Com activar les actualitzacions automàtiques a l'iPhone: la solució real!

How Turn Automatic Updates IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu obtenir les darreres actualitzacions de programari tan aviat com es publiquin, però no esteu segur de com fer-ho. Amb iOS 12, ara hi ha una manera d’instal·lar automàticament l’última versió d’IOS al vostre iPhone. En aquest article, ho faré us mostrarà com activar les actualitzacions automàtiques a l'iPhone !Actualitzeu el vostre iPhone a iOS 12

Abans de poder activar les actualitzacions automàtiques al vostre iPhone, primer cal actualitzar-lo a iOS 12. Actualment, iOS 12 es troba en fase beta, però aquesta important actualització de programari es publicarà en algun moment de la tardor del 2018.Quan iOS 12 estigui disponible públicament, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Si teniu problemes en el camí, consulteu el nostre article sobre què fer quan L'iPhone no s'està actualitzant .Com puc activar les actualitzacions automàtiques al meu iPhone?

Per activar les actualitzacions automàtiques a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . A continuació, toqueu Actualitzacions automàtiques .

actualitzacions automàtiques de la configuració de iOS 12

A continuació, activeu l'interruptor situat al costat Actualitzacions automàtiques . Sabreu que les actualitzacions automàtiques de l’iPhone s’han activat quan l’interruptor és verd.què volen dir els somnis d’estar embarassada

Puc actualitzar automàticament les meves aplicacions per a iPhone?

Si, tu pots! Consulteu el nostre altre article per obtenir informació sobre com fer-ho actualitzeu automàticament les aplicacions del vostre iPhone .

Actualitzacions automàtiques: explicades.

Així és com activeu les actualitzacions automàtiques al vostre iPhone. Com he esmentat anteriorment, aquest paràmetre només està disponible als iPhones amb iOS 12, que estaran disponibles públicament més endavant el 2018. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.