El meu iPad està deshabilitat i diu 'Connecteu-vos a iTunes'! Aquí està el per què i la solució

Mi Ipad Est Deshabilitado Y Dice Con Ctese ItunesProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Tens un iPad deshabilitat i està completament bloquejat. T'està dient que et connectis a iTunes, però no estàs segur de per què. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPad està deshabilitat i et mostraré com solucionar el problema .Per què el meu iPad està deshabilitat?

El teu iPad es desactiva si ingresses el teu codi d'accés incorrectament massa vegades seguides. Això és el que succeirà si ingresses un codi d'accés d'iPad incorrecte massa vegades seguides:  • 1-5 intents: Estàs bé!
  • 6 intents: el teu iPad està deshabilitat durant 1 minut.
  • 7 intents: el teu iPad està deshabilitat durant 5 minuts.
  • 8 intents: el teu iPad està deshabilitat durant 15 minuts.
  • 9 intents: el seu iPad està deshabilitat durant una hora.
  • 10 intents: el teu iPad dirà, 'l'iPad aquesta deshabilitat. Connectar a itunes '.És important tenir en compte que pots ingressar el mateix codi d'accés incorrecte tantes vegades com vulguis sense desactivar el teu iPad. Per tant, si la contrasenya era 111111, podries ingressar 111.112 vint vegades seguides sense desactivar el teu iPad.

per què el meu carregador diu que no s'admet l'accessori?

Com es va deshabilitar la meva iPad?

És possible que estiguis pensant: 'Espera un minut! No vaig ingressar la contrasenya incorrectament deu vegades! ' Probablement això sigui cert.

La majoria de les vegades, els iPads es desactiven perquè els nens petits als quals els encanta tocar botons o els amics tafaners que volen llegir els teus missatges de text i correus electrònics ingressen el codi d'accés incorrecte deu vegades seguides.Puc desbloquejar el meu iPad deshabilitat?

Desafortunadament, el teu iPad no es pot desbloquejar una vegada que s'ha deshabilitat. Hauràs de connectar el teu iPad a iTunes i restaurar-lo.

Algunes persones creuen que els tècnics d'Apple tenen un programa de programari especial o una solució alternativa per a aquest problema, però això no és cert. Si ingresses a una Botiga Apple amb el teu iPad deshabilitat, el esborressin i t'ajudaran a configurar novament. A continuació, et mostrarem com fer-ho des de la comoditat de la teva llar, perquè no hagis d'anar a la Botiga Apple.

És massa tard per fer una còpia de seguretat del meu iPad?

Si. No hi ha manera de fer una còpia de seguretat del teu iPad un cop que s'ha deshabilitat.

Com esborrar el teu iPad deshabilitat

Hi ha dues maneres d'esborrar un iPad deshabilitat - usant iTunes o iCloud. Recomanem fer servir iTunes perquè és un procés més simple i es pot fer en qualsevol iPad.

Esborra el teu iPad usant iTunes

La forma d'esborrar el teu iPad usant iTunes és posar-lo en mode DFU i restaurar-lo. Aquest és el tipus de restauració més profunda d'iPad, esborrarà i recarregarà cada línia de codi al teu iPad. Consulta la nostra guia pas a pas per aprendre com posar el teu iPad en mode DFU !

Esborra el teu iPad usant iCloud

Si vols utilitzar iCloud per esborrar el teu iPad, entra a iCloud.com i ingressa el teu ID d'Apple i contrasenya. Si vols utilitzar iCloud per esborrar el teu iPad, entra a iCloud.com i ingressa el teu ID d'Apple i contrasenya.

el vostre telèfon té un virus emergent

Després, fes clic a Cercar iPhone . A continuació, busca el teu iPad en el mapa i fes clic a esborrar iPad .

Configurant el teu iPad

Ara que la part estressant acabar, configurem novament teu iPad. La forma de configurar el teu iPad dependrà de l'tipus de còpia de seguretat d'iPad que tinguis.

El menú Configura el teu iPad apareixerà un cop hagis completat la restauració de DFU. És el mateix menú que vesteix quan vas treure el teu iPad de la caixa per primera vegada.

Després de configurar el teu idioma i un parell de configuracions més, arribaràs a el menú Aplicacions i dades. Aquí és on podràs restaurar la còpia de seguretat del teu iPad.

Restaurar una còpia de seguretat d'iCloud

Si tens una còpia de seguretat d'iCloud, toca Restaurar des de la còpia de seguretat d'iCloud . El teu iPad no ha d'estar connectat a iTunes si estàs restaurant-des d'una còpia de seguretat d'iCloud.

Restaurar una còpia de seguretat d'iTunes

Si tens una còpia de seguretat d'iTunes, toca Restaurar des de còpia de seguretat d'iTunes . Hauràs de connectar el teu iPad a iTunes per restaurar des d'una còpia de seguretat d'iTunes guardada. Una vegada que el teu iPad connectat des apareixerà un missatge a iTunes que et mostrarà com restaurar la còpia de seguretat.

Si no tens una còpia de seguretat d'iTunes o iCloud, et recomano que desconnectis el teu iPad d'iTunes per accelerar el procés de configuració. Pots sincronitzar el teu iPad amb la teva biblioteca d'iTunes després d'haver-ho configurat.

Com nou!

Has restaurat teu iPad deshabilitat i pots començar a usar-lo novament! Assegura't de compartir aquest article amb amics i familiars en les xarxes socials per informar-què fer si el seu iPad està deshabilitat. No dubtis a deixar qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPad a la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.