Com posar un iPhone en mode DFU, a l'estil Apple

C Mo Poner Un Iphone En Modo Dfu

DFU correspon a les sigles D.F.U que signifiquen Device Firmware Update (Actualització de Firmware de el dispositiu) , És el tipus més profund de restauració que pots fer en un iPhone. Un gran líder d'Apple em va ensenyar com posar els iPhones en mode DFU, i com a tècnic d'Apple, ho he fet centenars de vegades.

Però, sorpresa, mai he vist un altre article que expliqui com ingressar a la manera DFU de la forma en què em van ensenyar. Molta de la informació que hi ha és simplement errònia. En aquest sentit, li explicaré què és la manera DFU , com funciona el firmware al teu iPhone i et mostraré pas a pas com restaurar el teu iPhone amb la manera DFU.Si prefereixes aprendre mirant abans de llegir (fer tots dos et podria ajudar millor), et suggereixo que miris el nostre Vídeo de YouTube sobre com entrar a la manera DFU i com fer una restauració DFU al teu iPhone .El que cal saber abans de començar

 • El Botó d'Inici és el botó circular que es troba sota de la pantalla del teu iPhone.
 • el botó d'activació / repòs és el nom d'Apple per al botó lateral que s'utilitza per encendre el teu iPhone.
 • necessitaràs un temporitzador per comptar fins a 8 segons (o pots fer-ho mentalment).
 • Si pots, fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud , iTunes o Finder abans de posar el teu iPhone en mode DFU.
 • NOU : Les Mac que executen macOS Caterina 10.15 o les versions posteriors utilitzen Finder per restaurar els iPhones d'DFU.

Com posar un iPhone en mode DFU

 1. Connecta el teu iPhone al teu ordinador i obre iTunes si tens una Mac amb macOS Mojave 10.14 o un PC . Obre Cercador si tens una Mac amb macOS Caterina 10.15 o qualsevol versió posterior. No importa si el teu iPhone està encès o apagat.
 2. Mantingues pressionats el botó de repòs / activació i el botó d'inici (en un iPhone 6s o inferior) o el botó per baixar el volum (en un iPhone 7) junts durant 8 segons.
 3. Després de 8 segons, deixa anar el botó de repòs / activació però continua pressionant el botó d'inici (en un iPhone 6s o inferior) o el botó de baixar volum (en un iPhone 7) fins que el teu iPhone aparegui a iTunes o Finder.
 4. Deixa anar el botó d'inici o el botó per baixar el volum. La pantalla del teu iPhone estarà completament negra si has ingressat amb èxit a la manera DFU. Si no és així, intenta novament des del principi.
 5. Restaura teu iPhone usant iTunes o Finder.

Com posar un iPhone 8, 8 Plus o iPhone X en mode DFU

Molts altres llocs web donen passos falsos, enganyosos o massa complicats quan et diuen com restaurar el teu iPhone 8, 8 Plus o X amb la manera DFU. Et diran que apaguis el teu iPhone primer, la qual cosa és completament innecessari. El teu iPhone no ha d'estar apagat abans de posar-lo en mode DFU.Si t'agraden els vídeos, mira el nostre nou vídeo de YouTube sobre com restaurar el teu iPhone X, 8 o 8 Plus amb la manera DFU. Si prefereixes llegir els passos, el procés és en realitat molt més fàcil del que sembla! El procés comença com un reinici forçat.

 1. Per restaurar el teu iPhone X, 8 o 8 Plus amb la manera DFU, pressiona i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar ràpidament el botó per baixar el volum, i després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que la pantalla es posi negra.
 2. Tan aviat com la pantalla es torni negra, pressiona i mantingues premut el botó per baixar el volum mentre continues prement el botó lateral.
 3. Després de 5 segons, deixa anar el botó lateral però continua pressionant el botó per baixar el volum fins que el teu iPhone aparegui a iTunes o Finder.
 4. Tan aviat com aparegui a iTunes o Finder, deixa anar el botó de volum. I llest! El teu iPhone està en mode DFU.

Nota: Si el logotip d'Apple apareix a la pantalla, vas mantenir pressionat el botó per baixar el volum durant massa temps. Comença el procés des del principi i intenta novament.

Com posar un iPhone XS, XS Max o XR en mode DFU

Els passos per posar un iPhone XS, XS Max, XR en mode DFU són exactament els mateixos que els passos per a l'iPhone 8, 8 Plus i X. Mira el nostre vídeo de YouTube sobre com posar un iPhone XS, XS Max o XR en mode DFU si ets més un aprenent més visual! En aquest vídeo fem servir el meu iPhone XS per guiar-te en cada pas de l'procés.Com posar un iPhone 11, 11 Pro o 11 Pro Max en mode DFU

Pots posar un iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max en mode DFU seguint els mateixos passos que ho faria per un iPhone 8 o posterior. Mira nostre vídeo de YouTube si necessites ajuda per completar el procés.

Si prefereixes mirar un vídeo abans de llegir ...

Per veure el procés en acció: consulta el nostre tutorial de YouTube sobre com posar un iPhone en mode DFU i com realitzar una restauració DFU.

Unes paraules d'advertència

Quan li fas una restauració DFU al teu iPhone, el teu ordinador esborra i torna a carregar cada bit de codi que controla el programari i el maquinari del teu iPhone. Hi ha la possibilitat que alguna cosa surti malament.

Si el teu iPhone està danyat d'alguna manera, i especialment si està danyat per l'aigua, una restauració de DFU pot malmetre el teu iPhone. He treballat amb clients que van intentar restaurar els seus iPhones per solucionar un problema menor, però l'aigua havia danyat un altre component que impedia que es completi la restauració. Un iPhone utilitzable amb problemes menors pot quedar completament inutilitzable si falla una restauració DFU causa de danys causats per l'aigua.

Què és el firmware? Què fa?

El firmware és la programació que controla el maquinari del teu dispositiu. Programari canvia tot el temps (quan instal·les aplicacions o descàrregues nou correu electrònic), el maquinari mai canvia (Si no s'obre l'iPhone i reorganitza els seus components), i el firmware gairebé mai canvia - llevat que tingui que fer-ho.

Quins altres dispositius electrònics tenen firmware?

Tots els dispositius electrònics tenen firmware! Analitzem: el teu rentadora, assecadora, el control remot de la teva TV i microones fan servir firmware per programar el funcionament dels botons, temporitzadors i altres funcions bàsiques. No pots canviar el que fa la configuració de el botó 'pizza' o 'descongelar' al teu microones, perquè no és un programari - és un firmware.

Restauracions DFU: tot el dia, tots els dies.

Els empleats d'Apple restauren molts iPhones. Donada l'opció, sempre triaria una restauració DFU en lloc d'una restauració en mode normal o de recuperació. Aquesta no és la política oficial d'Apple i alguns tècnics dirien que és una cosa excessiu, però si un iPhone té un problema que es pot resoldre amb una restauració, una restauració DFU té millor capacitat de solucionar-ho.

Gràcies per llegir i espero que aquest article aclareixi part de la informació errònia a Internet sobre com ingressar a la manera DFU i per a què serveix. T'animo a abraçar el teu nerd interior. 'Hauries de estar orgullós / a! Ara pots dir-li als teus amics: 'Sí, jo sé com fer una restauració DFU d'un iPhone'.

Gràcies per llegir i et desitjo el millor,
David P.