Per què la bateria de la meva Apple Watch mor tan ràpid? Aquí està la solució!

Por Qu La Bater De Mi Apple Watch Muere Tan R Pido

Et decep la durada de la bateria del teu Apple Watch i vols que duri més. En aquest article, t'explicaré per què la bateria del teu Apple Watch s'esgota tan ràpid i et mostraré com optimitzar el teu Apple Watch per estendre la seva vida útil .

La durada de la bateria de l'Apple Watch Sèries 3 està dissenyada per durar 18 hores amb una càrrega completa, però no vivim en un món perfecte. Les configuracions no optimitzades, els bloquejos de programari i les aplicacions pesades poden causar una important descàrrega de bateria de l'Apple Watch.Hi ha alguna cosa malament amb la bateria de la meva Apple Watch?

Vull aclarir un dels conceptes erronis més grans quan es tracta de problemes amb la bateria de l'Apple Watch: gairebé el 100% del temps, la bateria del teu Apple Watch s'esgota ràpidament a causa de problemes de programari , No de maquinari. Això vol dir que hi ha un 99% de possibilitats que no hi hagi res de dolent amb la bateria del teu Apple Watch i que no necessitis obtenir una bateria de recanvi per a Apple Watch!En aquest article, em centre en consells de bateria per watchos 4, la versió més recent del programari Apple Watch. No obstant això, aquests consells sobre la bateria es poden aplicar als rellotges Apple que executen versions anteriors de watchos.Sense més preàmbuls, comencem amb una característica comuna que la majoria de les persones no s'adonen que està esgotant la durada de la bateria del seu Apple Watch: la funció d'encendre la pantalla a l'aixecar el canell.

Apagar la funció d'encendre la pantalla a l'aixecar el canell.

¿S'encén la pantalla del teu Apple Watch cada vegada que aixeques el canell? Això es deu al fet que una funció coneguda com encendre la pantalla a l'aixecar el canell està activada. Aquesta característica pot portar a que s'esgoti la vida útil de la bateria de l'Apple Watch Series 3 ja que la pantalla s'encén i s'apaga constantment.

Com algú que fa molta feina amb l'ordinador, immediatament vaig apagar aquesta funció després de veure que la meva pantalla Apple Watch s'il·luminava cada vegada que s'ajustava les meves nines mentre escrivia o navegava per Internet.per desactivar encendre la pantalla a l'aixecar el canell , Obre l'aplicació de configuració en el teu Apple Watch i toca General> Encendre Pantalla . Finalment, apaga l'interruptor al costat de encendre la pantalla a l'aixecar el canell . Sabràs que aquesta configuració està desactivada quan l'interruptor està en gris i col·locat a l'esquerra.

Activa el mode d'estalvi d'energia mentre fas exercici

Si fas exercici amb freqüència mentre fas servir la teva Apple Watch, activar el mode d'estalvi d'energia és una manera fàcil d'estalviar bateria. A l'activar aquesta funció, el sensor de freqüència cardíaca s'apagarà i els càlculs de calories poden ser menys precisos del que és habitual.

Afortunadament, gairebé totes les màquines cardiovasculars en el teu gimnàs o centre de fitness local tenen sensors i monitors de freqüència cardíaca incorporats. En la meva experiència, els monitors de freqüència cardíaca en les màquines cardiovasculars modernes són gairebé sempre tan precisos com els de la teva Apple Watch.

El vaig provar diverses vegades en la meva Planet Fitness local i vaig descobrir que el meu freqüència cardíaca registrada en el meu Apple Watch sempre estava dins de 1-2 BPM (batecs per minut) de la meva freqüència cardíaca registrada a la màquina el·líptica.

Per activar el Mode d'estalvi d'energia per a l'aplicació Entrenament, dirigeix-te a l'aplicació de configuració en el teu Apple Watch, toca General> Entrenament i activa l'interruptor al costat de l' Mode d'estalvi d'energia . Sabràs que l'interruptor està encès quan està verd.

Verifica l'activitat en la teva aplicació d'entrenament

Si has treballat recentment, és una bona idea consultar l'aplicació d'entrenament o l'aplicació de condicionament físic (si tens una aplicació instal·lada extra que fas servir), per veure si encara s'està executant o ha pausat l'activitat. Hi ha la possibilitat que la teva aplicació de fitness segueixi funcionant en el teu Apple Watch, el que podria estar esgotant la teva bateria perquè el sensor de freqüència cardíaca i el rastrejador de calories són dos dels majors consumidors de la bateria.

