El meu iPhone no s'encendrà més enllà del logotip d'Apple. Aquí teniu la solució.

My Iphone Won T Turn Past Apple LogoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

En arrencar l’iPhone, t’adones que està passant un temps inusualment llarg en encendre’s. La pantalla del vostre iPhone només mostra el logotip d’Apple i res més i no sabeu què fer. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan el vostre iPhone no s’encén més enllà del logotip d’Apple .Per què el meu iPhone no s'encén més enllà del logotip d'Apple?

Quan engegueu l’iPhone, inicialitza el programari i comprova tot el maquinari per assegurar-se que funciona correctament. El logotip d’Apple es mostra a l’iPhone mentre tot això passa. Si alguna cosa surt malament en el camí, l'iPhone no s'encendrà després del logotip d'Apple.Malauradament, això sol ser un signe d’un problema força greu. Tot i això, encara hi ha la possibilitat que es pugui solucionar.Si acabeu de substituir una peça al vostre iPhone i ara teniu aquest problema, pot ser una bona idea provar de tornar a col·locar-la. Si no acabeu de substituir una part del vostre iPhone, seguiu els passos següents.

Restableix el teu iPhone

De vegades, cal forçar el reinici de l'iPhone per solucionar el problema. Com que el vostre iPhone no s'encén després del logotip d'Apple, haureu de fer un restabliment complet. La forma de restablir un iPhone depèn del model que tingueu, de manera que hem desglossat el procés de cada dispositiu.

iPhone 6s, iPhone SE i anteriors

Mantingueu premuda la tecla simultàniament Botó d'inici i la botó d'encendre (Botó Sleep / Wake) fins que la pantalla s'enfosqueixi i aparegui de nou el logotip d'Apple.iPhone 7 i iPhone 7 Plus

Manteniu premuda la tecla botó de baixar el volum i la botó d'encendre al mateix temps. Mantingueu premuts els dos botons fins que el logotip d'Apple torni a aparèixer a la pantalla.

iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11

Comenceu prement i deixant anar el fitxer Botó Augment de volum . A continuació, premeu i deixeu anar el fitxer Botó de baixar el volum . Per últim, manteniu premut el botó lateral . Mantingueu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple. Recordeu que heu de prémer els botons de volum al principi o, si no, podeu enviar un missatge accidentalment als vostres contactes SOS.

Pel que fa ha de guanyar un patrocinador per immigració

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

A Actualització del firmware del dispositiu (DFU) restaurar esborra i recarrega el programari i el firmware del vostre iPhone. Aquest tipus de restauració també és l'últim pas que podeu fer per descartar completament qualsevol tipus de problema de programari de l'iPhone.

A continuació, hem desglossat el procés de restauració de DFU per a diferents models de l'iPhone.

DFU Restaura els iPhones més antics

Primer, connecteu l’iPhone a un ordinador amb iTunes mitjançant el cable de càrrega. A continuació, manteniu premuts el botó d'engegada i el botó d'inici alhora. Al cap d’uns vuit segons, deixeu anar el botó d’engegada mentre continueu pressionant el botó d’inici. Deixeu anar el botó Inici quan el vostre iPhone aparegui a iTunes.

Reinicieu el procés des del principi si el vostre iPhone no va aparèixer a iTunes.

Resolució d'un possible problema de maquinari

Si el vostre iPhone encara no s'encén més enllà del logotip d'Apple, el problema el provocarà un problema de maquinari. Aquest problema específic sovint es produeix després d'un treball de reparació erroni.

Si heu anat a un taller de reparacions de tercers, us recomanem que hi torneu a veure si solucionaran el problema. Com que poden ser ells els qui l'han causat, hi ha la possibilitat que solucionin el vostre iPhone de forma gratuïta.

Si heu intentat substituir qualsevol cosa pel vostre compte, voldreu recuperar l’iPhone al seu estat original abans portant-lo a una Apple Store . Apple no tocarà el vostre iPhone ni us oferirà un preu de reemplaçament fora de garantia si noten que heu substituït els components del vostre iPhone per peces que no són d’Apple.

Pols és una altra gran opció de reparació a la qual podeu recórrer. Puls és una empresa de reparació a la carta que envia un tècnic qualificat directament a casa seva. Reparen els iPhone en el lloc i ofereixen una garantia de per vida en la reparació.

Compra un nou telèfon mòbil

En lloc de pagar per una reparació cara, us recomanem que utilitzeu aquests diners per comprar un telèfon nou. Consulteu l'eina de comparació de telèfons activada UpPhone.com per comparar tots els telèfons de qualsevol operador de telefonia mòbil. Moltes vegades, els operadors de telefonia mòbil us oferiran grans ofertes en un telèfon nou si decidiu canviar.

Una poma al dia

Sabem que és estressant que el vostre iPhone no s’encengui més enllà del logotip d’Apple. Ara ja sabeu exactament com solucionar aquest problema si es torna a produir. Gràcies per llegir. i feu-nos saber com vau arreglar el vostre iPhone als comentaris següents.