Nou auricular per a iPhone: el disseny que no heu vist.

New Iphone Headphone JackProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple no té por de llençar la tecnologia omnipresent per deixar pas a dispositius més prims. El 2008, Apple va abandonar la unitat de DVD al MacBook Air. El 2012, Apple va connectar el cable del connector del moll de 30 pins quan va llançar l’iPhone 5 amb el cable Lightning, però van vendre un adaptador. Els rumors sobre un nou connector per a auriculars iPhone més petit circulen des de fa mesos. Al meu entendre, no és una qüestió de si Apple llançarà un nou connector per a auriculars: és una qüestió Quan.Noves preses d’auriculars per a iPhone: tres possibilitats

L’any passat, diversos llocs web van publicar imatges d’una patent d’Apple per a un connector per a auriculars més petit en forma de D. (mostrat aquí) . Vaig fer algunes excavacions i vaig descobrir que menys d’un mes després, Apple va presentar una segona patent per a un nou connector per a auriculars que sembla molt més 'Apple' que les imatges que potser ja heu vist.En aquest article, tractaré les tres possibilitats per al futur de les preses d’auriculars d’iPhone mentre les veig: el connector en forma de D que probablement heu vist, el Connector de doble orientació amb contactes laterals probablement no ho he fet vist i desfer-se del connector per a auriculars.Patent núm. 1: connector en forma de D.

D’Apple patent per a un connector per a auriculars en forma de D. va ser àmpliament informat l'any passat, i molts experts van especular que l'iPhone 7 comptarà amb aquest disseny. A la patent, Apple pren el connector per a auriculars que tots coneixem i estimem i el talla per la meitat.

Això no em sembla molt 'Apple'. Mai no he vist Apple prendre una tecnologia actual i simplement la tallava per la meitat. Potser el que és més important, és lleig. Apple no fer lletja.A la pàgina següent , Us mostraré la segona patent d’Apple que he esmentat. És per a un presa per a auriculars de doble orientació , i el disseny sembla molt familiar.

el meu telèfon no es connectarà a wifi
Pàgines (1 de 3):