Si fas servir l'aplicació Entrenament com ho faig jo quan estic al gimnàs, recorda sempre tocar finalitzar després de completar un entrenament. Només tinc una mica d'experiència amb aplicacions de fitness de tercers, però les que he fet servir tenen una interfície similar a l'aplicació d'entrenament incorporada a l'Apple Watch. M'encantaria saber l'aplicació de fitness que utilitzes, escriu-la en la secció de comentaris!

Desactiva l'actualització automàtica en segon pla per a algunes de les teves aplicacions

Quan l'Actualizacion en 2 ° plànol està activada per a una aplicació, aquesta aplicació pot descarregar nova informació i contingut utilitzant les dades mòbils (si el teu Apple Watch té Dades mòbils) o el Wi-Fi fins i tot quan no l'estiguis fent servir. Amb el temps, totes aquestes descàrregues petites poden començar a esgotar la durada de la bateria del teu Apple Watch Series 3.

Ingressa a l'aplicació Watch al teu iPhone, després toca General> Actualització en 2 ° pla . Alli debò una llista de totes les aplicacions instal·lades en el teu Apple Watch.

Un per un, veu a la llista i determina si vols o no que cada aplicació pugui actualitzar automàticament quan no l'estiguis utilitzant. No preocupis, no hi ha respostes correctes o incorrectes. Fes el que sigui millor per a tu.

Per desactivar l'actualització de l'aplicació en segon pla per a una aplicació, toca l'interruptor a la dreta. Sabràs que l'interruptor està apagat quan aquesta col·locat a l'esquerra.

actualitzar watchos

Apple sovint llança actualitzacions per watchos, el sistema operatiu de programari de la teva Apple Watch. Les actualitzacions de watchos de vegades solucionen errors menors de programari que podrien estar esgotant la durada de la bateria del teu Apple Watch.

Abans d'actualitzar, assegura't que el teu Apple Watch estigui connectat a una xarxa Wi-Fi i tingui al menys un 50% de càrrega en la bateria. Si el teu Apple Watch té menys de l'50% de durada de la bateria, pots col·locar-ho en el teu carregador mentre es realitza l'actualització.

Per cercar una actualització de watchos, obre l'aplicació Watch al teu iPhone i toca General> Actualització de programari. Si hi ha una actualització disponible, toca Descarregar i instal·lar . El teu Apple Watch descarregarà l'actualització, la instal·larà i després es reiniciarà.

Encendre 'Reduir el moviment'

Aquest truc d'estalvi de bateria funciona tant per al teu Apple Watch com per al teu iPhone, iPad o iPod. A l'activar Reduir moviment, algunes de les animacions en pantalla que normalment veus quan navegues per la pantalla del teu Apple Watch es desactivaran. 'Aquestes animacions són bastant subtils, per la qual cosa és possible que ni tan sols notes la diferència!

Per activar Reduir moviment, obre l'aplicació de configuració en el teu Apple Watch i toca General> Accessibilitat> Reduir moviment i activa l'interruptor al costat de Reduir moviment. Sabràs que Reduir moviment està activat quan l'interruptor està verd.

Limita el temps d'activació de la pantalla de l'Apple Watch

Cada vegada que toques la pantalla del teu Apple Watch, la pantalla roman encesa durant un període de temps preestablert, ja sigui 15 segons o 70 segons. Com hauràs endevinat, configurar el teu Apple Watch a Activa durant 15 segons en lloc de 70 segons pot estalviar molta bateria a llarg del dia i pots evitar que la bateria del teu Apple Watch s'esgoti ràpidament.

Dirigeix-te a l'aplicació de configuració en el teu Apple Watch i toca General> Activa pantalla. Després, desplaça't fins al submenú a l'tocar i assegura't que hi hagi una marca de verificació al costat de activar durant 15 segons .

Reflecteix la configuració de l'aplicació Mail del teu iPhone

Si has llegit el nostre article sobre la prolongació de la durada de la bateria de l'iPhone , Sabràs que l'aplicació Mail pot ser un dels majors consumidors de la teva bateria. Tot i que la secció d'ajustos de l'aplicació Mail personalitzat de l'aplicació Watch no és molt exhaustiva, el teu Apple Watch facilita la duplicació dels paràmetres de l'aplicació Mail des del teu iPhone.

Primer, fes un cop d'ull al nostre article sobre la bateria de l'iPhone i optimitza la configuració de l'aplicació de Mail al teu iPhone. Després, obre l'aplicació Watch al teu iPhone i toca Correu electrònic . Asegúrste que hi hagi una petita marca de verificació al costat de Duplicar el meu iPhone .

reflectir els paràmetres de l

Tancar aplicacions que no utilitzeu

Aquest pas pot ser una mica controvertit perquè moltes persones realment no creuen que tancar les aplicacions que no estan utilitzant estalviï bateria. No obstant això, si llegeixes el nostre article sobre per què hauries tancar les aplicacions , Veuràs que en realitat pot estalviar bateria en el teu Apple Watch, iPhone i altres dispositius Apple.

