L'iPhone no es connecta a Ford SYNC? Aquí teniu la solució real.

Iphone Not Connecting Ford SyncProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Heu connectat l’iPhone al port USB del vostre cotxe amb Ford SYNC, però no reprodueix música. L'heu connectat amb Bluetooth i podeu fer trucades telefòniques a la configuració del telèfon, però la música no funciona, tot i que el vostre iPhone diu que s'està reproduint. En aquest article, us ho mostraré com reproduir música a l'iPhone mitjançant USB mitjançant Ford SYNC i explicar què cal fer quan el vostre iPhone no reprodueix música mitjançant SYNC .Què és Ford SYNC?

Ford SYNC és un programari exclusiu per als vehicles Ford que us permet connectar l’iPhone per a trucades mans lliures i altres funcions. Mantenir el telèfon mentre condueix pot ser molt perillós, de manera que sempre és bo tenir l’opció mans lliures.Tot i això, si no podeu connectar el vostre telèfon, el sistema no és tan útil, oi?Per què el meu iPhone no es connecta a Ford SYNC automàticament?

El vostre iPhone no es connecta automàticament a Ford SYNC perquè la configuració predeterminada del vostre cotxe és 'line in' en lloc de USB. Per tant, fins i tot si el vostre iPhone està connectat al connector de la base, heu de canviar manualment la font a SYNC USB.

Com connectar un iPhone a Ford SYNC

Els passos següents us poden ajudar a connectar el telèfon.

  1. Comenceu per assegurar-vos que sou el menú principal de suports. El La icona multimèdia s'ha de ressaltar en taronja a la part esquerra de la pantalla del cotxe. Si el vostre iPhone diu que reprodueix música, però encara no escolteu res, és normal.
  2. Premeu el botó físic MENÚ botó a la consola central.
  3. El menú apareixerà a la pantalla del cotxe.
  4. Assegura't SYNC-media està ressaltat a la pantalla del cotxe.
  5. Premeu el botó físic D'acord botó de la consola central.
  6. El Apareixerà el menú multimèdia a la pantalla. És possible que vegeu el menú Reprodueix, el menú multimèdia o alguna cosa més.
  7. Toqueu el botó físic cap avall de la consola del cotxe fins que Seleccioneu Font apareix a la pantalla.
  8. Premeu el botó físic D'acord botó de la consola central.
  9. Premeu el botó físic cap avall a la consola central fins SYNC USB apareix a la pantalla
  10. Premeu el botó físic D'acord botó de la consola central.

Puc escoltar música mitjançant SYNC Bluetooth?

Sí, podeu escoltar música mitjançant SYNC Bluetooth, però us recomanem que feu servir SYNC USB. El Bluetooth és ideal per a trucades telefòniques, però no és tan bo per a l’àudio d’alta qualitat que s’espera en escoltar música, audiollibres o el seu podcast preferit.El Bluetooth també és una mica més lent que l’USB pel que fa a la connexió de l’iPhone al cotxe. L’escolta de fitxers d’àudio mitjançant Bluetooth pot provocar un temps de càrrega més lent, un so retardat i saltos freqüents.

La raó d'això és perquè les unitats flash USB fan servir una mena de memòria anomenada estat sòlid mentre que Bluetooth envia les dades musicals mitjançant un senyal sense fils. La memòria d’estat sòlid es transfereix al vehicle molt més ràpid que una connexió sense fils i amb més precisió, cosa que significa que obtindreu una qualitat superior i amb salts menys molestos.

Puc fer trucades telefòniques mitjançant el connector de la base de l'iPhone?

No, no podeu fer trucades telefòniques mitjançant el connector de la base de l'iPhone. El connector de la base USB es va dissenyar només per donar suport a la reproducció d’àudio, no per a la comunicació bidireccional de trucades telefòniques que utilitza el micròfon.

El Bluetooth es va dissenyar pensant en la capacitat de fer trucades telefòniques i continua sent la forma predeterminada de comunicació.

Per què el meu iPhone no es connecta a Ford SYNC automàticament?

L'iPhone no es connecta automàticament a Ford SYNC perquè la configuració predeterminada del cotxe és 'line in' en lloc de USB. Per tant, fins i tot si el vostre iPhone està connectat al connector de la base, heu de canviar manualment la font a SYNC USB.

iPhone: connectat a Ford SYNC!

El vostre iPhone està connectat a Ford SYNC i finalment podreu escoltar les vostres cançons preferides mentre navegueu per la carretera. És increïblement frustrant quan l’iPhone no es connecta a Ford SYNC, així que assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per salvar els vostres amics i familiars de possibles maldecaps.

Gràcies per llegir,
David P. i David L.