Com puc canviar la cara d'Apple Watch? Aquí teniu la veritable solució.

How Do I Change An Apple Watch FaceProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estàs cansat de la cara d'Apple Watch i el vols canviar. Hi ha moltes cares natives integrades al vostre Apple Watch, així com moltes aplicacions de cares de tercers. En aquest article, us ho mostraré com canviar la cara d'Apple Watch !Com canviar la cara d'Apple Watch

Mantén premuda la cara d'Apple Watch. Podeu lliscar cap a l'esquerra o cap a la dreta per triar entre les cares d'Apple Watch predeterminades. També podeu tocar Personalitzar perquè aquestes cares natives de Watch siguin una mica més úniques per a vosaltres.

Si llisqueu completament cap a la dreta, veureu l'opció d'afegir una cara de rellotge predeterminada nova.

Trobeu més cares de rellotges a l'aplicació iPhone Watch

Pot ser una mica més fàcil navegar per l'aplicació Watch del vostre iPhone quan voleu canviar una cara d'Apple Watch. Obriu l'aplicació Watch i toqueu el botó Galeria de cares a la part inferior de la pantalla.Quan trobeu una cara de rellotge que us agradi, toqueu-la. Se us presentaran algunes opcions de personalització per fer que el rellotge sigui únic per a vosaltres. Quan hàgiu acabat, toqueu Afegeix .

Veureu que la cara del Watch que acabeu d’afegir és ara la vostra cara d’Apple Watch.

Descarregueu cares noves d'Apple Watch

Podeu accedir a moltes més cares d’Apple Watch instal·lant una aplicació Watch Watch. Obriu l'App Store a l'iPhone i toqueu el botó Cerca fitxa. Escriviu 'Apple Watch face' al quadre de cerca i toqueu cerca .

N’hi ha a ton de les aplicacions facials d’Apple Watch a l’App Store, però la majoria no val la pena descarregar-les. Una parella que recomano són Mira àlbums de cares i Crea cares de rellotge .

Per instal·lar una aplicació Watch face, toqueu el botó d'instal·lació situat a la dreta. Com que he instal·lat anteriorment l’aplicació Facer Watch Faces, el botó d’instal·lació sembla un núvol amb una fletxa cap avall. Si és una aplicació que no heu instal·lat abans, veureu un botó que diu Aconseguir .

oli de pastanaga per a cabells naturals

A continuació, obriu la vostra nova aplicació Watch face a l'iPhone. Navegueu pels voltants o utilitzeu la funció de cerca per trobar una nova cara d'Apple Watch. Vaig triar la cara de Space Watch de Facer.

Moltes aplicacions facials d’Apple Watch com Facer funcionen sincronitzant un àlbum amb el vostre Apple Watch. Per sincronitzar l'àlbum adequat, obriu l'aplicació Watch i toqueu el botó El meu rellotge fitxa. A continuació, toqueu Fotos -> Àlbum sincronitzat -> Facer (o el nom de l'aplicació Watch face) .

Perquè aparegui un àlbum sincronitzat com a cara d'Apple Watch, haureu de seleccionar el fitxer Fotografies cara al vostre Apple Watch. Mantén premuda la cara d'Apple Watch i fes lliscar el dit d'esquerra a dreta fins que arribis a la cara de Fotos.

Apple Watch Face: ha canviat.

Heu canviat la vostra cara d'Apple Watch amb èxit. Sé que aquest procés pot ser una mica tediós, així que no dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta. Tenim un munt de tutorials d'Apple Watch Canal de YouTube si voleu obtenir més informació.