iPhone XR: impermeable o resistent a l'aigua? Aquí teniu la resposta!

Iphone Xr Waterproof

Esteu pensant en comprar el nou iPhone XR, però abans de fer-ho voleu saber si és impermeable. Aquest iPhone té la classificació IP67, però què significa això realment? En aquest article, ho faré expliqueu si l’iPhone XR és impermeable o resistent a l’aigua i mostreu-vos com utilitzar el vostre iPhone de manera segura al voltant de l’aigua !

iPhone XR: impermeable o resistent a l'aigua?

L'iPhone XR té una protecció contra ingressos de IP67 , és a dir, està dissenyat per ser resistent a l'aigua quan està submergit fins a un metre durant no més de 30 minuts. Això no és de cap manera una garantia que el vostre iPhone XR sobreviurà si el deixeu caure a l’aigua. De fet, AppleCare + ni tan sols cobreix els danys causats per líquids !Si voleu assegurar-vos que l’iPhone XR no obtingui danys per líquid quan el feu servir a l’aigua o al voltant de l’aigua, us recomanem una funda impermeable. Aquests Estoigs resistents a la vida són a prova de caigudes des de més de 6,5 peus i es pot submergir sota l'aigua durant una hora o més.Què és una classificació de protecció contra ingressos?

Les qualificacions de protecció contra ingressos ens ajuden a entendre la resistència a la pols i l’aigua d’un dispositiu. El primer número de la protecció contra ingressos d’un dispositiu ens permet saber fins a quin punt és resistent a la pols i el segon número ens permet saber quina resistència a l’aigua té.Si mirem l’iPhone XR, veiem que va rebre un 6 per resistència a la pols i un 7 per resistència a l’aigua. IP6X és la resistència a la pols més alta que pot obtenir un dispositiu, de manera que l’iPhone XR està completament protegit de la pols. IPX7 és la segona puntuació més alta que pot obtenir un dispositiu per resistència a l'aigua.

Actualment, l’únic iPhones amb una qualificació IP68 són l'iPhone XS i l'iPhone XS Max!

Splish, Splash!

Espero que aquest article aclareixi qualsevol confusió sobre si l'iPhone XR és o no resistent a l'aigua. M’agradaria reiterar que està dissenyat per sobreviure submergit fins a un metre d’aigua, però Apple no us ajudarà a evitar les pauses de l’iPhone en aquest procés. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre els nous iPhones a la secció de comentaris següent.Gràcies per llegir,
David L.