La pantalla del meu iPhone està en negre! Aquí t'explico la veritable raó la que passa això.

La Pantalla De Mi Iphone Esta En NegroProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPhone està encès, però la pantalla està en negre. El teu iPhone sona, però no pots contestar la trucada. Vas intentar apagar el teu iPhone, deixant-ho sense bateria i tornant-lo a endollar i la pantalla del teu iPhone segueix estant en negre . En aquest sentit, li explicaré per què la pantalla del teu iPhone es va enfosquir i què pots fer per solucionar-ho.per què no fa còpies de seguretat del meu iPhone?

Per què la pantalla del meu iPhone aquesta negra?

Una pantalla negra generalment és causada per un problema de maquinari amb el teu iPhone, per la qual cosa generalment no hi ha una solució ràpida. Dit això, una falla de programari pot fer que la pantalla del teu iPhone es congeli i es torni negra, així que intentem fer un reinici forçat per veure si això és el que està succeint.Per forçar un reinici, mantingues premut el botó d'encesa (També conegut com el botó de repòs / activació) i el botó d'inici (El botó circular sota de la pantalla) junts durant al menys 10 segons.En l'iPhone 7 o de 7 Plus, realitza un reinici forçat mantenint pressionant el botó per baixar el volum i el botó d'encesa a el mateix temps fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

I si tens un iPhone 8 o un iPhone més recent, realitza un reinici forçat prement el botó per pujar el volum, després pressiona el botó per baixar el volum i després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa (iPhone 8) o el botó lateral (iPhone X o més recent) fins que aparegui el logotip d'Apple.

Si el logotip d'Apple apareix a la pantalla, probablement no hi hagi un problema amb el maquinari del teu iPhone: va ser una falla de programari. Mira el meu altre article sobre iPhones congelats , Que et dirà exactament què fer per reparar el teu iPhone. Si el logotip d'Apple no apareix a la pantalla, segueix llegint.Fem una ullada dins del seu iPhone

Placa d'iPhone

Un breu recorregut per l'interior del teu iPhone t'ajudarà a comprendre per què la pantalla aquesta negra. Parlarem de dues peces de maquinari: la pantalla del teu iPhone i la Placa / mare .

La placa base / mare és el cervell darrere el funcionament del teu iPhone, i cada part del teu iPhone es connecta a ella. la pantalla et mostra les imatges que veus, però la placa base / mare li diu a la pantalla que mostrar.

Remenar la pantalla del seu iPhone

per què el meu wifi no funciona al meu telèfon?

Tota la pantalla del teu iPhone és extraïble, però és molt més complicada del que penses! Hi ha quatre components principals integrats en la pantalla del seu iPhone:

  1. La pantalla LCD, que mostra les imatges que veus en el seu iPhone.
  2. el digitalitzador , Que és la part de la pantalla que processa el tacte (sistema tàctil). aquesta part exploracions el dit, el que significa que converteix el toc del teu dit en un llenguatge digital teu iPhone pot entendre.
  3. La càmera frontal.
  4. El botó d'inici.

Cada component de la pantalla del teu iPhone té un connector separat que es connecta a la placa mare / base del teu iPhone. És per això que pots lliscar la pantalla amb el dit, encara que la pantalla aquest negra. El digitalitzador funciona, però la pantalla LCD no.

L'estic negre toca el connector de dades de la pantalla

En molts casos, la pantalla del teu iPhone està en negre perquè el cable que connecta la pantalla LCD a la placa mare / base s'ha desconnectat. Aquest cable es diu connector de dades de pantalla (o display data connector en Anglès) Quan el connector de dades de la pantalla es desconnecta de la placa base / mare, el teu iPhone pot reparar-se endollant de nou.

Hi ha altres casos en què la solució no és tan simple, i és quan la pantalla LCD està danyada. Quan això succeeix, no importa si la pantalla LCD està connectada a la placa mare / base o no - la pantalla LCD està trencada i necessita ser reemplaçada.

Com sé si la meva pantalla està desconnectada o trencada?

