El meu iPhone diu que iMessage està “esperant l’activació”. Aquí teniu la solució.

My Iphone Says Imessage Is WaitingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

iMessage no s’activa al vostre iPhone i no sabeu per què. Fes el que facis, el teu iPhone queda 'pendent d'activació'. En aquest article, ho faré expliqueu per què iMessage “espera l’activació” i us mostra com solucionar definitivament el problema !Per què iMessage diu 'esperant activació'?

Hi ha moltes raons possibles per les quals el vostre iPhone diu 'esperant l’activació' i la nostra completa guia de resolució de problemes us ajudarà a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual es produeix al vostre iPhone. Però abans de capbussar-nos-hi, és important saber-ho:compatibilitat d'amistat entre peixos i sagitari
  1. iMessage pot trigar fins a 24 hores a activar-se, segons Apple. De vegades, només cal esperar-ho.
  2. Per poder activar iMessage, heu d’estar connectat a Cellular Data o Wi-Fi.
  3. Heu de poder rebre missatges de text SMS per activar iMessage.

Si alguna cosa d'això us sembla confús, no us preocupeu. Ho descompondrem tot a la guia pas a pas següent.Assegureu-vos que esteu connectat a dades mòbils o Wi-Fi

És possible que iMessage no s’activi a causa d’un problema de connectivitat Wi-Fi. Obert Configuració i toqueu Wi-Fi . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que hi hagi una marca de selecció al costat de la vostra xarxa Wi-Fi.

Si la Wi-Fi està activada, però no hi ha cap marca de selecció al costat de la vostra xarxa Wi-Fi, toqueu-la per seleccionar-la. Si el Wi-Fi està activat i la vostra xarxa està seleccionada, proveu de desactivar-lo i tornar-lo a encendre.Podeu comprovar ràpidament si el vostre iPhone està realment connectat a Wi-Fi obrint Safari i intentant carregar una pàgina web. Sabreu que el vostre iPhone està connectat a la Wi-Fi si la pàgina web es carrega correctament.

Si la pàgina web no es carrega, és possible que hi hagi un problema amb la vostra xarxa Wi-Fi. Consulteu el nostre article sobre què fer si el vostre L'iPhone no es connecta a la Wi-Fi si creieu que el vostre iPhone té un problema de Wi-Fi.

Si no teniu accés a Wi-Fi, també podeu activar iMessage mitjançant Cellular Data. Anar a Configuració -> Dades mòbils i activeu l'interruptor situat al costat de Dades mòbils.

assegureu-vos que l’interruptor de dades mòbils estigui activat

Si les dades mòbils ja estan activades, proveu de desactivar-lo i tornar-lo a activar.

Activeu i desactiveu el mode d'avió

Després d’activar Cellular Data o Wi-Fi, proveu d’activar i tornar a activar el mode avió. Això podria solucionar un problema tècnic menor que inhibia la capacitat del vostre iPhone de connectar-se a les vostres dades sense fils o a la xarxa Wi-Fi.

Obriu Configuració i toqueu el commutador situat al costat del mode avió per activar-lo. Sabreu que el mode d'avió està activat quan l'interruptor és verd. Espereu uns quants segons i, a continuació, toqueu l'interruptor per tornar a desactivar el mode avió.

Assegureu-vos que la vostra data i zona horària estiguin configurats correctament

Una altra raó habitual per la qual iMessage diu que 's'espera que s'activi' és perquè el vostre iPhone està configurat a la zona horària incorrecta. Anar a Configuració -> General -> Data i hora i assegureu-vos que el vostre iPhone estigui configurat al fus horari correcte. Us recomano activar l'interruptor situat al costat de Estableix automàticament de manera que el vostre iPhone pugui configurar la vostra zona horària en funció de la vostra ubicació actual.

Reinicieu l'iPhone

Si iMessage diu 'esperant activació' després de connectar-vos a dades o Wi-Fi i escollir la zona horària correcta, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que iMessage no s’activi perquè el vostre iPhone experimenta un bloqueig de programari, que normalment es pot solucionar desactivant-lo i tornant-lo a engegar.

Per apagar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada a la part dreta de l'iPhone fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix a prop de la part superior de la pantalla. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i un dels botons de volum en canvi.

A continuació, llisqueu la icona d’engegada d’esquerra a dreta per sobre de les paraules llisqueu fins a apagar-lo - això apagarà l'iPhone.

Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X) fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

Desactiveu i torneu a activar iMessage

A continuació, desactiveu i torneu a activar iMessage. És possible que iMessage hagi experimentat un error en intentar activar-lo; si apagueu i torneu a activar iMessage, el començareu de nou.

Anar a Configuració -> Missatges i toqueu el commutador que hi ha al costat iMessage a la part superior de la pantalla. Sabreu que iMessage està desactivat quan l’interruptor sigui blanc. Espereu uns segons i, a continuació, toqueu l'interruptor per tornar a activar iMessage.

Comproveu si hi ha una actualització d’IOS

Apple recomana actualitzar a la darrera versió d'iOS quan iMessage diu 'esperant l'activació', així que aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i veure si hi ha disponible una actualització d’iOS. Apple sol llançar actualitzacions de programari noves per millorar la seguretat, introduir noves funcions i solucionar els problemes existents.

