Per què la pantalla del meu iPhone es veu groga? Aquí teniu la solució.

Why Does My Iphone Screen Look Yellow

Feu servir el vostre iPhone i la pantalla es veu més groga del normal. Està trencat? Afortunadament, la resposta és no. En aquest article t’explicaré per què la pantalla de l'iPhone s'ha tornat groga , com utilitzar el torn nocturn , i com tornar la pantalla a la normalitat .

Per què la pantalla del meu iPhone és groga?

La pantalla de l'iPhone es veu groga perquè el canvi nocturn està activat. El canvi nocturn és una nova funció que us ajuda a dormir millor, filtrant els colors diürns de la pantalla del vostre iPhone.>La investigació ha demostrat que els colors blaus brillants de les pantalles electròniques poden enganyar els nostres cervells pensant que és de dia. Quan fem servir els nostres portàtils o telèfons a la nit, això pot interferir amb la nostra capacitat per anar a dormir.Night Shift, una funció que Apple ha llançat amb iOS 9.3, filtra els colors blaus diürns de l'iPhone perquè el cervell no cregui que és de dia quan és fosc a l'exterior.com desfer-se de les cicatrius per picades de mosquits

Com puc activar o desactivar el canvi nocturn?

Per activar el canvi nocturn, llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla per mostrar-lo control Center . Toqueu la icona de sol i lluna a la part inferior de la pantalla per activar o desactivar el canvi nocturn.

També podeu activar o desactivar el torn nocturn si aneu a Configuració -> Pantalla i brillantor -> Torn nocturn i tocant el botó que hi ha al costat Activa manualment fins demà .Com puc desactivar permanentment el torn nocturn?

Per desactivar el torn nocturn, aneu a Configuració -> Pantalla i brillantor -> Torn nocturn i apagueu l'interruptor situat al costat Programat .

la pantalla del meu telèfon no funcionarà

Per què no funciona el canvi nocturn?

Encara que estigui activat, el canvi nocturn no funciona si el mode de baix consum està activat. Per desactivar el mode de baix consum, aneu a Configuració -> Bateria i toqueu el commutador que hi ha al costat Mode de baix consum .

Canvi nocturn activat, so adormit

No estic segur de si Night Shift és realment una cura per a l’insomni, però l’utilitzo des que va sortir i m’agrada. Què penses? El canvi nocturn us ha ajudat a dormir millor? M’encantaria escoltar els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Va caure l'iPhone i ara la pantalla és negra

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.