el botó d'engegada durant molt de temps. De vegades, el procés pot trigar 20 segons o més.

aplicació per a la targeta daurada

Si això no funciona, no us preocupeu! Ens endinsarem en les correccions de maquinari al pas següent.

2. Comproveu que el cable Lightning no tingui danys

Mireu els dos extrems del cable USB que utilitzeu per carregar el vostre iPhone. D’Apple llamps els cables són propensos a desgastar-se, sobretot al final que es connecta al vostre iPhone. Si veieu signes de desgast visibles, pot ser que arribi el moment d’un cable nou.

Com puc saber si el meu cable llamp és el motiu pel qual el meu iPhone no es carrega?

Si no hi ha danys visibles a l'exterior del cable, proveu d'endollar l'iPhone a un port USB de l'ordinador per carregar-lo en lloc d'utilitzar l'adaptador de paret que s'inclou amb l'iPhone. Si ja carregueu l'iPhone amb l'ordinador, proveu d'utilitzar l'adaptador de paret. Si funciona en un lloc i no en l’altre, el cable no és el problema.

Pot semblar obvi, però de vegades la millor manera de determinar si teniu un 'cable dolent' és fer-ho proveu de carregar l'iPhone mitjançant el cable d'un amic . Si el vostre iPhone torna a la vida després de connectar-lo, heu identificat la raó per la qual el vostre iPhone no es carregarà: un cable defectuós.

No us oblideu de la garantia del vostre iPhone.

Si el vostre iPhone encara està en garantia, el cable USB (i tota la resta de la caixa de l'iPhone) està cobert. Apple substituirà el cable de llamp de forma gratuïta, sempre que estigui en bona forma.

Podeu configurar una devolució al lloc web d'assistència d'Apple o trucar a l'Apple Store local per concertar una cita amb el Genius Bar. Si decidiu anar a l’Apple Store, sempre és una bona idea tenir una cita al Genius Bar abans d’entrar. D’aquesta manera, no haureu d’esperar a la cua, almenys no durant molt de temps.

Els cables de tercers poden carregar problemes de càrrega de l'iPhone

Un dels motius més habituals pels quals un iPhone no es carrega prové de cables de carregador d’iPhone de tercers de baixa qualitat que la gent compra a les benzineres. Sí, els cables d’Apple són cars, però, segons la meva experiència, aquests knockoffs de 5 dòlars mai s’aguanten com la cosa real. Allà són bons per aquí, només cal saber quins triar.

Cables d'alta qualitat i menys costosos fer existeix!

Si en busqueu un cable de recàrrega d'iPhone de recanvi d'alta qualitat això és més durador que el d’Apple. Consulteu els nostres preferits a Amazon. No són cables de benzinera barats que es trenquen en una setmana. M’encanta el cable Lightning de 6 peus perquè és prou llarg per poder utilitzar el meu iPhone al llit.

el telèfon diu que no hi ha servei

3. Proveu un carregador d'iPhone diferent

Carregueu l'iPhone connectant-lo a la paret, mitjançant un carregador de cotxe, en un suport per a altaveus, al portàtil o d'alguna altra manera? N’hi ha molt de diferents maneres de carregar un iPhone.

Recordeu que és el programari del vostre iPhone el que diu 'Sí' o 'No' a la càrrega quan el vostre iPhone es connecta a un accessori. Si el programari detecta fluctuacions d'energia, evitarà que l'iPhone es carregui com a mesura de protecció.

Com puc saber si el meu carregador és el motiu pel qual el meu iPhone no es carrega?

Farem el mateix que vam fer quan vam inspeccionar el cable Lightning. La forma més senzilla d’esbrinar si el carregador és deficient és provar-ne un altre. Assegureu-vos de provar-ne més d'un, perquè els carregadors poden ser molt exigents.

Si l’iPhone no es carrega amb l’adaptador de paret, proveu d’endollar-lo a un port USB de l’ordinador. Si no es carrega a l'ordinador, proveu d'endollar-lo a la paret o proveu un altre port USB de l'ordinador. Si el vostre iPhone es carrega amb un adaptador i no amb l’altre, el problema és el carregador.

Hi ha carregadors ràpids d’alta qualitat, però cal anar amb compte

Si necessiteu un carregador nou, consulteu els carregadors que us recomanem que feu servir el mateix enllaç anterior (per al cable). L’amperatge màxim aprovat per Apple per als carregadors d’iPhone és de 2,1 amperes. A diferència de molts carregadors de tercers que poden danyar el vostre iPhone, aquests carregaran el vostre iPhone de forma ràpida i segura.

