La pantalla tàctil del meu iPhone no funciona. Aquí teniu la solució.

My Iphone Touch Screen Is Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

És natural sentir-se frustrat quan la pantalla tàctil de l’iPhone no funciona. Utilitzeu l’iPhone per a tot, des de fer trucades fins a desplaçar-vos per les imatges, però no deixeu que els vostres “problemes de pantalla tàctil” us desconcertin. En aquest article t’explico per què la pantalla tàctil del vostre iPhone no funciona , com solucionar els problemes que llauna arreglar-se a casa i recomanar algunes bones opcions de reparació, si es tracta d’això.Hi ha molts motius pels quals la pantalla tàctil de l'iPhone pot deixar de funcionar. Afortunadament, també hi ha moltes maneres de solucionar aquests problemes.Per què la pantalla tàctil del meu iPhone no respon?

El primer que hem de fer és esbrinar-ho Per què la pantalla tàctil del vostre iPhone. Normalment, el problema es produeix quan la part física de la pantalla de l’iPhone que processa el tacte (anomenada digitalitzador ) deixa de funcionar correctament o quan el programari de l'iPhone deixa de 'parlar' amb el maquinari de la manera que hauria de fer-ho. Dit d’una altra manera, podria tractar-se d’un maquinari o bé un problema de programari i us ajudaré amb tots dos en aquest article.Resoldre problemes de programari de l’iPhone normalment no costa res. També és més fàcil que desaprofitar la pantalla amb ventoses (si us plau, no feu això). Per aquest motiu, començarem amb les correccions de programari i passarem a solucionar els problemes físics, si cal.

Una nota sobre caigudes i vessaments: si recentment heu deixat caure l’iPhone, les probabilitats són que el problema de maquinari és el culpable del vostre problema amb la pantalla tàctil, però no sempre. Les aplicacions lentes i els problemes que vénen i surten solen ser causats per problemes de programari.

què vol dir si una noia et mira fixament?

Una última cosa que cal tenir en compte és que un protector de pantalla pot causar problemes de pantalla tàctil amb el vostre iPhone. Proveu de treure el protector de pantalla de l'iPhone si teniu problemes amb la pantalla tàctil.Si la pantalla tàctil funciona de vegades , segueix llegint. Si no funciona en absolut, aneu a la secció següent anomenada Quan el vostre iPhone no respon al tacte .

Una paraula ràpida sobre la malaltia tàctil de l'iPhone

La malaltia de l'iPhone touch fa referència a una sèrie de problemes que afecten principalment l'iPhone 6 Plus. Aquests problemes inclouen una barra parpellejant de color gris a la part superior de la pantalla i problemes relacionats amb els gestos de l’iPhone, com ara apropar-se i apropar-se.

Hi ha cert debat sobre les causes de la malaltia de l'iPhone touch. Apple afirma és el resultat de 'deixar-se caure diverses vegades sobre una superfície dura i, a continuació, provocar una major tensió al dispositiu'. Són conscients del problema i tenen un programa de reparació específic si teniu aquest problema amb el vostre iPhone. iFixIt va obrir l'iPhone 6 Plus i va descobrir el que anomenen a 'Defecte de disseny'.

Independentment d’allò que realment estigui causant el problema, podeu portar el vostre iPhone a Apple i fixeu-lo per una tarifa de servei de 149 dòlars .

com apago els auriculars

Problemes de programari i pantalla tàctil del vostre iPhone

Un problema amb el programari que indica al vostre telèfon com s’ha d’actuar pot fer que la pantalla tàctil de l’iPhone deixi de funcionar. Pot ser útil restablir un programari problemàtic si la pantalla tàctil de l'iPhone no funciona.

La vostra pantalla tàctil deixa de respondre quan utilitzeu una aplicació determinada? Aquesta aplicació pot ser la culpable. Proveu de desinstal·lar-lo i reinstal·lar-lo. Per desinstal·lar una aplicació:

  1. Cerqueu l'aplicació al vostre iPhone Pantalla inicial . La pantalla d'inici és el que veieu a continuació a la captura de pantalla següent.
  2. Mantén premuda la icona de l'aplicació fins que aparegui un menú.
  3. Aixeta Suprimeix l'aplicació .
  4. Aixeta Suprimeix .

Si la pantalla tàctil de l'iPhone no funciona després de tornar a instal·lar l'aplicació, envieu un missatge al desenvolupador de l'aplicació. És possible que tinguin una solució al problema o que ja estiguin treballant en una solució.

Com puc enviar un missatge al desenvolupador d'aplicacions?

  1. Toqueu per obrir el fitxer Tenda d'aplicacions .
  2. Aixeta Cerca a la part inferior de la pantalla i cerqueu l'aplicació.
  3. Toqueu el botó icona de l'aplicació per obrir detalls sobre l'aplicació.
  4. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Lloc web del desenvolupador . Es carregarà el lloc web del desenvolupador.
  5. Cerqueu un formulari de contacte o una adreça electrònica al lloc web del desenvolupador. No hauria de ser difícil trobar que el desenvolupador valgui la pena. Recordeu que els bons desenvolupadors ho agraeixen quan els informeu de problemes amb les seves aplicacions.

escola de llicència cdl a miami

Actualitzeu el vostre iPhone

És rar, però de tant en tant les actualitzacions de programari de l’iPhone poden causar problemes de pantalla tàctil. El cas documentat més recent d’aquest fet va ser l’actualització de iOS 11.3 d’Apple. El problema es va solucionar ràpidament amb una posterior actualització d’Apple.

Obert Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització d'iOS disponible al vostre iPhone.

