Una caixa grisa bloqueja els missatges al meu iPhone. La solució!

Gray Box Is Blocking Messages My Iphone

No podeu respondre als missatges de text perquè un quadre gris amb 0:00 us impedeix introduir text a l'aplicació Missatges de l'iPhone. Molta gent va començar a tenir aquest problema immediatament després que Apple va llançar iOS 9. En aquest article, revisarem les solucions senzilles per fer-ho desfeu-vos de la barra gris que us impedeix enviar missatges i missatges iMessages al vostre iPhone .

Se suposa que apareix el quadre gris quan envieu un missatge d'àudio amb l'aplicació Missatges. Normalment, manteniu premuda la icona del micròfon a la part dreta del quadre de text i apareixerà el quadre gris mentre enregistreu la vostra veu.missatge d'iPhone sense còpia de seguretat

D’aquí ve la 0:00: Un problema a l’aplicació Missatges fa que aparegui el quadre gris davant del quadre de text, tot i que se suposa que queda amagat en segon pla quan no enregistreu àudio. La 0:00 fa referència a 0 minuts i 0 segons d’enregistrament d’àudio i mai no ho heu de veure tret que estigueu enregistrant àudio.No hi ha cap bala màgica que solucioni l’iPhone de tothom, però si seguiu aquests suggeriments, puc garantir amb gairebé el 100% de seguretat que resoldrem definitivament el problema de la caixa grisa. No dubteu a consultar l’aplicació Missatges després de cada pas per veure si el problema es resol. Si no és així, aneu al següent pas.Com arreglar el quadre gris que impedeix enviar missatges de text al vostre iPhone

1. Tanqueu l'aplicació Missatges

Feu doble clic al botó d'inici (el botó circular que hi ha a sota de la pantalla) i llisqueu l'aplicació Missatges de la part superior de la pantalla per tancar-la.

2. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar el dit d’esquerra a dreta i espereu que l’iPhone s’apagui; trigaran uns quants segons. Torneu a engegar l'iPhone mantenint premut el botó d'engegada fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

3. Alternar 'Mostra el camp d'assumpte' i 'Recompte de caràcters'

Anar a Configuració -> Missatges i encén Mostra el camp d'assumpte i Recompte de caràcters. Tanqueu Configuració i torneu a l'aplicació Missatges. És probable que hàgiu resolt el problema, però és probable que no vulgueu que aquesta configuració quedi activada indefinidament. Tornar a Configuració -> Missatges i apagar Mostra el camp d'assumpte i Recompte de caràcters . En molts casos, simplement activar i tornar a desactivar aquests paràmetres elimina el quadre gris de Missatges.4. Desactiveu i torneu a activar iMessage

Anar a Configuració -> Missatges i toqueu l'interruptor verd a la dreta de iMessage per desactivar iMessage. No podeu enviar missatges d'àudio quan iMessage està desactivat, de manera que el quadre gris hauria de desaparèixer. Si el quadre gris encara hi és, tanqueu l'aplicació Missatges com he descrit al pas 1, torneu-la a obrir i torneu a comprovar-la.

cap servei a l'iPhone 4

iMessage és una característica fantàstica i és probable que no ho deixeu. Torneu cap a Configuració -> Missatges i torneu a activar iMessage. Quan torneu a obrir l'aplicació Missatges, s'hauria d'haver desaparegut el quadre gris.

Problema resolt.

En aquest article, hem corregit el quadre gris que us impedia enviar missatges de text i iMessages al vostre iPhone. És un problema amb l’aplicació Missatges a iOS 9 i, sens dubte, Apple ho solucionarà aviat. Fins aleshores, m’encantaria saber quin pas us va solucionar el problema a la secció de comentaris següent.

Tot el millor,
David P.