Estic indecís si escriure això o no, perquè no hi ha una fórmula exacta i ràpida, però m'he donat compte d'un patró en la meva experiència treballant amb iPhones. No hi ha garanties, però la meva experiència m'ha demostrat el següent:

  • Si la pantalla del teu iPhone va deixar de funcionar després de que va caure o es va colpejar , Probablement la pantalla està negra perquè el cable LCD (connector de dades de la pantalla) s'ha desprès de la placa base.
  • Si la pantalla del teu iPhone va deixar de funcionar després de es mojo, la pantalla probablement estigui negra perquè la pantalla LCD està trencada i necessita ser reemplaçada.

Com arreglar una pantalla negra d'iPhone

La forma en què escullis procedir pot dependre de si el cable LCD del teu iPhone s'ha desprès de la placa mare o si la pantalla LCD està trencada. Pots fer servir la meva regla de dalt per fer una suposició educada.

Si el cable LCD s'ha desconnectat, els especialistes en una Botiga Apple poden reparar sense càrrec, fins i tot si el teu iPhone està fora de garantia. Això es deu al fet que la solució és relativament simple: obriran el teu iPhone i tornaran a connectar el cable d'el digitalitzador a la placa base / mare. Si decideixes prendre aquesta decisió, fes una cita amb els especialistes abans d'arribar en cas contrari, podries acabar de peu per un temps.

Si la pantalla LCD està trencada, aquesta és una altra història. Reparar la pantalla del teu iPhone pot ser molt costós, especialment si ho fas en el suport d'Apple. Si estàs buscant una alternativa d'alta qualitat i menys costosa, et recomano Pols , Un servei de reparació a comanda que aniran a la teva llar, repararan el teu iPhone a l'acte i et brindaran una garantia de per vida.

Si prefereixes obtenir un nou iPhone en comptes de reparar el teu iPhone actual, consulta l'eina de comparació de telèfons UpPhone. Pots comparar els preus de cada telèfon intel·ligent en cada proveïdor de serveis sense fil. Els operadors estan ansiosos per que facis servir els seus serveis, de manera que és possible que puguis obtenir un nou iPhone per aproximadament el mateix preu que gastaries si repararas teu iPhone actual.

per què el wifi del meu telèfon continua apagant-se?

Reparar el teu iPhone tu mateix generalment no és una bona idea

Els cargols en forma d'estrella (pentalobe) mantenen teu iPhone tancat

el nou iPhone no pot fer trucades

Els iPhones no estan destinats a ser oberts per l'usuari. Només mireu els dos cargols a la banda del port de càrrega del teu iPhone: tenen forma d'estrella! Un cop dit això, hi ha excel·lents guies de reparació per aquí, si et sent aventurer. Vaig prendre les imatges d'aquest article d'una guia de reparació en iFixit.com anomenada Reemplaçament de l'acoblament de el panell frontal de l'iPhone 6. Aquí hi ha un breu extracte d'aquest article que pot sonar familiar:

'A el tornar a armar el seu telèfon, el cable de dades de la pantalla pot sortir del seu connector. Això pot donar com a resultat línies blanques o una pantalla en blanc a el tornar a encendre el telèfon. Si això succeeix, simplement torneu a connectar el cable i apagueu i enceneu el telèfon ' font: iFixit.com

Si creus que el cable LCD del teu iPhone (cable de dades de la pantalla) simplement s'ha desprès de la placa lògica, ets molt coneixedor de la tecnologia, i anar a una botiga Apple no és una opció, tornar a connectar el cable d' dades de la pantalla a la placa lògica no és difícil , Si tens les eines adequades.

Reemplaçar la pantalla és molt complicat, a causa de la quantitat de components involucrats. Permeteu-me ser clar: Jo no et recomano que intentis vos d'aquestes per tu mateix, ja que és fàcil que puguis trencar alguna cosa en l'intent i arruïnar teu iPhone.

Saps el que has de fer

La majoria dels lectors no podran reparar la pantalla del seu iPhone amb només llegir aquest article, perquè una pantalla negra de l'iPhone generalment no és causada per un problema de programari. Tot funcionava bé fins que la pantalla del teu iPhone es va enfosquir. Potser no pots utilitzar el teu iPhone, però sí saps què fer a continuació. M'interessa saber com vas arreglar el teu iPhone a la secció de comentaris a continuació, i qualsevol experiència que puguis oferir, sens dubte, ajudarà a altres lectors amb el mateix problema.

Gràcies per llegir i li desitjo el millor,
David P.
totes les imatges d'iPhones en aquest article són de Walter Galan i són usades sota la llicència -NC-SA .