iPhone atrapat al logotip d'Apple? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Stuck Apple LogoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Tot anava bé fins que el vostre iPhone es va reiniciar i es va quedar atrapat al logotip d'Apple. Vostè va pensar: 'Potser només trigarà més', però es va adonar ràpidament que alguna cosa no anava bé. Heu provat de restablir l'iPhone, de connectar-lo a l'ordinador i res no funciona. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone està enganxat al logotip d’Apple i exactament com solucionar-ho.Sóc un ex Apple Tech. Aquí teniu La veritat:

Hi ha molta informació sobre aquest tema i això es deu al fet que és un problema molt comú. Tots els altres articles que he vist són incorrectes o incomplets.l'iPhone 5 es reinicia cada pocs minuts

Com a tecnologia d’Apple, tinc experiència de primera mà treballant amb centenars d’iPhones i sé que els iPhones queden atrapats al logotip d’Apple per diversos motius. Saber per què el vostre iPhone s’ha quedat enganxat al logotip d’Apple en primer lloc us ajudarà a evitar que es torni a repetir.Feu clic aquí si voleu saltar directament a les correccions. Seguiu llegint si voleu saber què és el vostre iPhone realment fer-ho quan es mostra el logotip d'Apple a la pantalla per entendre què ha fallat.

A continuació, us ajudaré a identificar què va causar el problema en primer lloc. De vegades és obvi, però moltes vegades no. Després de saber què ha causat el problema, us recomanaré la millor manera de solucionar-lo.

Què De debò Passa quan el vostre iPhone s'encén

Penseu en totes les coses que han de passar abans d’estar preparats per començar al matí. És possible que penseu en coses com fer cafè, dutxar-vos o preparar un dinar per treballar, però són tasques d’alt nivell, com ara aplicacions al vostre iPhone.Normalment no pensem en les coses bàsiques que passen primer, perquè sembla que passen automàticament. Fins i tot abans d’aixecar-nos del llit, ens estirem, tirem les fundes, ens asseiem i posem els peus a terra.

El vostre iPhone no és molt diferent. Quan l’iPhone s’engega, ha d’encendre el processador, comprovar-ne la memòria i configurar una gran quantitat de components interns perquè pugui fer res complex, com ara comprovar el correu electrònic o executar les aplicacions. Aquestes funcions d'inici es produeixen automàticament en segon pla mentre el vostre iPhone mostra el logotip d'Apple.

Per què el meu iPhone està enganxat al logotip d'Apple?

El vostre iPhone està enganxat al logotip d'Apple perquè s'ha produït un error durant la rutina d'inici. A diferència d’una persona, el vostre iPhone no pot demanar ajuda, de manera que només s’atura. Mort. Logotip d’Apple, per sempre.

Diagnostiqueu el problema

Ara que ho entens Per què el logotip d’Apple està enganxat a l’iPhone, és útil dir el problema d’una altra manera: Alguna cosa ha canviat a la rutina d’inici de l’iPhone i ja no funciona. Però, què el va canviar? Les aplicacions no tenen accés a la rutina d’inici de l’iPhone, de manera que no és culpa seva. Aquí teniu les possibilitats:

pantalla tàctil iphone 5 no funciona
  • Actualitzacions, restauracions i transferències de dades d’iOS des de l’ordinador a l’iPhone tenen accés a la seva funcionalitat bàsica, de manera que llauna causar un problema. El programari de seguretat, els cables USB defectuosos i els ports USB defectuosos poden interferir en el procés i la causa de la transferència de dades corrupció de programari això pot fer que el logotip d'Apple quedi bloquejat al vostre iPhone.
  • Trencaclosques: Molts altres llocs web (i alguns empleats d’Apple) criden: “Jailbreaker! Et serveix bé! ' sempre que veuen aquest problema, però el jailbreak no és l'únic que pot fer que el vostre iPhone quedi atrapat al logotip d'Apple. Dit això, el potencial de problemes és elevat quan ho feu fes el jailbreak del teu iPhone . El procés de desbloqueig no només requereix una restauració completa, sinó que el seu nom prové del fet que trenca les aplicacions 'fora de la presó', saltant les garanties d'Apple i permetent-los accedir a la funcionalitat bàsica del vostre iPhone. Aquest és l'únic escenari en què una aplicació llauna fa que el vostre iPhone quedi atrapat al logotip d’Apple. Psst: en el passat he trencat el meu iPhone.
  • Problemes de maquinari: Abans hem esmentat que el vostre iPhone comprova el maquinari com a part de la rutina d’inici. Utilitzem la Wi-Fi com a exemple: el vostre iPhone diu: 'Ei, targeta Wi-Fi, enceneu l'antena'. i espera una resposta. La vostra targeta Wi-Fi, que s’ha ofegat recentment a l’aigua, no respon res. El vostre iPhone espera, espera i espera ... i queda enganxat al logotip d'Apple, per sempre.

Escric aquest article perquè tots els altres que he vist ofereixen una o dues solucions (un restabliment complet i una restauració de DFU) i molts lectors tampoc no seran ajudats. No hi ha cap solució única per a aquest problema. La solució depèn del que va provocar que el vostre iPhone es quedés atrapat en primer lloc.

1. Restabliment complet de l'iPhone (però no funcionarà el 99% del temps)

Potser esteu a l’1 per cent, però en aquest cas no està malament provar-ho. Un restabliment complet obliga l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar ràpidament, cosa que de vegades pot solucionar un problema menor del programari.

