Què hi ha 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone? Aquí teniu la veritat i com esborra-la.

What Is Other Iphone StorageProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ja us queda poc espai d’emmagatzematge de l’iPhone, així que heu anat a comprovar què ocupa espai. Per a la vostra sorpresa, hi ha aquest misteriós 'Altres' que ocupa una quantitat important d'espai al vostre iPhone. En aquest article, ho faré expliqueu què és 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone i mostreu-vos com eliminar-lo !Què hi ha 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone?

L ''altre' de l'emmagatzematge de l'iPhone es compon principalment de fotos, música i fitxers de memòria cau. El vostre iPhone desa aquests fitxers emmagatzemats a la memòria cau perquè es carreguin més ràpidament la propera vegada que vulgueu accedir-hi.Si sou algú a qui li agrada fer moltes fotos, transmetre molta música o mirar molts vídeos, és possible que el vostre iPhone acabi dedicant molt d'emmagatzematge a fitxers classificats com a Altres.Els fitxers de configuració, les dades del sistema i les veus de Siri també entren a la categoria Altres, però normalment aquests fitxers no ocupen tant espai com les dades emmagatzemades a la memòria cau.

Com esborra 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone

Hi ha algunes maneres de suprimir 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone. Com que algunes coses diferents cauen sota el paraigua d’Altres, haurem de completar uns quants passos diferents per esborrar-ho.Esborreu les dades del lloc web de Safari

En primer lloc, podem fer-ho ràpidament esborra els fitxers de Safari a la memòria cau anant a Configuració -> Safari -> Esborra l'historial i les dades del lloc web . Això esborrarà la memòria cau de Safari i esborrarà l'historial de navegació del vostre iPhone a Safari.

esborrar l

Estableix Mantén els missatges a 30 dies

Una manera de començar a esborrar la memòria cau de l’aplicació Missatges és mantenir només els missatges antics que rebeu durant 30 dies. D’aquesta manera, no tindreu missatges innecessaris d’un any o més que ocupin un espai d’emmagatzematge valuós.

com tancar pàgines web a l'iPhone

Anar a Configuració -> Missatges -> Conserva missatges i toca 30 dies . Sabreu que s’ha seleccionat 30 dies quan aparegui la petita marca de verificació a la seva dreta.

Descarregueu les aplicacions que no feu servir

Podeu reduir una gran quantitat d'emmagatzematge per a altres iPhone descarregant les aplicacions que no utilitzeu molt sovint. Quan descarregueu una aplicació, l’aplicació se suprimeix bàsicament. Es guarden petits trossos de dades perquè pugueu recollir-los just quan els vau deixar quan estigueu a punt per tornar-lo a instal·lar.

Per descarregar una aplicació, aneu a Configuració -> General -> Emmagatzematge de l'iPhone . A continuació, desplaceu-vos cap avall i toqueu l'aplicació que vulgueu descarregar. Finalment, toqueu Descarrega l'aplicació per descarregar-lo.

descarregar reddit a l

Introduïu l'iPhone en mode DFU i restaureu-lo des d'una còpia de seguretat

Si de debò voleu fer un cop d’ull a l’Altre a l’emmagatzematge de l’iPhone, posa el teu iPhone en mode DFU i restaurar des d'una còpia de seguretat. Quan DFU restaura l'iPhone, tot el codi que controla el programari i el maquinari s'esborra i es torna a carregar completament. Les restauracions de DFU sovint poden causar problemes de programari profunds, que poden provocar que 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone ocupin molt d'espai.

Nota: Abans de realitzar una restauració de DFU, deseu una còpia de seguretat de la informació del vostre iPhone perquè no perdeu cap dada important.

El vostre altre significatiu

Espero que aquest article us ajudi a explicar què és 'Altres' a l'emmagatzematge de l'iPhone i com podeu suprimir-ne alguns. Si teniu alguna altra pregunta sobre l’emmagatzematge de l’iPhone, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir,
David L.