Coronavirus: Com Netejar i desinfectar teu iPhone i Altres Telèfons Mòbils

Coronavirus C Mo Limpiar Y Desinfectar Tu Iphone Y Otros Tel Fonos M Viles

El coronavirus s'està propagant per tot el món i milions de persones estan fent tot el possible per evitar-ho. Moltes persones, però, passen per alt una de les coses més brutes que fan servir cada dia: el seu telèfon mòbil. En aquest sentit, li mostraré com netejar i desinfectar el teu iPhone o un altre mòbil .

Si prefereix mirar abans de llegir, consulta el nostre vídeo recent de YouTube sobre aquest tema:per què el meu rellotge Apple no es connecta al telèfon?Coronavirus i telèfons mòbils

Els experts metges diuen que és important evitar tocar-se la cara i la boca com una forma de protegir-se contra la propagació de l'coronavirus. Quan sostens teu iPhone davant de la teva cara per fer una trucada telefònica després d'enviar un missatge de text o desplaçar-te per Facebook, bàsicament estàs tocant la cara.Per què és Important Desinfectar meu iPhone?

Els iPhones s'embruten de moltes formes. Els telèfons poden recol·lectar bacteris de tot el que toques. Un estudi fins i tot va trobar que el telèfon mòbil mitjana transporta deu vegades més bacteris que el teu vàter!

Fes Això Abans De Netejar El teu Telèfon

Abans de netejar teu iPhone, apaga-i desconnecta'l de qualsevol cable a què pugui estar connectat. Això inclou cables de càrrega i auriculars amb cable. Un iPhone encès o endollat ​​podria patir un curtcircuit si s'exposa a la humitat mentre ho netes.

Com Netejar teu iPhone o altre Telèfon Cel lular

Juntament amb Apple, recomanem netejar el teu iPhone immediatament després que entris en contacte amb qualsevol substància que pugui causar taques o altres danys. Això inclou maquillatge, sabó, loció, àcids, brutícia, sorra, fang i molt més.Presa un drap de microfibra o el drap que fas servir per netejar les teves ulleres o lents. Passa el drap per una mica d'aigua perquè s'humitegi una mica. Frega el drap humit a la part davantera i posterior de la teva iPhone per netejar-lo. Assegura't d'evitar que entri humitat en els ports del teu iPhone! La humitat en els ports pot filtrar dins del teu iPhone, el que podria causar danys per aigua.

En aquest punt, el seu iPhone pot veure més net, però no ho hem desinfectat ni eliminat el coronavirus. Segueix llegint per esbrinar com fer-ho.

Per què És Important Tenir Cura Amb Els Productes Que Uses Per Netejar El teu Telèfon

Els telèfons mòbils tenen un revestiment oleofóbico (De les paraules gregues que signifiquen oli i por) resistent a les empremtes dactilars que manté les teves pantalles el més lliures de taques i empremtes dactilars possible. L'ús d'un producte de neteja incorrecte farà malbé el revestiment oleofóbico. Una vegada que aquest revestiment s'ha eliminat, no pots recuperar-lo i aquest inconvenient no està cobert per la garantia.

Abans de l'iPhone 8, Apple només col·locava una capa oleofóbica a la pantalla. En aquests dies, tots els iPhone tenen un revestiment oleofóbico tant en la part davantera com en la posterior.

Puc Utilitza Desinfectant En El meu iPhone Per Eliminar La Coronavirus?

Sí, pots netejar el teu iPhone amb certs desinfectants. Es poden usar tovalloletes desinfectants Clorox o tovalloletes amb alcohol isopropílic a l'70% per desinfectar teu iPhone. Neteja suaument les superfícies exteriors i les vores de la teva iPhone per desinfectar.