Si hi ha disponible una nova actualització de programari, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Consulteu el nostre article si us en trobeu problemes en actualitzar l'iPhone !

actualització a iOS 11.2.6

reparació de danys causats per l'aigua de l'iPhone 5

Tanqueu i inicieu la sessió del vostre identificador d'Apple

Si el programari de l'iPhone està actualitzat, però iMessage encara 'espera que s'activi', proveu de tancar la sessió i tornar-lo a accedir al vostre ID d'Apple. Igual que reiniciar l'iPhone, això donarà un nou començament a la vostra identificació d'Apple, cosa que podria solucionar un problema menor del programari.

Anar a Configuració -> Missatges -> Enviar i rebre i toqueu el vostre ID d'Apple a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Tanca sessió .

Un cop hàgiu tancat la sessió del vostre ID d'Apple, toqueu Utilitzeu el vostre ID d'Apple per a iMessage a la part superior de la pantalla. Introduïu la contrasenya de l'identificador d'Apple per tornar a iniciar la sessió al vostre identificador d'Apple

Resolució de problemes relacionats amb l'operador

Si heu arribat fins aquí i iMessage encara no s’activa, és hora de canviar el focus cap als possibles problemes causats per la xarxa del vostre operador sense fil.

Com he esmentat al començament d’aquest article, el vostre iPhone ha de ser capaç de rebre un missatge de text SMS per activar iMessage. Si el vostre iPhone no pot rebre missatges de text SMS, el vostre iPhone no podrà activar iMessage.

Què són els missatges de text SMS?

Els missatges de text SMS són missatges de text estàndard que utilitzen el pla de missatgeria de text al qual es va registrar quan vau triar el vostre operador sense fils. Els missatges de text SMS apareixen en una bombolla verda en lloc de la bombolla blava en què apareixen iMessages.

Els missatges iMessage són diferents dels textos SMS perquè podeu enviar dades sense fils o Wi-Fi per enviar-los. Consulteu el nostre article per obtenir més informació les diferències entre textos SMS i iMessages .

El meu iPhone pot rebre missatges de text per SMS?

En funció del pla de telefonia mòbil al qual us hàgiu inscrit, el vostre iPhone maig no poder rebre missatges de text SMS. Tot i que la majoria dels plans de telefonia mòbil inclouen missatges de text per SMS, és possible que tingueu problemes si teniu un pla de telefonia mòbil prepagat.

Si teniu un pla de prepagament, és possible que no tingueu prou diners ni crèdit al vostre compte per rebre el missatge de text SMS necessari per activar iMessage. Si teniu un pla de telefonia mòbil de prepagament, inicieu sessió al vostre compte al lloc web del vostre operador de telefonia mòbil i afegiu-hi un dòlar o dos per assegurar-vos que pugueu rebre el text SMS d’activació d’iMessage.

l'iPhone 6 s'ha bloquejat a la pantalla de la poma

Si no esteu segur de si el vostre pla de telefonia mòbil inclou o no missatges de text per SMS, us recomanem que us poseu en contacte amb el servei d’atenció al client del vostre operador de telefonia mòbil. A continuació, es mostra el número d’atenció al client dels quatre operadors sense fils més grans dels EUA:

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per solucionar els problemes habituals que podrien ser causats per la connexió de l'iPhone a la xarxa del vostre operador de telefonia mòbil si el vostre iPhone pot rebre missatges de text SMS.

És possible que vulgueu considerar canviar de proveïdor sense fils si persisteixen problemes amb el vostre operador. Consulteu l'eina de comparació d'UpPhone per compareu tots els plans de cada operador !

Comproveu si hi ha una actualització de la configuració del portador

Apple i el vostre operador sense fils publiquen regularment actualitzacions de la configuració de l’operador que milloren la capacitat del vostre iPhone per connectar-se a la xarxa cel·lular del vostre operador sense fils. Normalment, sabreu que hi ha una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil perquè rebreu una finestra emergent al vostre iPhone que digui Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil .

Actualització de la configuració de l

Sempre que aparegui aquesta finestra emergent al vostre iPhone, toqueu Actualització . No hi ha cap inconvenient en actualitzar la configuració de l’operador de telefonia mòbil de l’iPhone i és possible que tingueu problemes si no l’actualitzeu.

També podeu comprovar si hi ha disponible una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil a Configuració -> General -> Quant a i esperant uns 10-15 segons. Si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador, apareixerà la finestra emergent en aquest menú.

Restableix la configuració de xarxa

Si no hi ha cap actualització de la configuració de l'operador disponible, restableix la configuració de xarxa al teu iPhone. Això restablirà tots els valors predeterminats de fàbrica de tots els paràmetres de Cellular, Bluetooth, Wi-Fi i VPN de l’iPhone (per tant, assegureu-vos d’escriure primer les contrasenyes de Wi-Fi).

Anar a Configuració -> General -> Restableix i toqueu Restableix la configuració de xarxa . Quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla, toqueu Restableix la configuració de xarxa.

L'iPhone s'apagarà, realitzarà el restabliment i es tornarà a engegar. Després que l'iPhone es torni a engegar, torneu a connectar-vos a la xarxa Wi-Fi o activeu Cellular Data i intenteu tornar a activar iMessage.

Poseu-vos en contacte amb l'assistència d'Apple

En casos molt rars, l’única manera d’activar iMessage al vostre iPhone serà poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple . Un representant del servei d’atenció al client d’Apple podrà comunicar el problema d’activació d’iMessage a un enginyer d’Apple, que podrà solucionar-lo.

iMessage: activat.

Heu activat iMessage amb èxit al vostre iPhone. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials quan els vostres amics i familiars necessitin ajuda amb el seu iPhone que digui que iMessage està “esperant l’activació”. Si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a deixar-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.