El meu Apple Watch no s’actualitzarà. Aquí teniu la solució real.

My Apple Watch Won T Update

El vostre Apple Watch no s’actualitza i no sabeu per què. Veureu que hi ha disponible una actualització de watchOS, però no la podeu baixar ni instal·lar. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre Apple Watch no s’actualitzarà i us mostrarà com resoldre definitivament aquest problema !

Com actualitzar el vostre Apple Watch de la manera normal

Normalment, actualitzeu el vostre Apple Watch accedint a l’aplicació Watch del vostre iPhone i tocant-lo General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Tot i això, probablement ja ho heu provat i per això heu cercat aquest article. Els passos següents us ajudaran a solucionar el problema quan el vostre Apple Watch no s’actualitzi, encara que n’hi hagi un de disponible.Apagueu i torneu a engegar el vostre Apple Watch

Hi ha una petita probabilitat que un problema tècnic menor sigui el motiu pel qual el vostre Apple Watch no s’actualitzarà. En reiniciar l'Apple Watch, tots els seus petits programes es poden apagar normalment i tornar a començar de nou quan torneu a engegar l'Apple Watch.

un ocell vermell és un signe de què

Per apagar l'Apple Watch, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui Apagar el control lliscant apareix a la cara del rellotge. Feu lliscar la icona d'alimentació petita d'esquerra a dreta per apagar l'Apple Watch. Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l'Apple Watch.Assegureu-vos que Apple Watch estigui connectat a la Wi-Fi

Un dels dos requisits principals per actualitzar watchOS al vostre Apple Watch és que s’hagi de connectar a Wi-Fi. Afortunadament, si el vostre iPhone està connectat a Wi-Fi, el vostre Apple Watch també es connectarà a Wi-Fi sempre que els dispositius estiguin vinculats i estiguin a l’abast de l’un de l’altre.

En primer lloc, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui connectat a Wi-Fi anant a Configuració -> Wi-Fi . Si veieu una petita marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi a la part superior d’aquest menú, el vostre iPhone estarà connectat a la xarxa Wi-Fi.

per què el meu telèfon mor tan de pressa?

Un cop us hàgiu assegurat que l'iPhone està connectat a la xarxa Wi-Fi, assegureu-vos que l'iPhone i l'Apple Watch estiguin a l'abast de l'un i de l'altre. Tot i que els rellotges Apple Watch més recents es construeixen amb Bluetooth 4.0 (que els proporciona un abast d’uns 200 peus), és millor que tingueu l’Apple Watch just al costat de l’iPhone quan actualitzeu watchOS.

Assegureu-vos que el vostre Apple Watch tingui una bateria del 50%

El segon requisit principal per actualitzar un Apple Watch és que necessiti una durada de la bateria com a mínim del 50%. Podeu comprovar la durada de la bateria del vostre Apple Watch si llisqueu cap amunt des de la part inferior de la cara del rellotge. A l'extrem superior esquerre de la pantalla, veureu quin percentatge de bateria queda al vostre Apple Watch.

Si el vostre Apple Watch té una bateria inferior al 50%, col·loqueu-lo al cable de càrrega magnètic. Encara podeu baixar i preparar l’actualització de watchOS encara que el vostre Apple Watch tingui una bateria inferior al 50%.

Si intenteu instal·lar l’actualització de watchOS abans que es carregui fins a un 50% com a mínim, veureu la notificació a continuació.

què significa somiar amb les rates

Comproveu l’espai d’emmagatzematge del vostre Apple Watch

Un dels motius més freqüents pels quals un Apple Watch no s’actualitzarà és perquè no queda espai d’emmagatzematge per descarregar-la. Generalment, les actualitzacions de watchOS requereixen aproximadament uns pocs centenars de MB (megabytes) d'espai d'emmagatzematge per descarregar-se i instal·lar-se al vostre Apple Watch.

Podeu comprovar la quantitat d'espai d'emmagatzematge que actualitza watchOS a la descripció de l'actualització. Mentre l'Apple Watch tingui més espai d'emmagatzematge disponible que la mida de l'actualització de watchOS, l'actualització es podrà instal·lar.

Per comprovar la quantitat d'espai d'emmagatzematge que queda a l'Apple Watch, aneu a l'aplicació Watch de l'iPhone i toqueu General -> Ús al vostre Apple Watch. A la part superior d’aquest menú, veureu la quantitat d’espai d’emmagatzematge disponible al vostre Apple Watch.

Comproveu si hi ha problemes amb el servidor d’Apple

Hi ha una petita probabilitat que els servidors d’Apple s’estavellin perquè molts usuaris d’Apple Watch intenten actualitzar-se al darrer watchOS alhora. Normalment, això només passa els primers dies d’una gran actualització de programari, com quan Apple va llançar públicament iOS 11 per a iPhone, iPad i iPod el setembre de 2017.

Apple té una versió completa pàgina d'estat del sistema això us permetrà saber si els seus servidors estan en funcionament. Si veieu molts punts vermells en aquesta pàgina, és possible que hi hagi un problema amb els servidors d’Apple. Si hi ha un problema amb el servidor, Apple és conscient del problema i el solucionarà mentre llegiu aquest article.

Esborreu tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch

Si el vostre Apple Watch encara no s’actualitza, és possible que hi hagi un problema de programari subjacent que causi el problema. Si heu seguit tots els passos anteriors, és hora de provar d’esborrar tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch.

La pantalla de l'iPhone 6 es torna negra

Quan realitzeu aquest pas, totes les configuracions del vostre Apple Watch es restabliran als valors predeterminats de fàbrica i tot el contingut (música, fotos, etc.) s’esborrarà completament. Serà com si haguessis tret Apple Watch de la caixa per primera vegada.

Nota: després d'esborrar tot el contingut i la configuració de l'Apple Watch, tornareu a aparellar-lo a l'iPhone.

Obriu l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya i, a continuació, toqueu Esborra-ho tot quan aparegui l'alerta de confirmació.

per què el meu iPad no es carrega quan està endollat?

Després de tornar a emparellar l'Apple Watch amb l'iPhone, proveu d'actualitzar watchOS anant a General -> Actualització de programari a l'aplicació Watch de l'iPhone. Si veieu un missatge que diu 'El vostre programari està actualitzat', el vostre Apple Watch s'ha actualitzat durant el procés de restabliment.

Visiteu l'Apple Store local

Si heu esborrat tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch, però encara no s’actualitza, voldreu que el consulti un empleat d’Apple. És possible que l’antena que connecta l’iPhone a la Wi-Fi o l’antena que connecta l’Apple Watch a l’iPhone estigui danyada. Abans d’anar-hi, us recomanem programar una cita de manera que no haureu d’estar al voltant de l’Apple Store tota la tarda.

El vostre Apple Watch s'ha actualitzat.

Heu actualitzat correctament watchOS al vostre Apple Watch. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè pugueu ensenyar a la vostra família i amics què fer quan el seu Apple Watch no s’actualitzi. No dubteu a deixar cap altra pregunta de watchOS a la secció de comentaris de sota.