Desactiva l’enviament de correu electrònic local amb Postfix i iRedMail

Disable Local Email Delivery With PostfixProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant desactivar l’enviament local de correu electrònic amb iRedMail i postfix al vostre servidor de correu electrònic casolà i bateu el cap contra la paret. Utilitzeu un servidor casolà per a l’enviament de correu electrònic, però la safata d’entrada viu en un segon servidor. En aquest article, compartiré el que he après com desactivar l'enviament de correu electrònic local amb Postfix i obligar a reenviar tots els correus electrònics per a determinats dominis mitjançant les seves adreces MX adequades.He cercat, buscat i buscat a Internet aquesta informació i, per ser sincer, ni tan sols estic segur de si funcionarà per a la vostra configuració. Però, basat en la quantitat de temps que vaig dedicar a investigar aquest problema, fins i tot com a expert en servidors que no eren de Linux, vaig pensar que passaria les meves troballes i que pregaria que ajudés a alleujar la vostra frustració.L'error

Si veieu l'error 'usuari desconegut a la taula de bústia virtual', esteu al lloc adequat. Bàsicament, voleu que el postfix deixi d’intentar enviar missatges de correu electrònic als comptes de correu electrònic del vostre servidor que no existeixen. És realment massa per demanar?YouTube no funciona a l'iPhone

Solució de Postfix per desactivar l'enviament de correu electrònic local per a un domini

Bàsicament, tots els paràmetres de configuració principals de postfix es troben a main.cf, de manera que podeu obrir el fitxer escrivintHe vingut /etc/postfix/main.cf.

Cerqueu eldominis_cabina_mail virtuallínia: comenteu-lo posant un # abans. Això desactivarà completament l’enviament de correu electrònic local. Aquí teniu el meu:#virtual_mailbox_domains = proxy:ldap:/etc/postfix/ldap/virtual_mailbox_domains.cf

A continuació, cerqueu el fitxerrelleu_dominislínia, i afegiu-hi tot el que hi hagi amb els noms de domini de les adreces de correu electrònic les bústies d’entrada de les quals fer viu al vostre servidor de correu electrònic casolà. El meu té aquest aspecte:

relay_domains = payette.email, $mydestination, proxy:ldap:/etc/postfix/ldap/relay_domains.cf

Finalment, trobeu el fitxermapes_transportlínia i prependhash: / etc / postfix / transportal que hi hagi. Farem el fitxer real al pas següent. El meu té aquest aspecte:

transport_maps = hash: / etc / postfix / transport, proxy: ldap: /etc/postfix/ldap/transport_maps_user.cf, proxy: ldap: /etc/postfix/ldap/transport_maps_domain.cf

Ara, només queda fer el fitxer de transport que digui 'Porteu tot el correu electrònic entrant a aquest domini i envieu-lo a través d'aquest servidor MX'.

Per tant, creeu el fitxer escrivintvim / etc / postfix / transport. Afegiu una línia per a cada domini per al qual vulgueu desactivar el lliurament local, com l'exemple següent, posant el servidor MX entre claudàtors. Aquí teniu el meu:

perquè serveix el sabó de civada
payetteforward.com smtp:[aspmx.l.google.com]

A continuació, feu el que faci el mapa de missatges al fitxer escrivintpostmap / etc / postfix / transport. Això és important: explicaria per què, però estic segur que ho és manera sobre el cap. (No tinc ni idea del que fa.)

Truc: si no esteu segur de quin és el servidor MX correcte per a un domini determinat, podeu utilitzar aquesta ordre fantàstica per esbrinar què és. Crec que realment ho cavareu, home.

dig -tmx payetteforward.com

A continuació, reinicieu el postfix escrivintreinici del servei postfix, digueu una pregària i torneu-ho a provar. Si funciona, compreu-me un Corvette. Si no és així, feu-m'ho saber a la secció de comentaris i podem treballar junts per fer d'aquesta una guia una mica entenedora per solucionar aquest problema.

Postfix Post Fix

De moment, agraïu que el problema s’hagi solucionat: heu desactivat l’enviament local al servidor de correu electrònic local que executa postfix o iRedMail i, en lloc d’això, feu servir les adreces MX correctes.