(El carregador de l'iPad és 2.1A i Apple diu que està bé per als iPhone.)

Consell: si proveu de carregar mitjançant un teclat Apple o un concentrador USB, proveu de connectar l'iPhone directament a un dels ports USB de l'ordinador. Tots els dispositius connectats a concentradors USB (i teclats) comparteixen una alimentació limitada. Personalment, he vist que es produeixen problemes de càrrega de l’iPhone perquè no hi havia prou energia per circular.

4. Traieu la brossa del port de càrrega del vostre iPhone

Feu servir una llanterna i mireu de prop el port de càrrega de la part inferior de l’iPhone. Si hi veieu deixalles o escombraries, és possible que estigui impedint que el cable de llamps faci una connexió sòlida amb el vostre iPhone. Hi ha molts connectors allà baix (el cable de llamp té 9) i, si es bloqueja l’error, l’iPhone no es carregarà gens.

Si trobeu restes de deixalles, escombraries o altres residus al port de càrrega de l’iPhone, ha arribat el moment d’esborrar-les. Necessiteu alguna cosa que no condueixi a una càrrega elèctrica ni faci malbé l'electrònica de la part inferior de l'iPhone. Aquí teniu el truc:

Agafeu un raspall de dents (un que no heu utilitzat mai) i traieu suaument el port de càrrega del vostre iPhone. Quan era a Apple, fèiem servir pinzells antiestàtics de luxe per fer-ho (que podeu obtenir a Amazon gairebé sense res), però els raspalls de dents funcionen igual de bé.

Tractament de danys causats per líquids

Un dels motius més habituals pels quals un iPhone no es carrega és el dany causat per líquids. Els danys causats per líquids poden reduir les connexions al port de càrrega de l’iPhone i causar tot tipus de problemes amb l’iPhone. Fins i tot si heu assecat el port i heu esborrat la brossa, de vegades el dany ja s’ha fet.

5. Poseu el vostre iPhone en mode DFU i restaureu-lo

Fins i tot si el vostre iPhone no es carrega, és possible que la restauració de DFU segueixi funcionant. Heu eliminat la possibilitat d'un simple problema de programari i vam fer una ullada al cable USB, al carregador i al propi iPhone, de manera que és hora de fer un darrer esforç: la restauració de DFU. Una restauració DFU és un tipus especial de restauració (quan restaurar l’iPhone, esborreu tot el que hi ha i el restaureu a la configuració de fàbrica) que pugui resoldre problemes de programari greus: si existeixen.

Consulteu el meu article sobre com restaurar DFU un iPhone per aprendre a posar l'iPhone en mode DFU i creuar els dits abans de provar-ho. Quan treballava per a Apple, això és el primer que intentaria, fins i tot quan semblava que el telèfon estava malmès. Hi ha una petita possibilitat que una restauració de DFU recuperi la vida d'un iPhone no funcional.

Si no funciona, torneu aquí per obtenir informació sobre algunes opcions excel·lents de reparació que potser no coneixeu.

6. Repareu l'iPhone

Si aneu a una botiga d’Apple per reparar l’iPhone i hi ha hagut danys físics o líquids, l’única opció que poden oferir és substituir tot l’iPhone. Si no teniu AppleCare +, això pot ser car i ràpid. Si teniu fotos, vídeos o altra informació personal al vostre iPhone i el vostre iPhone no es carregarà, Apple dirà que han desaparegut per sempre. Afortunadament, hi ha altres opcions:

Una altra opció de reparació

Si necessiteu arreglar el vostre iPhone avui, Pols és un servei de reparació en persona, assequible i assequible. Es trobaran a casa o en un lloc que trieu en tan sols 60 minuts.

Puls ofereix una garantia de per vida sobre les peces i la mà d’obra, i només pagueu després que finalitzin la reparació. També ofereixen l’opció de reparar el port de càrrega del vostre iPhone i altres components més petits que Apple no tocarà. Hi ha la possibilitat que també pugueu recuperar les vostres dades i estalviar diners.

Transparència total: rebem una tarifa de derivació si decidiu reparar el vostre iPhone amb Puls. Dit això, crec que són l'opció més fàcil i senzilla per a moltes persones.

aliments tous per menjar després d’aconseguir aparells ortopèdics

L'iPhone es torna a carregar.

Espero que el vostre iPhone hagi tornat a la vida i que esteu de tornada a una càrrega completa. M’encantaria rebre notícies vostres sobre les vostres experiències per solucionar el problema de càrrega de l’iPhone i estic aquí per ajudar-vos en el camí.

Tot el millor,
David P.