El meu botó d'engegada de l'iPhone està bloquejat. Que hauria de fer?

My Iphone Power Button Is StuckProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El botó d’engegada de l’iPhone està bloquejat i no sabeu què fer. El botó d 'engegada (també conegut com a Dormir / despertar botó) és un dels botons més importants del vostre iPhone, de manera que quan alguna cosa no funciona, pot suposar una càrrega important. En aquest article t’explicaré què cal fer quan el botó d'engegada de l'iPhone no funciona i recomano algunes opcions de reparació perquè pugueu arreglar el vostre iPhone i fer-lo funcionar com a nou.Fundes de cautxú tou i botons d’alimentació de l’iPhone: una tendència peculiar

L’ex tècnic d’Apple, David Payette, em va informar d’una tendència peculiar entre els iPhones amb botons d’encesa trencats: normalment, ho eren dins d’una funda amb goma tova sobre el botó d’engegada .Alguns estoigs estan fets de goma tova que tendeix a trencar-se amb el pas del temps i, excepte en casos de desgast o dany extrems, gairebé sempre s’utilitzava una funda de goma tova als iPhones amb botons d’encesa trencats. De nou, reconeix: molt de persones utilitzen fundes de goma als seus iPhones, però la tendència era massa habitual per passar per alt.Si el botó d’engegada de l’iPhone no funciona, potser us recomanem que no utilitzeu la funda de goma tova en el futur.

Com arreglar un botó d’engegada de l’iPhone bloquejat

 1. AssistiveTouch: una solució temporal si el botó d’engegada de l’iPhone està bloquejat

  Quan el botó d’engegada de l’iPhone està bloquejat, el problema més important que tenen les persones és que no poden bloquejar ni apagar l’iPhone. Afortunadament, podeu configurar un botó virtual mitjançant Toc d'assistència , que us permet bloquejar i apagar l’iPhone sense haver d’utilitzar el botó d’engegada físic.

  Per activar AssistiveTouch, comenceu obrint l'aplicació Configuració. Aixeta Accessibilitat -> AssistiveTouch i, a continuació, toqueu el commutador situat al costat d'AssistentTouch.  El commutador es posarà de color verd per indicar que AssistiveTouch està activat i que hi ha un botó virtual apareixerà a la pantalla del vostre iPhone. Podeu moure el botó virtual a qualsevol lloc que vulgueu de la pantalla del vostre iPhone arrossegant-lo a la pantalla amb el dit.

  Com s'utilitza AssistiveTouch com a botó d'engegada

  Comenceu tocant el botó AssistiveTouch virtual i, a continuació, toqueu el botó Dispositiu , que sembla un iPhone. Per bloquejar l'iPhone, toqueu el botó Pantalla de bloqueig icona, que sembla un pany. Si vols per apagar l’iPhone mitjançant AssistiveTouch, manteniu premuda la icona de pantalla de bloqueig fins que aparegui 'Llisca per apagar' i la icona d'energia vermella a la pantalla de l'iPhone. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.

  Com tornaré a engegar l'iPhone si el botó d'engegada no funciona?

  Si el botó d'engegada està bloquejat, podeu tornar a engegar l'iPhone connectant-lo a qualsevol font d'alimentació, com ara un ordinador o un carregador de paret. Després de connectar l'iPhone a una font d'alimentació mitjançant el vostre Cable llampec (el cable de càrrega), el logotip d’Apple hauria d’aparèixer a la pantalla del vostre iPhone abans d’engegar-lo. No us sorprengueu si triga uns minuts a engegar el vostre iPhone.

  Si l’iPhone no s’encén quan el connecteu a una font d’alimentació, és possible que hi hagi un problema de maquinari més important que el simple botó d’encesa. A continuació, parlarem de les vostres opcions de reparació si voleu solucionar el botó d’engegada.

 2. Puc solucionar el meu botó d’engegada de l’iPhone per mi mateix?

  La trista veritat és que probablement no. David Payette diu que, com a tècnic d’Apple amb experiència en treballar amb centenars d’iPhones, quan un botó d’engegada s’encalla, sovint s’enganxa definitivament. Podeu provar d’utilitzar aire comprimit o un raspall antiestàtic per eliminar els residus, però normalment és una causa perduda. Quan es trenca la petita molla que hi ha dins del botó d’engegada, no podeu fer molt per solucionar-ho.

 3. Opcions de reparació per al vostre iPhone

  Si el vostre iPhone encara està en garantia, l'Apple Store maig cobrir el cost de la reparació. Podeu visitar el lloc web d’Apple a comproveu l’estat de garantia del vostre iPhone anant a. Si decidiu anar a la vostra Apple Store local, us recomanem que ho feu marcar una cita primer, només per assegurar-se que algú us pugui ajudar tan bon punt arribeu.

  Apple també té un enviament per correu electrònic servei de reparació que solucionarà l’iPhone i el retornarà a casa.

  Si voleu reparar el vostre iPhone avui mateix, Pols pot ser la millor opció per a vosaltres.Polsés un servei de reparació de tercers que envia un tècnic certificat al vostre domicili o lloc de treball per arreglar el vostre iPhone.Polsles reparacions es poden completar en una hora i estan protegides amb una garantia de per vida.

Botó d'engegada de l'iPhone: solucionat.

Un trencament del botó d’encesa de l’iPhone sempre és un inconvenient, però ara ja sabeu què fer quan passi. Esperem que comparteixis aquest article a les xarxes socials o que deixis un comentari a continuació si tens cap més pregunta sobre el teu iPhone. Gràcies per llegir aquest article i recordeu sempre Payette Forward.