Com restablir durament un iPhone i per què és dolent: una tecnologia d'Apple ho explica.

How Hard Reset An Iphone Why It S Bad

El restabliment complet és una de les funcions més mal enteses i mal utilitzades d’un iPhone. Com a antic empleat d’Apple, puc donar fe del fet que el que la majoria de la gent creu sobre un restabliment complet (que ajuda a mantenir el seu iPhone funcionant sense problemes) no és cert. En aquest article t’explicaré com restablir durament el vostre iPhone i per què no ho haureu a menys que sigui necessari.

Actualització per a l'iPhone 7 i 7 Plus: Quan Apple va actualitzar el botó Inici de l’iPhone 7, va haver de canviar els botons associats a un restabliment complet perquè a l’iPhone 7 i 7 Plus, el botó Inici no funciona tret que l’iPhone estigui engegat. A continuació us mostraré com fer un restabliment complet tant en els models d’iPhone més recents com en els anteriors.Per què no hauria de restablir durament el meu iPhone?

Restablir durament un iPhone és com apagar un ordinador de sobretaula si treieu el tap de la paret. Hi ha casos en què és necessari restablir completament un iPhone com a part del procés normal de resolució de problemes i està absolutament bé.La majoria de persones amb qui vaig treballar a l'Apple Store feien servir un restabliment dur com a protecció contra un problema més gran. Si necessiteu reiniciar l'iPhone sovint, pot ser una prova d'un problema de programari més profund.L'error de reinici dur número 1 que farien els clients d'Apple

Una vegada i una altra, algú demanava una cita al Genius Bar de l’Apple Store on treballava i treia hores del dia per visitar-nos. Entrarien a la botiga i us preguntaria si havien intentat fer un restabliment complet. 'Sí', deien.

Sobre la meitat del temps , Els prendria l’iPhone i començaria a mantenir premuts el botó d’inici i el d’engegada mentre continuàvem la conversa. Llavors es veurien sorpresos mentre el seu iPhone tornava a la vida davant dels seus ulls. 'Què vas fer?'

Tothom comet l'error de no mantenir premuts els botons el temps suficient per restablir realment el seu iPhone. A mesura que aprengueu a restablir el vostre iPhone en els passos següents, Mantingueu premuts els botons durant més temps del que penseu.Com puc fer un restabliment complet en un iPhone 6S, 6, 5S, 5 i models anteriors?

Per restablir completament un iPhone 6S, 6, SE, 5S, 5 i els models anteriors, manteniu premut el botó Botó d'inici i la botó d'encendre junts fins que la pantalla de l'iPhone es posi negra i el logotip d'Apple torni a aparèixer a la pantalla.

Com puc fer un restabliment complet en els models d'iPhone 7, 7 Plus i posteriors?

Per restablir un iPhone 7 i els models posteriors, mantén premut el botó botó d'encendre i la botó de baixar el volum junts fins que la pantalla de l'iPhone es posi negra i el logotip d'Apple torni a aparèixer a la pantalla. Això pot trigar fins a 20 segons, així que no us rendiu massa aviat.

Per què restablir durament el meu iPhone és una mala idea? El Nitty Gritty.

Molts petits programes anomenats processos córrer constantment en segon pla de l'iPhone per realitzar totes les petites tasques que no solem pensar. Un dels processos manté el temps, un altre processa el tacte i un altre reprodueix la música, n’hi ha molt de processos.

Quan restableix el vostre iPhone, es tanca l’alimentació de la placa lògica durant una fracció de segon i interrompeu aquests processos bruscament. Això solia causar més problemes que els actuals. A continuació s’explica per què:

Apple s’inclou molts de garanties per fer la corrupció de fitxers gairebé impossible al sistema de fitxers de l'iPhone. Si voleu llegir el document real coses embriagadores, Publicació del bloc d’Adam Leventhal sobre el nou sistema de fitxers APFS de l’iPhone explica com funciona.

Tanmateix, quan trieu, desactiveu i torneu l'iPhone de la manera que Apple vulgui que feu: manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla i feu lliscar el dit per la pantalla.

Els processos de mal funcionament poden provocar problemes Els iPhone s’escalfen o els seus bateries per esgotar-se ràpidament . Dit d’una altra manera, restablir durament l’iPhone pot provocar problemes importants.

Moral of the Story: restableix el teu iPhone només si ho necessites

Ara que hem comentat els motius pels quals restablir un iPhone no sol ser una bona idea, heu après a mantenir el vostre iPhone saludable avançant i un dels trucs més importants del cinturó d’eines de qualsevol tècnic d’iPhone. Moltes gràcies per llegir. Agrairíem que compartís aquest article amb els vostres amics i no deixeu de fer un comentari a continuació.