L’hotspot personal de l’iPhone no funciona? Aquí teniu la solució.

Iphone Personal Hotspot Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El punt d'accés personal no funciona al vostre iPhone i no esteu segur de per què. El punt d'accés personal us permet convertir l'iPhone en un punt d'accés Wi-Fi al qual es poden connectar altres dispositius. En aquest article, ho faré expliqueu per què el punt d'accés personal de l'iPhone no funciona i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !moviment a la part inferior de l’abdomen però no embarassada

Com puc configurar un punt d'accés personal al meu iPhone?

Es necessiten dues coses per configurar un punt d'accés personal al vostre iPhone:  1. Un iPhone amb iOS 7 o posterior.
  2. Un pla de telefonia mòbil que inclou dades per a un punt d'accés mòbil.

Si el vostre pla per a iPhone i mòbil compleix els requisits, consulteu el nostre altre article per obtenir més informació com configurar un punt d'accés personal . Si ja heu configurat un punt d'accés personal, però no funciona al vostre iPhone, seguiu els passos següents per solucionar el problema.Desactiveu i torneu a activar les dades mòbils

El punt d'accés personal utilitza dades mòbils per convertir l'iPhone en un punt d'accés Wi-Fi. Quan altres dispositius es connecten al vostre punt d'accés personal i naveguen pel web, utilitzen les dades mòbils del pla de telefonia mòbil. De vegades, desactivar i tornar a activar les dades mòbils pot solucionar un problema de programari menor que impedeix que el punt d'accés personal funcioni al vostre iPhone.

apagueu les dades mòbils a l

Comproveu si hi ha actualitzacions de la configuració de l’operador de telefonia mòbil

El vostre operador sense fils i Apple publiquen regularment actualitzacions de la configuració de l’operador per millorar la capacitat del vostre iPhone de connectar-se a la xarxa del vostre operador. Anar a Configuració -> General -> Quant a per veure si hi ha disponible una nova actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil. Si és així, apareixerà una finestra emergent en uns quinze segons. Si no apareix cap finestra emergent, probablement no estarà disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil.Actualització de la configuració de l

com actualitzar la targeta de crèdit a l'iPhone

Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone és una solució habitual per a diversos problemes. Tots els programes de l’iPhone s’aturen de forma natural quan l’apagueu, cosa que pot solucionar errors i errors de programari menors.

Per apagar un fitxer iPhone 8 o versions anteriors , manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Manteniu premut el botó d'engegada per tornar a engegar l'iPhone.

Per apagar un fitxer iPhone X o versions posteriors , manteniu premut simultàniament qualsevol dels dos botons de volum i lateral fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

Actualitzeu iOS al vostre iPhone

Els iPhones que tinguin iOS 7 o versions posteriors puguin utilitzar un punt d'accés personal, sempre que estigui inclòs al vostre pla de telefonia mòbil. Les versions obsoletes d’iOS poden provocar diversos problemes de programari, per la qual cosa és important mantenir l’iPhone sempre actualitzat.

Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari per comprovar si hi ha disponible una nova actualització d'iOS. Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització d'iOS. Consulteu el nostre altre article si en teniu problemes en actualitzar l'iPhone !

actualitza l

pantalla tàctil no funciona iphone 6 plus

Restableix la configuració de xarxa del teu iPhone

Restablir la configuració de xarxa de l’iPhone esborra tots els paràmetres de cel·lular, Wi-Fi, Bluetooth i VPN i els restaura als valors predeterminats de fàbrica. Restablir els valors predeterminats de fàbrica de tots els paràmetres del mòbil podria solucionar un problema de programari complex si el punt d'accés personal de l'iPhone no funciona. En lloc d’intentar localitzar aquest complex problema de programari, l’esborrem completament del vostre iPhone.

Per restablir la configuració de xarxa, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix . A continuació, toqueu Restableix configuració de xarxa. Se us demanarà que toqueu Restableix la configuració de xarxa torneu a confirmar la vostra decisió. L'iPhone s'apagarà, realitzarà el restabliment i es tornarà a engegar.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

L'últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari és una restauració de DFU, el tipus més profund de restauració de l'iPhone. Una restauració de DFU esborra i recarrega totes les línies de codi del vostre iPhone. Abans de posar el vostre iPhone a DFU, us recomanem que el feu creant una còpia de seguretat de manera que no perdeu cap dada, fitxer o informació.

Consulteu el nostre guia de restauració de DFU pas a pas quan estigueu a punt per posar el vostre iPhone en mode DFU.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

Si el punt d'accés personal encara no funciona, és probable que hi hagi un problema amb el pla del mòbil o el maquinari de l'iPhone. Us recomanem que us poseu en contacte amb el vostre operador sense fils abans d’anar a l’Apple Store. Si primer aneu a l’Apple Store, probablement us diran que parleu amb el vostre operador.

Si el vostre pla de telefonia mòbil ha canviat recentment o si cal renovar-lo, podria ser el motiu pel qual l’hotspot personal de l’iPhone no funciona. A continuació, es mostren els números d’atenció al client dels quatre principals operadors dels Estats Units:

sincronitzar l'iPhone amb el Bluetooth del cotxe
  • AT&T : 1-800-331-0500
  • T-Mobile : 1-800-866-2453
  • Verizon : 1-800-922-0204

Si teniu un operador de telefonia mòbil diferent, aneu al seu nom més 'servei d'atenció al client' per trobar el número de telèfon o el lloc web que esteu cercant.

Visiteu l'Apple Store

Si heu contactat amb el vostre operador de telefonia mòbil i no hi ha res de dolent, és hora de contactar amb Apple. Tu pots poseu-vos en contacte amb l'assistència d'Apple en línia, per telèfon o establint una cita a la ubicació de maó i morter que hi ha a prop vostre. És possible que una antena de l’iPhone es faci malbé, cosa que impedeix que utilitzeu dades mòbils per a un punt d'accés personal.

Està entrant en Hotspot aquí

El punt d'accés personal torna a funcionar i podeu tornar a configurar el vostre propi punt d'accés Wi-Fi. Ara sabreu què heu de fer la propera vegada que l’hotspot personal de l’iPhone no funcioni. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.