Desactivar pot provocar aturades inesperades a l'iPhone? És cert?

Disabling May Lead Unexpected Shutdowns Iphone

A hores d’ara, probablement heu sentit a dir que Apple va frenar els iPhones més antics per tal de conservar la durada de la bateria. Si això us va afectar i us va fer enfadar, no us preocupeu; ara podeu corregir aquest error. En aquest article, ho faré expliqueu què hi ha a la nova secció Salut de la bateria de l'aplicació Configuració i us mostrarà com desactivar la gestió del rendiment al vostre iPhone !Aplicació de la secció de configuració de la nova bateria

Arran de l’anunci que ells va alentir els iPhones més antics per estalviar vida útil de la bateria, Apple ha estat treballant en una nova secció 'Salut de la bateria' de l'aplicació Configuració. La secció Salut de la bateria es va introduir amb l’actualització d’iOS 11.3, que es va publicar el 30 de març de 2018.La secció Salut de la bateria de l'aplicació Configuració mostra la capacitat màxima de la bateria de l'iPhone i us permet desactivar la gestió del rendiment.

Què és la gestió del rendiment?

La gestió del rendiment és la configuració ara notòria que alenteix el vostre iPhone per tal que la bateria duri més. Aquesta funció es va implementar secretament quan Apple va llançar iOS 10.2.1, però els usuaris d’iPhone no tenien la possibilitat de desactivar-la, fins ara. Si tu actualitzeu el vostre iPhone a iOS 11.3, podreu desactivar la gestió del rendiment a l'aplicació Configuració.Com es desactiva la gestió del rendiment a l'iPhone

Per desactivar la gestió del rendiment a l'iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Bateria -> Estat de la bateria . A la funció Capacitat màxima de rendiment, en veureu un de molt petit Inhabilitar… botó.

Després de tocar Desactiva ..., apareixerà a la pantalla una finestra emergent molt aterridora que diu 'Desactivar pot provocar aturades inesperades'. No tingueu por: toqueu Inhabilitar i desactiveu la gestió del rendiment.

Vaig deixar el telèfon i ara la pantalla és negra

desactiva la capacitat de rendiment màximQuè passa si no tinc l'opció de desactivar la gestió del rendiment?

És possible que la bateria de l’iPhone tingui un bon estat de salut i que la Gestió del rendiment mai no s’hagi activat. Aquest va ser el meu cas, ja que la bateria del meu iPhone encara té una capacitat màxima del 94%.

Si no veieu l'opció de Desactivar ..., Apple mai no va frenar el vostre iPhone.

Desactivar la gestió del rendiment comportarà aturades inesperades?

La veritat és que desactivar la gestió del rendiment podria condueixen a aturades inesperades, però els aturades inesperades són bastant infreqüents .

Hem enquestat el nostre Ajuda de l'iPhone Grup de Facebook per tenir una idea de com els usuaris habituals d’iPhone s’estaven veient afectats per aturades inesperades. Més de la meitat dels nostres enquestats van dir que mai no van experimentar un apagat inesperat d'un iPhone afectat per l'actualització de limitació de la bateria.

A més, no podem estar del tot segurs de si els que van experimentar aturades inesperades ho van fer o no a causa del rendiment de la bateria del seu iPhone.

Quan el fundador de Payette Forward, David Payette, treballava a l’Apple Store, va gestionar-ho milers d’iPhones, molts dels quals s’han publicat Prova de bateria estàndard d’Apple . Aquesta prova està dissenyada per determinar si una bateria és capaç de realitzar les funcions essencials d’un iPhone.

Durant tot el seu temps a l'Apple Store, només un iPhone va fallar a la prova de la bateria .

Això ens fa creure que els apagats inesperats no són tan importants com Apple els està fent i que poden haver tingut altres motivacions a l’hora de decidir frenar els vells iPhones.

Substitució de la bateria del vostre iPhone

Si us preocupa la salut i el rendiment de la bateria del vostre iPhone, us recomanem que el substituïu. Apple està oferint Substitucions de bateria de 29 dòlars a qualsevol persona amb un iPhone 6 o posterior, si l'actualització de limitació de la bateria va afectar aquest iPhone. Malauradament, aquesta oferta no s’estén a l’iPhone 5s, que també pot haver estat afectat per l’actualització de limitació de velocitat d’Apple.

Abans d’anar a l’Apple Store local, tingueu-ho en compte: si alguna cosa més no funciona amb el vostre iPhone (per exemple, la pantalla té un port trencat o malmès), Apple no només substituirà la bateria. És possible que també hàgiu de pagar per les reparacions dels altres components danyats, cosa que podria convertir la substitució de la bateria de 29 dòlars en una reparació que costarà centenars de dòlars, especialment si AppleCare + no està cobert.

Si voleu substituir la bateria de l'iPhone per Apple, estableixi una cita a l'Apple Store a prop vostre i consulteu-lo al més aviat possible.

Una alternativa de substitució de la bateria

Si no creieu que l’Apple Store sigui l’opció més adequada per a vosaltres, també us recomanem que empresa de reparacions anomenada Puls . Puls és un servei de reparació a la carta que us envia directament un tècnic certificat en tan sols una hora, ja sigui a casa, a la feina o al vostre restaurant local preferit.

Totes les reparacions de Puls també inclouen un garantia de per vida .

No espereu aturades inesperades

Espero que aquest article us hagi ajudat a entendre la nova secció Salut de la bateria de l'aplicació Configuració i el que fa la gestió del rendiment al vostre iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin accelerar també els seus vells iPhones.

M'encantaria rebre notícies vostres a la secció de comentaris següent: la desactivació de la gestió del rendiment va provocar aturades inesperades al vostre iPhone?