Pantalla iPhone X trencada? A continuació s’explica com solucionar-ho avui.

Iphone X Screen CrackedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPhone X està trencada i voleu solucionar-la. Si és la vostra primera pantalla destrossada, pot ser difícil saber per on començar o quines opcions teniu quan necessiteu reparar l’iPhone. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan la pantalla de l'iPhone X està trencada i mostreu-vos com solucionar-la avui !Protegiu-vos de trossos de vidre

Normalment, quan deixeu caure l’iPhone i la pantalla s’esquerda, de la pantalla surten petits fragments de vidre. Aquest got sol ser molt afilat i us pot tallar els dits fàcilment.Per assegurar-vos que eviteu que això passi, és una bona idea col·locar l’iPhone X en una bossa Ziploc o col·locar una tira de cinta d’embalatge directament a la part superior de la pantalla.Avalueu el deteriorament de la pantalla de l'iPhone X

Abans d’esbrinar quina opció de reparació és la millor per a la pantalla trencada de l’iPhone X, primer hauríeu d’avaluar els danys. És només una fractura fina de la línia del pèl o la pantalla està totalment destrossada?

símbols de matthew mark luke john

En casos excepcionals, Apple pot fer excepcions a la seva política de reparacions si el dany és mínim, com si la pantalla només tingués una fractura de línia de pèl. No podem garantir que Apple us cobreixi la reparació, però si només hi ha un sol trencament de cabell, pot valer la pena.

Si la pantalla està realment destrossada, hauràs de ser tu qui cobreixi el cost de la reparació. A la següent secció d’aquest article, us ajudaré a triar les millors opcions de reparació de la pantalla de l’iPhone X trencada.Opcions de reparació per a una pantalla esquerdada de l'iPhone X

Quan la pantalla de l'iPhone X està trencada, teniu més opcions de reparació de les que podríeu pensar originalment. A continuació, enumeraré totes les millors opcions.

La vostra Apple Store local

Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +, probablement la vostra opció més barata serà botiga d'Apple . AppleCare + cobreix el vostre iPhone per dos incidents accidentals de danys. Si utilitzeu un dels vostres incidents per reparar la pantalla de l’iPhone X trencada, només us costarà 29 dòlars.

És important tenir en compte que si alguna cosa més es va danyar quan va deixar caure l’iPhone X (potser el el botó lateral s'ha bloquejat ), Apple també haurà de reparar-ho per solucionar la pantalla. Si es van danyar molts components interns o externs, la vostra petita tarifa pot augmentar força.

Si el teu iPhone X no ho és cobert per AppleCare +, la vostra Apple Store local no serà la vostra opció més barata. En el moment de la publicació d’aquest article, les reparacions de la pantalla de l’iPhone X fora de garantia costaven 279 dòlars. Si no voleu gastar tant de la vostra butxaca, hi ha algunes opcions més assequibles, de les quals parlaré a continuació.

Puls, una empresa de reparació a la carta

Pols és una empresa de reparacions que us enviarà un tècnic directament. Podeu fer-los conèixer a la feina, a l’oficina o a una cafeteria local. Les reparacions de pantalla de l'iPhone X realitzades per Puls són més econòmiques que les reparacions de pantalla de l'iPhone X fora de garantia d'Apple i Les reparacions de Puls són coberts per una garantia de per vida .

el meu telèfon continua apagant-se

Si us interessa que Puls repari la pantalla de l’iPhone X trencada, podeu utilitzar el nostre codi de cupó PF10ND18 per estalviar un 10% en la vostra comanda. Si feu clic a l'enllaç del paràgraf anterior, el cupó s'aplicarà automàticament.

Arregla-ho tu mateix

Si teniu coneixements tècnics i teniu confiança en les vostres capacitats, podeu plantejar-vos la reparació de la pantalla pel vostre compte. Si mai no heu substituït mai una pantalla d'iPhone, realment no recomano provar-la amb l'iPhone X.

Hi ha moltes peces petites i intricades a l’interior de l’iPhone X fàcils de perdre o de perdre. Si es torna a col·locar un cable, un cable o un altre component al lloc equivocat, podria acabar trencant completament l’iPhone X. Quan es tracta de reparacions, és millor deixar el dispositiu en mans d’un expert.

Si realment esteu a l’altura del repte de substituir la pantalla de l’iPhone X trencada pel vostre compte, assegureu-vos que en tingueu joc d'eines especialitzat necessari per solucionar problemes de maquinari de l'iPhone.

Kit de reparació de pantalla per a iPhone

Serveis de reparació per correu

Si no teniu molta pressa per tenir fixat l’iPhone X, els serveis de reparació per correu electrònic poden ser una bona opció. Envieu l’iPhone a una empresa de reparacions i, poc després, el retornaran a la vostra porta.

iResQ és una empresa fiable de reparació per correu electrònic que fa una bona feina. Apple també té un servei de reparació per correu , que és una bona opció per a les persones que no viuen a prop d’una Apple Store.

L’inconvenient més gran per a les empreses de reparació per correu electrònic és que el temps de lliurament pot ser una estona. Es triga uns quants dies a enviar l’iPhone X a l’empresa de reparacions, després trigaran un parell de dies a reparar-lo i després trigaran uns quants dies més a enviar-se de nou. En total, poden passar 1-2 setmanes abans de tornar a tenir l’iPhone X.

No ho solucioneu gens!

Algunes petites esquerdes de la pantalla realment no són tan grans ni intrusives. Si la pantalla de l'iPhone X encara és sensible i funciona amb normalitat, és possible que no pugueu reparar-la gens. Tot i això, si alguna vegada teniu intenció d’actualitzar, revendre o canviar el vostre iPhone X, probablement haureu de solucionar la pantalla.

Un fixador superior

Em sap greu saber que la pantalla de l'iPhone X està trencada, però ara ja sabeu com solucionar-la el més aviat possible. Si coneixeu algú altre amb una pantalla de l'iPhone X que està trencat, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells.

Gràcies per llegir,
David L.