Com puc escriure diversos idiomes a l'iPhone? Corregiu la correcció automàtica.

How Do I Type Multiple Languages IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

què vol dir bateria groga iphone

Si parleu dos idiomes, ja sabeu el dolor d’intentar enviar un missatge de text amb trossos d’anglès i l’idioma estranger que trieu al vostre iPhone. La correcció automàtica es confon i creu que està escrivint malament les paraules en anglès quan escriviu en una llengua estrangera, de manera que la corregeix amb una paraula anglesa d’escriptura estreta (però fins ara). És indignant, realment.Per sort, Apple ha solucionat aquest problema amb una nova característica a iOS 10 que us permet indicar al vostre iPhone quins idiomes parleu, de manera que no sàpiga intentar corregir automàticament les paraules a mesura que escriviu. En aquest article, us el mostraré com configurar diversos idiomes al vostre iPhone i com es corregeix la correcció automàtica perquè funcioni en diversos idiomes . Abans d’iniciar aquest tutorial, assegureu-vos que el vostre iPhone tingui iOS 10 o superior.Configuració de diversos idiomes a l'iPhoneCom puc configurar la correcció automàtica per poder escriure més d'un idioma al meu iPhone?

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació al vostre iPhone.
  2. Toqueu el botó General al centre de la pantalla, desplaceu-vos cap avall i toqueu el botó Idioma i regió botó.
  3. Toqueu el botó Afegeix un idioma al centre de la pantalla, seleccioneu el vostre idioma de la llista i premeu el botó Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.
  4. El vostre iPhone us demanarà si voleu establir aquest idioma com a idioma predeterminat o si voleu mantenir el vostre idioma actual com a idioma predeterminat. Si decidiu mantenir l'idioma actual, el text de l'iPhone romandrà en l'idioma actual, però la correcció automàtica no corregirà les paraules en l'idioma que heu afegit.

Correcció automàtica corregida: escriviu dos idiomes alhora.

I això és tot el que hi ha: heu afegit amb èxit un idioma addicional al vostre iPhone i la correcció automàtica ja no és el vostre pitjor enemic. Ara, continua i sorprèn a l’àvia amb un text en la seva llengua materna.