Per què es diu el meu iPhone? Atenció: és una estafa.

Why Does My Iphone Call Itself

Reps una trucada telefònica i és de tu. És realment tu, del futur? Probablement no. En aquest article t’explicaré com els estafadors intenten enganyar-vos perquè renuncieu al número de la vostra targeta de crèdit fent que sembli que el vostre iPhone es crida a si mateix i com protegir-se dels estafadors en línia.

No confieu en la identificació de trucades.

Una vegada vaig jugar amb la idea de crear un servei de consultoria telefònica empresarial i em vaig adonar d'alguna cosa alarmant mentre aprenia a configurar-lo: podia configurar el número d'identificació de trucades d'un telèfon a qualsevol número que volgués. Podria fer que sembli així ningú estava trucant quan vaig marcar el seu número.L’identificador de trucada és del 100% no de confiança, tot i que sembla que ho seria. En realitat, la identificació de la persona que truca no està vinculada a cap número de telèfon: és només una altra informació que s’envia al vostre iPhone quan rebeu una trucada.Una manera intel·ligent d’enganyar les llistes negres

Molta gent s’ha inscrit a les llistes negres de trucades negatives que bloquegen els números de telemàrqueting coneguts, però aquest és el problema: La vostra el número de telèfon no apareix a la llista negra.És temptador agafar la trucada quan el vostre propi número de telèfon us truqui al vostre iPhone. Podria pensar: 'Només el meu operador de telefonia mòbil té accés al meu número de telèfon, de manera que han de trucar'.

A continuació, l’estafador us demana que verifiqueu la informació de la vostra targeta de crèdit per garantir la seguretat del vostre compte (intel·ligent, oi?), Que introduïu el número de la vostra targeta de crèdit i, a continuació, aneu de compres al Scam’s Club. (No és una botiga de descomptes exclusiva per a estafadors només per a usuaris majoristes.)

versiculos de promeses de déu

Què faig quan em truca un estafador?

Si rebeu una trucada telefònica, el millor que podeu fer és deixar-la sonar. Si ho feu, no passa res; no premeu cap botó ni doneu informació personal. Si creieu que potser heu rebut una trucada telefònica d 'un estafador i va fer introduïu el número de la vostra targeta de crèdit, truqueu immediatament a la vostra empresa de targetes de crèdit i pregunteu-los com han de procedir.Com puc informar de trucades telefòniques d’estafa?

Verizon, AT&T , i Sprint tenen seccions de frau dels seus llocs web que proporcionen informació sobre com fer front al frau i, en alguns casos, permeten informar de la trucada de telèfon que heu rebut.

A part d’informar dels estafadors al vostre operador, no podeu fer molt més. Finalment, els operadors de telefonia mòbil trobaran la manera d’aturar definitivament aquesta estafa i els estafadors presentaran una nova manera d’enganyar la gent perquè renunciï a la seva informació personal, com aquesta una estafa intel·ligent de missatgeria de text Vaig escriure sobre en un article anterior.

M’agradaria conèixer la vostra experiència amb aquesta estafa al vostre iPhone. Has rebut la trucada? O realment eres tu, que et cridaves del futur ? Comparteix els teus pensaments a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.