Apple us fa un seguiment al vostre iPhone? Aquí teniu La veritat!

Does Apple Track You Your IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Com a usuari d’Apple, a la part posterior de la ment hi ha una sensació constant que us està mirant. Sospiteu que el gegant de Cupertino estigui vigilant la vostra ubicació allà on vagi. En aquest article, explicaré com Apple us fa un seguiment i us ajudaré a desactivar les funcions que poden rastrejar la vostra ubicació al vostre iPhone.iPhone Analytics

Quan estigui activat, l'analítica d'iPhone enviarà a Apple dades diàries de diagnòstic i ús. Apple diu que utilitza aquestes dades per millorar els seus productes i serveis.Les coses es tornen una mica més interessants en llegir la lletra petita. Apple afirma que cap de les dades recopilades 'us identifica personalment', però sembla una mica enganyós.En el mateix paràgraf, Apple també afirma que es poden recopilar dades personals. Si les vostres dades personals són recopilades per iPhone Analytics, estaran 'subjectes a tècniques de preservació de la privadesa' o 'eliminades de qualsevol informe abans que s'enviïn a Apple'.

Què passa si aquests sistemes es pirategen o fallen completament? Aleshores s’exposarien les vostres dades personals?Recentment, a Marriott, Facebook, MyFitnessPal i moltes altres grans empreses se’ls ha incomplert les dades. L’escepticisme saludable de qualsevol recopilació de dades és completament comprensible en el clima actual.

Com desactivar iPhone Analytics

Obriu Configuració i toqueu Privadesa . A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Analytics.

Veureu un commutador a la part superior de la pantalla al costat Comparteix iPhone Analytics . Si el commutador és verd, actualment envieu els vostres diagnòstics i dades d’ús a Apple. Toqueu el commutador per desactivar l'analítica d'iPhone.

Nota: si teniu un Apple Watch emparellat amb aquest iPhone, es dirà Comparteix iPhone & Watch Analytics .

Si activeu l'analítica d'iPhone, les vostres dades, especialment les vostres dades personals, no suposaran cap risc. No obstant això, hi ha dos altres motius pels quals hauríeu de plantejar-vos de desactivar l'analítica d'iPhone:

 1. Utilitza dades mòbils per enviar informes si no hi ha Wi-Fi disponible. Essencialment, pagueu perquè Apple recopili les vostres dades d’ús i diagnòstic quan envieu informes mitjançant dades mòbils.
 2. Podeu esgotar la durada de la bateria del vostre iPhone enviant constantment informes d’ús i diagnòstic a Apple. Per això, 'Desactiva iPhone Analytics' n'és un consells principals sobre la bateria de l'iPhone !

iCloud Analytics

iCloud Analytics recopila petits trossos d'informació del vostre iPhone, inclòs el text dels vostres missatges de text i correus electrònics. Això permet a Apple millorar serveis com Siri fent-lo més intel·ligent. Per exemple, podeu rebre suggeriments personalitzats quan pregunteu a Siri on haureu de sopar aquesta nit.

No obstant això, iCloud Analytics és una de les moltes eines que permet a Apple obtenir una idea de qui sou. Naturalment, hi ha un gran nombre d’usuaris que s’hi senten incòmodes.

Com desactivar iCloud Analytics

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Analítica . A continuació, toqueu l'interruptor que hi ha al costat Comparteix iCloud Analytics . Sabreu que iCloud Analytics està desactivat quan l’interruptor és gris.

desactiva compartir icloud analytics ios 12

Serveis de localització

Els serveis d’ubicació utilitzen GPS, Bluetooth, zones Wi-Fi i torres de telefonia mòbil properes per fer un seguiment de la vostra ubicació mentre feu servir determinades aplicacions. Els serveis d’ubicació són una funció útil per a determinades aplicacions, com Google Maps i Lyft.

Els usuaris d'iPhone han estat capaços de personalitzar la configuració dels serveis d'ubicacions durant molt de temps. Podeu establir permisos per a aplicacions individuals, cosa que us permet evitar que determinades aplicacions tinguin accés a la vostra ubicació en tot moment.

Tot i això, és probable que no vulgueu desactivar els serveis d’ubicació per a totes les aplicacions. Per exemple, probablement voldreu mantenir els serveis d'ubicació activats per Uber perquè el vostre conductor sàpiga on us recollirà.

L'iPad està desactivat i no es connecta a iTunes

Com es desactiven els serveis d'ubicació en determinades aplicacions

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . Desplaceu-vos cap avall per la llista d'aplicacions i determineu quines voleu tenir accés a la vostra ubicació.

Toqueu l'aplicació per a la qual vulgueu desactivar els serveis d'ubicació. Aixeta Mai per desactivar els serveis d'ubicació de l'aplicació. Sabreu que Mai no s’ha seleccionat quan apareix una marca de verificació blava a la seva dreta.

Comparteix la meva ubicació

Mentre els serveis d’ubicació comparteixen la vostra ubicació amb les aplicacions, Comparteix la meva ubicació permet als amics i familiars saber on sou. S’utilitza principalment a les aplicacions Missatges i Cerca els meus amics. És una eina útil si teniu fills rebuscats, pares ancians o un altre significatiu.