Per fer un restabliment complet en un iPhone 6S i en models anteriors, manteniu premut el botó Inici (botó circular que hi ha a sota de la pantalla) i el botó d’engegada fins que vegeu que el logotip d’Apple desapareix i reapareix a la pantalla i, a continuació, deixeu-lo anar.

Si feu servir un iPhone 7, manteniu premut el botó d’engegada i baixar el volum fins que desaparegui el logotip d'Apple i torni a aparèixer a la pantalla.

Si teniu un iPhone 8 o superior, premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que desaparegui i reaparegui el logotip d’Apple.

2. Problemes d’actualització, restauració i transferència de dades d’iOS entre l’iPhone i l’ordinador

Moltes coses poden sortir malament quan s’envien dades des de l’ordinador a l’iPhone, sobretot si utilitzeu un PC. El vostre iPhone és un dispositiu extern més per al vostre ordinador i molts altres programes poden interceptar-se i interferir durant els moments crítics d’una actualització o restauració d’IOS.

Suposem que utilitzeu iTunes per actualitzar el programari del vostre iPhone. L'iPhone es reinicia (és a dir, s'apaga i es torna a engegar ràpidament) durant l'actualització, però sembla que a l'ordinador l'heu desconnectat i l'heu tornat a connectar.

El programari antivirus intervé i diu: 'Atura! Us he d’escanejar! ' i interromp la transferència de dades. iTunes avorta l'actualització i el vostre iPhone queda mig actualitzat i totalment inutilitzable. Normalment, l'iPhone entra en mode de recuperació i mostra 'Connecta't a iTunes', però de vegades s'enganxa al logotip d'Apple.

Si el vostre iPhone es va quedar atrapat al logotip d’Apple després d’haver utilitzat iTunes per actualitzar, restaurar o transferir dades al vostre iPhone, abans de continuar haureu de desactivar temporalment el programari que ha provocat el problema. Per obtenir més informació sobre els problemes que es poden produir entre iTunes i altres programes, consulteu l'article d'Apple sobre com fer-ho resoldre problemes entre iTunes i programari de seguretat de tercers . El problema sol produir-se en ordinadors, però hi ha problemes de transferència de dades llauna també es produeixen en Mac.

3. Comproveu el cable USB i el port USB

Els cables USB i els ports USB defectuosos dels PC i Mac poden interferir amb el procés de transferència de dades i corrompre el programari del vostre iPhone. Si en el passat heu tingut problemes, proveu un altre cable o connecteu l’iPhone a un altre port USB. Si no sabeu què passa amb el vostre PC, de vegades és més fàcil utilitzar l’ordinador d’un amic quan necessiteu restaurar l’iPhone.

4. Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone, si és possible

Abans de continuar, és important tenir-ne un còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud , iTunes , o Cercador . Si Firmware és la programació que controla el funcionament del maquinari al vostre iPhone.

El lloc web d’Apple no té instruccions sobre com fer una restauració de DFU, perquè la major part del temps és excessiu. He escrit un article que descriu exactament com posar el vostre iPhone al mode DFU i fer una restauració de DFU . Si això no soluciona el problema, torneu a aquest article per saber quines opcions teniu.

Quant als problemes de maquinari

Tal com hem comentat, el vostre iPhone queda atrapat en algun lloc del procés d’inici. Quan engegueu l’iPhone, una de les primeres coses que fa és comprovar ràpidament el vostre maquinari. Bàsicament, el vostre iPhone us pregunta: 'Processador, hi sou? Bé! Memòria, hi ets? Bé! ”

L'iPhone no s'encendrà si un component de maquinari important no s'inicialitza, ja que no pot encendre. Si el teu L'iPhone està danyat per l'aigua , hi ha moltes probabilitats que hagueu de reparar-lo per solucionar aquest problema.

6. Opcions de reparació

Si heu pres tots els suggeriments anteriors i el logotip d’Apple sí encara bloquejat a la pantalla del vostre iPhone, és hora de reparar-lo. Si teniu garantia, Apple hauria de cobrir la reparació si no hi ha cap altre dany. Malauradament, si heu pres els meus suggeriments anteriors i el vostre iPhone encara no funciona, probablement en tingueu algun tipus de dany físic o líquid.

Si ho desitgeu reparar l'iPhone a través d'Apple , probablement hauran de substituir-lo per resoldre aquest problema. Normalment, el logotip d’Apple queda enganxat a la pantalla a causa d’un problema amb la placa lògica de l’iPhone, i això no pot canviar-se per una part nova. Si busqueu una opció menys costosa, Pols és un servei de reparació a la carta que realitza treballs de qualitat.

iPhone: Ja no es queda enganxat al logotip d'Apple

Amb sort, en aquest moment l’iPhone serà tan bo com nou i mai no haurà de tornar a tractar aquest problema. Hem comentat diversos motius pels quals el logotip d’Apple es pot quedar atrapat a la pantalla del vostre iPhone i les diferents solucions que s’apliquen a cadascun.

Aquest és un problema que normalment no torna després de solucionar-ho, tret que hi hagi un problema de maquinari. M’interessa saber com el logotip d’Apple es va quedar atrapat a l’iPhone en primer lloc i com l’heu solucionat a la secció de comentaris següent.