Recorda, quan diem Clorox, estem parlant de tovalloletes desinfectants, no de clor, lleixiu o lleixiu! També pots utilitzar tovalloletes Lysol, o qualsevol tovalloleta desinfectant l'ingredient sigui clorur d'alquil dimetil benzil amoni . Això és un embarbussament! (Però no t'ho metes a la boca).

requisits per comprar casa a fa servir

Assegura't que no entri humitat en els ports del teu iPhone. Això inclou el port de càrrega, els altaveus, la càmera del darrere i el connector per a auriculars, si el teu iPhone té un.

També has d'evitar submergir completament el teu iPhone en qualsevol líquid de neteja. Molta gent intenta reparar els iPhones danyats per l'aigua submergint-los en alcohol isopropílic. No obstant això, això pot empitjorar el problema!

¿Netejar Amb Un Desinfectant Matarà El Coronavirus?

No es garanteix que la desinfecció del teu iPhone mati el Coronavirus o qualsevol cosa que pugui portar. No obstant això, l'etiqueta de les tovalloletes Lysol que ús a casa diu que matarà el coronavirus humà en 2 minuts. Això és important! Recorda deixar el teu iPhone sol (durant 2 minuts després de netejar-).

segons el Centre per al Control de Malalties (CDC) , Netejar teu iPhone reduirà el risc de propagar la infecció. Desinfectar el teu iPhone tampoc elimina necessàriament tots els gèrmens, però reduirà el risc de propagar COVID-19.

Què No Hauria Utilitza Per Netejar meu iPhone?

No tots els productes de neteja són iguals. Hi ha moltes coses amb les que no has de netejar el teu iPhone. No intentis netejar el teu iPhone ambneteja-vidres, netejadors domèstics, alcohol isopropílic, aire comprimit, aerosols, dissolvents, vodka o amoníac. 'Aquests productes poden malmetre el vostre iPhone i fins i tot trencar-!

Tampoc netegis la teva iPhone amb abrasius. Els abrasius inclouen qualsevol material que pugui ratllar el teu iPhone o eliminar el teu recobriment oleofóbico . Fins i tot els articles de la llar com tovallons i tovalloles de paper són massa abrasius per al recobriment oleofóbico. En el seu lloc, recomanem utilitzar un drap de microfibra o per a lents.

Com hem dit abans, AppleCare + no cobreix el dany de l'revestiment oleofóbico de la pantalla, pel que és important tractar-lo amb cura.

Altres formes de Netejar I Desinfectar teu iPhone

PhoneSoap és una excel·lent manera de desinfectar teu iPhone. Aquest producte utilitza llum ultraviolada (UV) per neutralitzar i matar els bacteris del teu telèfon. Pots trobar altres desinfectants UV per a telèfons a Amazon per al voltant de $ 40. Un dels nostres preferits és el desinfectant per a telèfons HoMedics UV-Clean . És una mica més car, però mata el 99,9% dels bacteris i virus a nivell de l'ADN.

Instruccions Addicionals Per Propietaris De iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max

Hi ha alguns consells de neteja addicionals que has de tenir en compte si tens un iPhone 11, 11 Pro o 11 Pro Max. Aquests iPhone tenen un suport de vidre amb acabats mat.

per què no funciona la botiga d'aplicacions

Amb el temps, l'acabat mat pot mostrar signes del que Apple anomena 'transferència de material', generalment a l'entrar en contacte amb el que estigui a la butxaca o bossa. Aquestes transferències de material poden semblar esgarrapades, però sovint no ho són, i es poden treure amb un drap suau i una mica d'esforç.

Abans de netejar el teu iPhone, recorda apagar i desconnectar-de qualsevol cable a què pugui estar connectat. Està bé passar el drap de microfibra o el drap per a lents amb una mica d'aigua abans de fregar el 'material transferit' del teu iPhone.

Absolutament net!

Has netejat i desinfectat teu iPhone, el que redueix el risc de contraure o propagar el coronavirus. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar-los a teus amics i familiars com poden reduir el risc de contraure COVID-19 també! Deixa un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta i no et oblidi de consultar la Guia de recursos dels CDC sobre l'coronavirus .