Per tancar les aplicacions al teu Apple Watch, pressiona el botó lateral una vegada per veure totes les aplicacions que estan actualment obertes. Fes lliscar el dit de dreta a esquerra en l'aplicació que vols tancar, després toca eliminar quan aparegui l'opció en la pantalla del teu Apple Watch.

Com tancar aplicacions en Apple Watch

Desactiva les notificacions push innecessàries

Un altre pas important en el nostre article sobre la bateria de l'iPhone és desactivar les notificacions automàtiques per a aplicacions quan no les necessites. Quan les notificacions push estan activades per a una aplicació, aquesta aplicació s'executarà constantment en segon pla perquè pugui enviar notificacions immediatament. No obstant això, atès que l'aplicació sempre s'executa en segon pla, pot esgotar significativament la durada de la bateria del teu Apple Watch.

Ingressa a l'aplicació Watch al teu iPhone, toca la pestanya El meu Rellotge a la part inferior de la pantalla i toca notificacions . Aquí veuràs una llista de totes les aplicacions que estan al teu Apple Watch. Per desactivar les notificacions push per a una aplicació específica, toca-a aquest menú i apaga els interruptors rellevants.

Moltes vegades, les teves aplicacions es configuraran automàticament per a reflectir la configuració del teu iPhone. Si vols mantenir les Notificacions Push al teu iPhone, però desactivar-les en el teu Apple Watch, assegureu-vos que l'opció personalitzades estigui seleccionada en l'aplicació Watch> Notificacions> Nom de l'aplicació .

Afegeix cançons a la teva biblioteca d'Apple Watch en lloc de transmetre

La transmissió de música al teu Apple Watch és un dels consumidors de bateria més grans i comuns. En lloc de transmetre, recomano afegir cançons que ja estan al teu iPhone al teu Apple Watch. Per fer això, obre l'aplicació Watch al teu iPhone, toca la pestanya El meu rellotge , Després toca música .

Per afegir música al teu Apple Watch, afegeix Música ... sota de Llistes de reproducció i àlbums. Quan trobis una cançó que vulguis afegir, toca-i s'afegirà al teu Apple Watch. Si la bateria del teu Apple Watch s'esgota ràpidament, això hauria ajudar-te.

utilitzant gelat calent durant l’embaràs

Utilitza el mode estalvi d'energia quan la durada de la bateria de l'Apple Watch sigui baixa

Si el teu Apple Watch s'està quedant sense bateria i no tens accés immediat a un carregador, pots activar l'estalvi d'energia per conservar la bateria d'Apple Watch fins que tinguis l'oportunitat de tornar a carregar-la.

És important tenir en compte que quan l'estalvi d'energia està activat, el teu Apple Watch no es comunicarà amb el teu iPhone i perdrà l'accés a algunes de les funcions del teu Apple Watch.

Per activar el mode estalvi d'energia, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla del teu Apple Watch i toca el botó de percentatge de bateria a la cantonada superior esquerra. A continuació, llisca el dit pel control lliscant d'Estalvi d'energia d'esquerra a dreta i toca el botó verd continuar .

Apaga el teu Apple Watch un cop per setmana

Apagar el teu Apple Watch a l'mínim un cop per setmana permetrà que tots els programes que s'executen en el teu Apple Watch s'apaguin normalment. Això té el potencial de solucionar problemes menors de programari que succeeixen en segon pla i que podrien estar afectant la durada de la bateria del teu Apple Watch Series 3 sense que et dés compte.

Per apagar el seu Apple Watch, pressiona i mantén premut el botó lateral fins que vegis el control lliscant per apagar a la pantalla. Utilitza el teu dit per lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar el teu Apple Watch. Espera uns 15-30 segons abans de tornar a encendre el teu Apple Watch.

Una nota per als usuaris d'Apple Watch Sèries 3 GPS + Dades mòbils

Si tens un Apple Watch amb GPS + cel·lular, la durada de la bateria del teu Apple Watch Series 3 es veurà significativament afectada per la freqüència amb què fas servir les teves dades mòbils . Els rellotges Apple amb Dades mòbils tenen una antena addicional amb la que es connecten a les torres cel·lulars. Connectar-se constantment a aquestes torres de serveis sense fil pot consumir una gran quantitat de bateria.

