Què utilitza les dades a l'iPhone? Feu servir massa? La solució!

What Uses Data IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Les dades mòbils són cares i, quan un iPhone utilitza massa dades, la factura que rebeu del vostre operador de telefonia mòbil pot ser xocant, com a mínim. Per empitjorar les coses, els operadors no us poden dir res més que quin el telèfon té el problema: no us poden dir què és causant el problema. Depèn de vosaltres esbrinar per què el vostre iPhone utilitza tantes dades i pot ser molt frustrant si no sabeu per on començar. Pot ser difícil fer un seguiment del que utilitza les dades a l'iPhone, però estic aquí per mostrar-vos com fer-ho.no es pot fer una còpia de seguretat d’aquest iPhone

En aquest article, us ajudaré a resoldre el misteri de per què l’ús de dades de l’iPhone és tan elevat. Començarem tractant alguns punts importants sobre la reducció de l’ús de dades de l’iPhone i, a continuació, passarem a alguns dels problemes específics que poden estar causant el vostre iPhone per utilitzar tantes dades.Com puc saber si el meu iPhone utilitza dades mòbils?

Si el vostre iPhone està connectat a Wi-Fi, no utilitza dades mòbils i qualsevol cosa que feu amb el vostre iPhone no comptarà amb el vostre permís de dades. Per tant, és important saber quan el vostre iPhone està connectat a la Wi-Fi i quan no, i és fàcil de saber. Mireu a l'extrem superior esquerre de l'iPhone. Si veieu el senyal de ràdio Wi-Fi al costat del nom del vostre operador (en forma de diamant de beisbol), esteu connectat a la Wi-Fi. Si veieu LTE, 4G, 3G o qualsevol altra cosa al costat del nom del vostre operador, el vostre iPhone utilitza dades mòbils.Tres consells importants sobre l’estalvi de dades de l’iPhone dels quals ja podeu ser conscient

1. Utilitzeu Wi-Fi en lloc de dades

Utilitzeu sempre la Wi-Fi quan estigui disponible. Ja sigui a Starbucks, McDonalds, a la Biblioteca o a casa, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui connectat a la Wi-Fi. Consulteu aquest article de suport d’Apple anomenat iOS: Connexió a Wi-Fi per obtenir instruccions sobre com connectar-se a la Wi-Fi mitjançant l’iPhone.

Una de les grans funcions de l’iPhone és que, un cop us heu connectat a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, l’iPhone recorda aquesta connexió i es connecta automàticament a aquesta xarxa Wi-Fi quan està a l’abast. Tenint en compte l’elecció, el vostre iPhone hauria de fer-ho sempre utilitzeu Wi-Fi en lloc de dades mòbils.significat bíblic del número 10

2. Limiteu la transmissió de vídeo i música

És important ser conscient de què utilitza més dades quan utilitzeu l'iPhone. La transmissió de vídeo i música sol utilitzar la major quantitat de dades mòbils en el menor temps possible. Per tant, és important limitar l’ús d’aplicacions de reproducció de vídeo com YouTube, Hulu Plus a quan estigueu connectat a Wi-Fi. Les aplicacions que reprodueixen música en temps real també poden fer servir força dades, però la música en temps real fa servir moltes menys dades que el vídeo. Al meu iPhone, només reprodueixo vídeo de tant en tant quan faig servir dades mòbils, però no em preocupa tant la transmissió de música de Pandora o Spotify.

Si voleu veure vídeo al vostre iPhone, sobretot en viatges llargs, proveu de baixar-lo al vostre iPhone abans de marxar. Si llogueu o adquireu una pel·lícula a iTunes, per exemple, teniu l'opció de descarregar-la al vostre telèfon mitjançant Wi-Fi amb antelació. Si ja esteu de vacances i no teniu Wi-Fi al vostre hotel, dirigiu-vos a un Starbucks local i utilitzeu el seu Wi-Fi per descarregar el fitxer de la gran pel·lícula. Fa poc vaig conèixer un parell de persones meravelloses que feien això.

significat bíblic del número 10

3. Tanqueu les vostres aplicacions

Un cop cada dos dies, tanqueu les aplicacions prement ràpidament el botó d'inici dues vegades i lliscant cap amunt per cada aplicació. Les aplicacions poden enviar i rebre dades en segon pla, i això està absolutament bé, tret que alguna cosa torci. Si tanqueu una aplicació, s’esborra de la memòria de l’aplicació i hauria d’aturar que l’aplicació en particular utilitzi les vostres dades mòbils en segon pla.

Encara feu servir massa dades?

Si ja esteu al corrent d’aquests consells i ho esteu encara fent servir massa dades, haurem de seguir endavant i provar de saber quina aplicació envia o rep dades sense el vostre permís. Sovint es produeixen problemes amb les aplicacions que fan servir massa dades perquè falla la càrrega o la baixada. En altres paraules, l'aplicació intenta enviar un fitxer i falla, de manera que intenta enviar-lo de nou i torna a fallar, etc., etc.

Encès la pàgina següent , Us mostraré com es descobreix quina aplicació utilitza tantes dades , per tant tu pots resol aquest misteri d’una vegada per totes.

Pàgines (1 de 2):