Error d'activació d'iMessage a l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució!

Imessage Activation Error IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu activar iMessage al vostre iPhone i no esteu segur de per què. Feu el que feu, el vostre iPhone no pot enviar iMessages. En aquest article t’explicaré per què veieu un error d’activació d’iMessage al vostre iPhone i us mostra com solucionar definitivament el problema !Per què rebo un error d'activació d'iMessage?

Hi ha moltes raons per les quals podríeu veure l'error d'activació d'iMessage al vostre iPhone. Per activar iMessage, el vostre iPhone ha d’estar connectat a dades Wi-Fi o mòbils. També ha de poder rebre un fitxer Missatge de text SMS , els missatges de text estàndard que apareixen en bombolles verdes.telèfon de poma enganxat al logotip

Gairebé tots els plans de telèfons mòbils inclouen SMS, però és possible que vulgueu comprovar el vostre compte si teniu un pla de prepagament. És possible que hàgiu d'afegir fons al vostre compte abans de rebre missatges de text per SMS.Tot això és per dir que no podem estar segurs si un problema amb l’iPhone o el pla de telefonia mòbil està provocant l’error d’activació d’iMessage. Seguiu la guia pas a pas següent per diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual rebeu un error quan intenteu activar iMessage.

Assegureu-vos que el mode d'avió no està activat

Quan el mode Avió està activat, el vostre iPhone no connectarà xarxes Wi-Fi ni mòbils, de manera que no podreu activar iMessage. Obert Configuració i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Mode avió està apagat.

Si el mode avió està desactivat, proveu de tornar-lo a activar i desactivar. De vegades, això pot solucionar problemes de connexió mòbil i Wi-Fi menors.mode avió desactivat vs activat

Comproveu la vostra connexió a dades mòbils i Wi-Fi

iMessage només es pot activar si el vostre iPhone està connectat a una xarxa Wi-Fi o a dades mòbils. És bo comprovar-ho de nou i assegurar-se que l’iPhone estigui connectat a dades Wi-Fi o mòbils. Primer, obert Configuració i toqueu Wi-Fi per veure si el vostre iPhone està connectat a Wi-Fi.

Com puc deixar una conversa a l'iPhone?

Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que aparegui una marca de selecció blava al costat del nom de la vostra xarxa. Si la Wi-Fi està activada, intenteu activar-la i tornar-la a activar.

A continuació, aneu a Configuració i toqueu Cel·lular i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades mòbils està activat. Una vegada més, és possible que vulgueu provar de desactivar i tornar a activar l’aparell per solucionar un problema de programari menor.

Configureu el vostre iPhone al fus horari correcte

De vegades, l'activació d'iMessage pot fallar si el vostre iPhone està configurat a la zona horària incorrecta. Sovint això passa amb les persones que viatgen a l’estranger i s’obliden de fer que el seu iPhone actualitzi automàticament el seu fus horari.

Obriu Configuració i toqueu General -> Data i hora . Activeu l'interruptor situat al costat de Estableix automàticament per assegurar-vos que el vostre iPhone estigui sempre configurat a la data i al fus horari correctes.

Desactiveu i torneu a activar iMessage

Si activeu i torneu a activar l’iMessage, podeu solucionar un problema menor que provoca un error d’activació d’iMessage al vostre iPhone. Primer, obriu Configuració i toqueu Missatges .

com esborrar l’emmagatzematge del sistema al Mac

Toqueu l'interruptor situat a la part superior de la pantalla al costat d'iMessage per desactivar-lo. Torneu a tocar el commutador per tornar a activar iMessage. Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd.

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

El vostre operador de telefonia sense fils i Apple publiquen freqüentment actualitzacions de la configuració de l’operador de telefonia mòbil per millorar la capacitat de l’iPhone de connectar-se a la xarxa del vostre operador. Obriu Configuració i toqueu General -> Quant a per veure si hi ha disponible una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil.

Normalment, apareixerà una finestra emergent a la pantalla en pocs segons si hi ha disponible una actualització. Si apareix la finestra emergent, toqueu Actualització .

Si la finestra emergent no apareix al cap d'uns quinze segons, és probable que no estigui disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil.

Actualitzeu el vostre iPhone

Apple llança noves actualitzacions d'iOS per solucionar errors menors i introduir noves funcions per al vostre iPhone. Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha disponible una nova actualització d'iOS, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Tanqueu la vostra identificació d'Apple

Si tanqueu la sessió i torneu-la a accedir al vostre identificador d'Apple, de vegades podeu solucionar problemes menors amb el vostre compte. Com que iMessage està enllaçat amb el vostre ID d'Apple, un error menor o un error al vostre compte pot provocar un error d'activació.

Obert Configuració i toca El teu nom a la part superior de la pantalla. Desplaceu-vos fins a baix i toqueu Tanca sessió . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya d’identificador d’Apple abans de tancar la sessió.

per què el meu iPhone no actualitza les meves aplicacions?

Ara que heu tancat la sessió del vostre ID d'Apple, toqueu el botó Inicieu la sessió botó. Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple per tornar a iniciar la sessió.

Restableix la configuració de xarxa

Quan restabliu la configuració de xarxa de l'iPhone, tots els paràmetres de Wi-Fi, mòbils, Bluetooth i VPN s'esborraran i es restauraran als valors predeterminats de fàbrica. Haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi i tornar a connectar els dispositius Bluetooth a l'iPhone un cop s'hagi completat el restabliment.

vers de la Bíblia per a una relació de cor trencat

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Introduïu la contrasenya de l'iPhone i toqueu per confirmar el restabliment Restableix la configuració de xarxa . L'iPhone s'apagarà, es restablirà i es tornarà a engegar quan el restabliment s'hagi completat.

Poseu-vos en contacte amb Apple i el vostre operador sense fils

Si encara rebeu un error d’activació d’iMessage al vostre iPhone, és hora de contactar amb Apple o amb el vostre operador sense fil. Us recomano començar a l'Apple Store, ja que iMessage és una característica exclusiva dels iPhones. Visita Lloc web d'assistència d'Apple per configurar una trucada de telèfon, un xat en directe o una cita presencial en una Apple Store local a prop vostre.

Tot i això, si heu trobat que el vostre iPhone no ha pogut rebre cap missatge de text, la millor opció és contactar primer amb el vostre operador de telefonia mòbil. A continuació es mostra una llista dels números d’atenció al client dels quatre principals operadors sense fils. Si el vostre operador de telefonia mòbil no apareix a continuació, Google us recomanarà el vostre nom i el vostre 'servei d'assistència al client'.

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

iMessage: activat.

Heu activat iMessage amb èxit al vostre iPhone. Sabreu exactament què heu de fer la propera vegada que vegeu un error d'activació d'iMessage al vostre iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.