Quan el vostre iPhone no respon al tacte

Els problemes de pantalla tàctil que es produeixen en diverses aplicacions o quan no teniu cap aplicació oberta poden ser causats per problemes amb el programari de l'iPhone. Un bon primer pas per solucionar problemes és apagar i tornar a engegar l’iPhone, però és difícil fer-ho quan la pantalla tàctil no funciona. En canvi, haurem de fer un restabliment complet . A continuació s’explica com:

Si l’iPhone no s’apaga de la manera normal o si l’aparició i l’encesa de nou no solucionen el problema, proveu de fer un restabliment complet. Fer això, manteniu premuts els botons d'alimentació i d'inici al mateix temps. Espereu uns quants segons fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i deixeu-lo anar.

En un iPhone 7 o 7 Plus, es realitza un restabliment complet mantenint premut el botó botó d'encendre i botó de baixar volum junts durant uns segons fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Per restablir un iPhone 8 o un model més recent, premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar el botó de baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que la pantalla es posi negra i aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.

carregant el telèfon però no s’encén

Un restabliment complet atura bruscament tots els processos en segon pla del vostre iPhone i llauna causar problemes de programari. Normalment no ho fa, però és una bona idea només fer un restabliment complet quan ho feu necessitat a .

La pantalla tàctil del meu iPhone encara no funciona.

La pantalla tàctil de l'iPhone encara us genera problemes? Pot ser el moment de provar de restaurar la configuració original de l’iPhone. Abans de fer això, assegureu-vos de fer-ho fes una còpia de seguretat del teu iPhone . Podeu fer-ho connectant el vostre iPhone a un ordinador i executant iTunes (ordinadors i Macs que executen Mojave 10.14), Finder (Macs que executin Catalina 10.15) o utilitzant iCloud .

Recomano realitzar una restauració de DFU (actualització de firmware per defecte). Aquest tipus de restauració és una mica més exhaustiva que una restauració tradicional d’iPhone. Per fer-ho, necessitareu el vostre iPhone, un cable per connectar-lo a l’ordinador i la versió més recent d’iTunes.

Posar l’iPhone en mode DFU pot ser una mica complicat. Per obtenir un senzill pas a pas, consulteu el nostre article que explica exactament com posar el vostre iPhone en mode DFU . Quan hàgiu acabat, torneu aquí.

Quan el vostre maquinari de pantalla tàctil és culpable

Si heu deixat caure l’iPhone recentment, és possible que hàgiu danyat la pantalla. Una pantalla esquerdada és un dels signes més evidents d’una pantalla danyada i pot causar tot tipus de problemes amb la pantalla tàctil.

Una gota també pot afluixar o danyar les delicades capes inferiors de la pantalla tàctil de l'iPhone. El que veieu i poseu les mans és només una part de la pantalla tàctil. A sota, hi ha una pantalla LCD que crea les imatges que veieu. També hi ha una cosa que s’anomena a digitalitzador . El digitalitzador és la part de l'iPhone que detecta el vostre tacte.

La pantalla LCD i digitalitzador tots dos es connecten a la placa lògica del vostre iPhone: és l’ordinador que fa funcionar el vostre iPhone. Si deixeu anar l’iPhone, podeu afluixar els cables que connecten la pantalla LCD i el digitalitzador a la placa lògica. Aquesta connexió solta pot fer que la pantalla tàctil de l'iPhone deixi de funcionar.

La solució MacGyver

Quan es cauen els iPhones, els petits cables que es connecten a la placa lògica del vostre iPhone es poden desconnectar suficient perquè la pantalla tàctil deixi de funcionar, fins i tot si no hi ha danys físics. És un llançament llarg, però tu maig podreu solucionar la pantalla tàctil del vostre iPhone prement la part de la pantalla on es connecten els cables a la placa lògica.

Advertiment: Ves amb compte! Si premeu massa fort, podríeu trencar la pantalla, però pot ser que sigui una d’aquestes situacions de “res a perdre” i treballava per a mi abans.

Opcions per solucionar una pantalla tàctil de l'iPhone trencada

Si el vostre iPhone touch no funciona perquè està completament trencat, vosaltres podria demaneu un kit i intenteu canviar les peces vosaltres mateixos, però No ho recomanaria . Si alguna cosa va malament i heu substituït qualsevol part del vostre iPhone per una altra que no és d’Apple, la barra Genius ni tan sols mirarà el vostre iPhone; estareu enganxats per un iPhone nou a preu de venda complet.

El Genius Bar fa una gran feina amb pantalles trencades, però cobren una prima pel seu servei. Assegureu-vos que programa una cita primer si decidiu visitar l'Apple Store.

Si voleu estalviar diners, us recomano serveis de reparació de tercers d’alta qualitat, com ara Pols si voleu estalviar diners. Puls us vindrà i solucionarà el vostre iPhone en tan sols 30 minuts amb una garantia de per vida, tot per menys diners que Apple.

l'iPhone 6s plus no es carregarà

Un cop substituïdes les peces danyades, la pantalla tàctil de l'iPhone hauria de funcionar com a nova. Si no és així, probablement en tingui la culpa el programari.

Comprar un nou iPhone és una altra bona opció. Les reparacions de pantalla per si soles normalment no ho són també car. Tot i això, si es van trencar diversos components quan va deixar caure l’iPhone, caldrà substituir-los tots. La vostra simple reparació de pantalla es podria convertir en una cosa molt més cara. Invertir diners en un nou telèfon intel·ligent pot ser la solució més rendible. Consulteu el Eina de telèfon UpPhone per comparar tots els telèfons mòbils i quant costen en cada operador sense fil.

Torna a contactar amb el teu iPhone

La pantalla tàctil de l'iPhone és una tecnologia complexa i fascinant. Espero que aquest article us hagi ajudat si la pantalla tàctil de l'iPhone no funciona i m'agradaria saber quina solució us va funcionar a la secció de comentaris de més avall.