Personalment, Comparteix la meva ubicació és una funció que no he utilitzat mai. No conec ningú que ho faci servir. Tenint en compte que és una altra manera que Apple pot rastrejar la vostra ubicació, vaig decidir desactivar-la al meu iPhone.

Com desactivar Compartir la meva ubicació

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . A continuació, toqueu Comparteix la meva ubicació . Toqueu el commutador situat a la part superior de la pantalla per desactivar Comparteix la meva ubicació. Sabreu que aquesta funció s'ha desactivat quan l'interruptor és gris.

Ubicacions significatives

Al meu parer, la funció de seguiment de la ubicació més alarmant dels iPhones és la ubicació significativa. Aquesta funció no només fa un seguiment de la vostra ubicació, sinó que també fa un seguiment dels llocs que visiteu amb més freqüència. Pot ser la vostra llar, la vostra oficina o la casa del vostre millor amic.

Si hi aneu Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Serveis del sistema -> Ubicacions significatives , veureu una llista convenient dels llocs on visiteu amb més freqüència i de les dates en què vau estar. Fantasmagòric, oi? Tenia més d’una dotzena de llocs desats a la llista d’ubicacions significatives.

Apple diu que aquestes dades estan 'xifrades' i que no poden llegir-les. Tot i això, no voleu que aquestes dades caiguin en mans equivocades, fins i tot si hi ha molt poques possibilitats que això passi mai.

Com desactivar ubicacions significatives

 1. Obert Configuració .
 2. Aixeta Privadesa .
 3. Aixeta Serveis de localització .
 4. Aixeta Serveis del sistema .
 5. Aixeta Ubicacions significatives .
 6. Toqueu el commutador situat a la part superior de la pantalla per desactivar les ubicacions significatives. Sabreu que està desactivat quan l'interruptor es col·loca cap a l'esquerra i gris.

Els vostres hàbits d'Internet i navegadors privats

Navegar per la xarxa des del vostre iPhone pot ser tan perillós com en un ordinador portàtil o d’escriptori. El vostre proveïdor d’Internet no només sap quins llocs visiteu i amb quina freqüència els visiteu, sinó que Google i altres empreses publicitàries poden veure el que feu i publicar anuncis en funció dels vostres interessos.

Afortunadament, Apple es pren seriosament la privadesa en línia i ha proporcionat una manera d’evitar que els llocs web recopilin les vostres dades. Una manera d’evitar que els llocs web recopilin el vostre historial de cerca i altres dades és fer servir una finestra de navegació privada.

Com utilitzar un navegador privat a Safari

 1. Obert Safari .
 2. Toqueu el botó de quadrats superposats a l'extrem inferior dret de la pantalla.
 3. Aixeta Privat a l'extrem inferior esquerre de la pantalla.
 4. Aixeta Fet . Ara feu servir un navegador privat Safari.

Com s'utilitza un navegador privat a Google Chrome

 1. Obert Chrome .
 2. Toqueu el botó de tres punts horitzontals a l'extrem inferior dret de la pantalla.
 3. Aixeta Nova pestanya d'incògnit . Ara feu servir un navegador Google Chrome privat.

Demaneu als llocs web que no us facin un seguiment

Encara hi ha més coses que podeu fer si us preocupa la manera com Apple us fa un seguiment en línia. Podeu intentar evitar que anunciants de tercers i altres empreses us facin un seguiment en línia activant 'Demana als llocs web que no em facin un seguiment' a l'aplicació Configuració de l'iPhone.

Abans de mostrar-vos com activar aquestes funcions, és important tenir en compte que els llocs web no estan obligats legalment a concedir la vostra sol·licitud de privadesa. En el passat, empreses com Google i Facebook sí ha ignorat completament les sol·licituds similars .

Tot i que les vostres sol·licituds poden ser infructuoses, us recomano activar aquesta funció. Com a mínim, evitaràs que les empreses honestes facin un seguiment de la vostra activitat en línia.

Com activar-lo, no feu un seguiment de les sol·licituds

Obriu Configuració i toqueu Safari . A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a Privadesa i seguretat . Finalment, activeu l’interruptor que hi ha al costat Demaneu als llocs web que no em facin un seguiment . Sabreu que està encès quan és verd!

Eviteu el seguiment entre llocs

Mentre esteu aquí, assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat Eviteu el seguiment entre llocs està activat. Això ajudarà a evitar que proveïdors de contingut de tercers us facin un seguiment en diversos llocs web. Quan activeu aquesta configuració, les dades que un proveïdor de contingut aliè va recollir sobre vosaltres se suprimiran periòdicament. Tot i això, les dades de seguiment no sempre se suprimiran si visiteu directament aquest proveïdor de contingut extern.

Penseu en aquests proveïdors de contingut externs com les abelles. Si no us molesteu ni hi interactueu, no us molestaran.

Apple ID continua apareixent

Cobrint les vostres pistes

Ara que ja sabeu més sobre com us rastreja Apple, les vostres dades i informació personal són més segures que mai. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar la vostra família i amics a mantenir la privadesa dels seus iPhones. No dubteu a deixar qualsevol altre comentari o comentari que tingueu a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.