La pantalla del meu iPad està trencada. Aquí teniu la veritable solució.

My Ipad Screen Is BrokenProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPad es va trencar i no sabeu què fer. Ara no podeu mirar vídeos, jugar a jocs ni consultar el vostre correu electrònic. En aquest article t’explicaré què cal fer quan la pantalla de l'iPad està trencada i us ajudarà a solucionar-la el més aviat possible .Avalueu els danys causats al vostre iPad

Abans d’explorar les opcions de reparació, és important avaluar fins a quin punt s’ha trencat la pantalla de l’iPad. Està totalment destrossat o només és una petita esquerda? El vostre iPad encara es pot utilitzar?Per a algunes persones, la pantalla de l’iPad una mica esquerdada no és un problema. Tenia una petita esquerda al meu iPhone 7, però mai em vaig preocupar de substituir-lo. El cost i la inversió en temps de reparar-lo no em valia la pena. Finalment, vaig oblidar que l’esquerda encara hi era!En casos rars , Apple pot cobrir el cost de la reparació si l'únic dany a la pantalla de l'iPad és una esquerda prima i fina. No us dirigiu a l'Apple Store esperant que solucionin o substituïu el vostre iPad de franc, però pot valer la pena.

Tot i això, si la pantalla de l’iPad està totalment destrossada, haurà de reparar-la. Sense una pantalla que funcioni, el vostre iPad és bàsicament un pis de paper o una muntanya russa més cara. Seguiu llegint per conèixer els passos següents per reparar la pantalla de l'iPad trencada.

Hi ha trossos esmolats de vidre que surten de la pantalla?

Moltes vegades, trossos de vidre esmolats sortiran de la pantalla del vostre iPad quan es trenqui. És una bona idea tapar la pantalla amb cinta adhesiva o una bossa de plàstic. D’aquesta manera, no haureu d’aturar-vos a l’hospital quan aneu cap a l’Apple Store.Proveu de fer una còpia de seguretat del vostre iPad

Tot i que la pantalla de l'iPad està trencada, de vegades podeu fer-ne una còpia de seguretat. Us recomano fer una còpia de seguretat del vostre iPad ara si és possible, per si alguna cosa surt malament quan el repareu.

Per fer una còpia de seguretat de l'iPad, connecteu-lo a l'ordinador mitjançant un cable Lightning. Llavors, obriu iTunes i feu clic al botó de l'iPad a prop de l'extrem superior esquerre de la finestra. Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

compatibilitat de l’amistat entre verge i balança

Opcions de reparació de l'iPad

Hi ha un parell d’opcions si heu decidit reparar completament la pantalla del vostre iPad. Si el vostre iPad està cobert per un pla AppleCare +, fixeu una cita al Genius Bar i veure què poden fer per vosaltres.

Si el vostre iPad no està cobert per un pla de protecció AppleCare +, és possible que Apple Store no sigui la vostra millor opció o més barata. Les reparacions de la pantalla de l'iPad sense garantia poden costar tant $ 199 - $ 599 ! Probablement és més del que voleu pagar de la vostra butxaca.

També recomano el empresa de reparació a demanda Pols , que enviarà un tècnic directament a casa o al lloc de treball en tan sols una hora. Aquesta tecnologia solucionarà el vostre iPad al lloc i us donarà una garantia de per vida en la reparació. El millor de tot és que les reparacions de la pantalla de Puls iPad comencen a 129 $, de manera que probablement obtindreu un millor preu del que obtindríeu a l’Apple Store.

Podria solucionar-ho jo mateix?

Podeu solucionar la pantalla de l'iPad trencada pel vostre compte, però no us recomano provar-ho. Reparar o substituir la pantalla d’un iPad és molt difícil de fer, sobretot si no teniu experiència. Necessitareu un conjunt d’eines especials per a la reparació de l’iPad, una pantalla de recanvi d’alta qualitat i una mà molt estable. Si alguna cosa surt malament, podríeu acabar amb un iPad completament trencat.

A més, Apple no us rescatarà si cometeu un error. Un cop comenceu a intentar reparar vosaltres mateixos la pantalla de l'iPad trencada, anul·leu el pla de protecció AppleCare +.

Quan el vostre iPad o iPhone està trencat, és millor deixar la reparació en mans d’un expert.

Pantalla de l'iPad: reparada.

Ara ja sabeu què fer quan la pantalla de l'iPad està trencada. Espero que compartiu aquest article amb la vostra família i amics quan necessiteu reparar o substituir la pantalla de l'iPad. Si teniu més preguntes sobre els vostres productes Apple, deixeu-me un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.