Si et preocupa conservar la vida útil de la bateria i limitar el teu pla de dades, només fa servir les dades quan sigui necessari i assegura't d'apagar lso servicions mòbils de veu al teu Apple Watch quan tinguis el teu iPhone amb tu. Fer trucades telefòniques des del teu rellotge és un bon truc per mostrar als teus amics, però no sempre és pràctic o rendible.

Desconnecta i vincula el teu Apple Watch al teu iPhone novament

Desconnectar i aparellar el teu Apple Watch amb el teu iPhone novament li donarà a tots dos dispositius l'oportunitat d'aparellar-com si fos la primera vegada que ho fas. Aquest procés de vegades pot solucionar problemes de programari subjacents que poden estar esgotant la durada de la bateria del teu Apple Watch Series 3.

Nota: només recomano fer aquest pas després d'haver implementat els consells anteriors. Si la bateria del teu Apple Watch encara s'esgota ràpidament després de seguir els consells anteriors, és possible que vulguis desconnectar i tornar a connectar el teu Apple Watch al teu iPhone.

Per desvincular el teu Apple Watch i iPhone, obre l'aplicació Watch en stu iPhone i toca el nom del teu Apple Watch a la part superior de menú El meu rellotge . Després, toca el botó d'informació (cerca la taronja, circular i) a la dreta de la teva Apple Watch aparellat en l'aplicació Watch. Finalment, toca Desvincular Apple Watch per desconnectar els dos dispositius.

Abans de tornar a aparellar teu iPhone amb el teu Apple Watch, assegura't que Bluetooth i Wi-Fi estiguin encesos i que estiguis sostenint dos dispositius un a costat de l'altre.

Després, reinicia el teu Apple Watch i espera al fet que aparegui l'alerta 'Fes servir aquest iPhone per configurar el teu Apple Watch' al teu iPhone. Després, segueix les instruccions de la pantalla per finalitzar l'aparellament de la teva Apple Watch amb el teu iPhone.

Restaura la teva Apple Watch

Si has seguit tots els passos anteriors, però has notat que la durada de la bateria del teu Apple Watch Sèries 3 encara s'esgota ràpidament, pots intentar restaurar-la als paràmetres de fàbrica. Quan fas això, tota la configuració i el contingut (música, aplicacions, etc.) s'esborraran per complet de la teva Apple Watch. Serà com si ho estiguessis traient de la caixa per primera vegada.

Per restaurar el teu Apple Watch als valors per defecte de fàbrica, obre l'aplicació de configuració i toca General> Restablir i toca Esborrar tot el contingut i els ajustos . Després de tocar l'alerta de confirmació, el teu Apple Watch es restablirà als valors predeterminats de fàbrica i es reiniciarà.

Nota: Després de restaurar el teu Apple Watch, hauràs aparellar novament amb el teu iPhone.

Opcions de reemplaçament de bateria

Com vaig dir a l'començament d'això: el 99% del temps quan la bateria del teu Apple Watch s'esgota ràpidament, és el resultat de problemes de programari. No obstant això, si has seguit tots els passos anteriors i encara experimentes un ràpid esgotament de la bateria de l'Apple Watch, llavors pot ser un problema de maquinari.

Desafortunadament, en realitat només hi ha una opció de reparació d'Apple Watch: Apple. Si tens AppleCare +, Apple pot cobrir el cost de la substitució de la bateria. Si no està cobert per AppleCare +, llavors pots consultar la guia de preus d'Apple abans de programar una cita en el seu Botiga Apple més propera .

Per què és Apple la meva única opció de reparació?

Si llegeixes regularment els nostres articles de solució de problemes d'iPhone, probablement sàpiga que generalment recomanem Puls com una opció de reparació alternativa a Apple. No obstant això, molt poques empreses de reparació tècnica estan disposades a reparar l'Apple Watch perquè el procés és molt difícil.

Les reparacions d'Apple Watch generalment impliquen utilitzar un microones (de debò) per escalfar un coixinet especial que fon l'adhesiu que manté unit el teu Apple Watch .

Si desitja trobar una companyia de reparació d'Apple Watch que no sigui Apple, fes-ho sota el teu propi risc. M'encantaria saber si has tingut sort rempazando teva bateria d'Apple Watch a través d'una companyia de reparació de tercers, dejame els teus comentaris en la secció de comentaris.

'Watch em estalviador de bateria!

Espero que aquest article t'hagi ajudat a entendre les raons reals per les quals la bateria del teu Apple Watch s'esgota tan ràpid. Si ho va fer, t'animo a compartir amb els teus amics i familiars en les xarxes socials. ¡Siéntase lliure de deixar un comentari a continuació i fes-me saber que tal et van funcionar aquests consells!