Les notes de l'iPhone han desaparegut. No us preocupeu. La solució!

My Iphone Notes Have DisappearedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan Kim va obrir l'aplicació Notes al seu iPhone, es va adonar que moltes de les seves notes havien desaparegut . Els ha suprimit per accident? Probablement no. Sense saber on trobar les notes que li faltaven, Kim em va demanar ajuda a la comunitat Payette Forward, i vaig estar encantat d’assumir el cas. En aquest article t’explicaré per què les notes han desaparegut de l'iPhone , on s’amaguen , i com recuperar-los .Comprensió d'on notes En realitat En directe

Igual que el vostre correu electrònic, contactes i calendaris, les notes que veieu a l'iPhone sovint s'emmagatzemen 'al núvol'. En altres paraules, les notes de l'iPhone solen emmagatzemar-se en un servidor lligat a la vostra adreça de correu electrònic.Molta gent no s’adona que els comptes de correu electrònic que heu configurat a l’iPhone poden fer molt més que enviar i rebre correus electrònics. La majoria de comptes de correu electrònic, inclosos els que obteniu mitjançant AOL, Gmail i Yahoo, Teniu la possibilitat d'emmagatzemar contactes, calendaris i notes a més del vostre correu electrònic.Quan les notes desapareixen, normalment no s’han suprimit. Les notes es publiquen en un servidor que està lligat a la vostra adreça de correu electrònic (Gmail, Yahoo, AOL, etc.) i hi ha un problema entre el vostre iPhone i el servidor.

Motius habituals pels quals les notes desapareixen dels iPhones

Si recentment heu esborrat una adreça de correu electrònic de l'iPhone, probablement també n'haureu eliminat les notes. No vol dir que s’hagin suprimit. Només vol dir el vostre iPhone ja no hi pot accedir. Quan torneu a configurar el compte de correu electrònic, totes les notes tornaran.Si últimament heu tingut problemes per connectar-vos a un compte de correu electrònic, aquesta podria ser una altra pista. Potser heu canviat recentment la vostra contrasenya de correu electrònic en línia, però no heu introduït la contrasenya nova al vostre iPhone. Quan vagis a Configuració -> Correu, Contactes, Calendaris al vostre iPhone, toqueu el vostre compte de correu electrònic i actualitzeu la contrasenya, tot hauria de tornar a funcionar amb normalitat.

Com puc saber on s’emmagatzemen les notes de l’iPhone?

Obriu el fitxer Notes a l’iPhone i cerqueu el groc fletxa enrere a l'extrem superior esquerre de la pantalla. Toqueu la fletxa i veureu una llista de tots els comptes que actualment estan sincronitzant notes al vostre iPhone. És possible que en vegeu més d’un. El primer lloc per comprovar les notes que falten es troba a cada carpeta individual. Toqueu cada carpeta per veure si les notes que us falten s’emmagatzemen dins.

Recuperació de notes que falten mitjançant la configuració

Si encara no heu trobat les vostres notes, el lloc següent que comprovarem és Configuració -> Correu, Contactes, Calendaris . Toqueu cada compte de correu electrònic i assegureu-vos que Notes estigui activat per a cada compte.

Si recentment heu eliminat un compte de correu electrònic de l'iPhone, torneu-lo a afegir i activeu Notes quan el configureu. Torneu a l'aplicació Notes, toqueu la fletxa groga enrere i comproveu si hi ha Notes que falten a cada compte de correu electrònic nou.

Mantenir les notes organitzades

Certament, no és necessari sincronitzar les notes entre diversos comptes de correu electrònic. De fet, ho desaconsello perquè es pot aconseguir molt confús! Ara mateix, intentem trobar les notes que us falten; per això, les activem totes.

Per estar organitzat avançant, és important saber-ho on deseu les notes. Si utilitzeu Siri per crear notes, podeu configurar el compte predeterminat per a les notes noves a Configuració -> Notes .

En cas contrari, haureu de saber quin compte utilitzeu quan creeu una nota nova a l'aplicació Notes. Abans de crear una nota nova, toqueu la fletxa groga enrere a l'extrem superior esquerre de la pantalla i trieu una carpeta. La bona notícia és que Notesapp hauria de recollir-se just on l’heu deixat sempre que l’obriu.

La meva recomanació és utilitzar-la com pocs comptes per sincronitzar notes. Després de 'fer un inventari' d'on s'emmagatzemen les vostres notes, us recomano tornar-hi Configuració -> Correu, Contactes, Calendaris i desactivar Notes per als comptes que no utilitzeu per sincronitzar les vostres notes.

Al meu iPhone, faig servir dos comptes per sincronitzar notes. Per ser sincer, l'única raó per la qual faig servir dos comptes és perquè encara no m’he pres el temps per canviar les meves notes de Gmail antigues a iCloud. Idealment, la majoria de la gent només hauria d’utilitzar un compte per sincronitzar les seves notes.

Notes de l'iPhone: trobat.

La pregunta de Kim sobre on havien anat les notes de l'iPhone era bona, perquè és una problema molt comú . La bona notícia és que aquest problema sol tenir un final feliç. Quan les notes desapareixen d’un iPhone, no és perquè s’han suprimit, sinó que s’han perdut. M’encantaria conèixer les vostres experiències amb la recuperació de notes perdudes a l’iPhone i, si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a fer el que va fer Kim i publicar-les a la comunitat Payette Forward.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.