Com puc desactivar la correcció automàtica en un iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Turn Off Autocorrect An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu desactivar la correcció automàtica al vostre iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. La correcció automàtica de vegades pot ser frustrant, sobretot si el vostre iPhone corregeix paraules o frases incorrectes. En aquest article, us ho mostraré com desactivar la correcció automàtica en un iPhone de manera que podeu utilitzar el teclat sense haver de preocupar-vos que les vostres paraules canviïn.Què és l'autocorrecció i què fa?

La correcció automàtica és una funció de programari que fa suggeriments o canvis automàtics en allò que heu escrit si creu que heu comès un error ortogràfic o gramatical. A mesura que la tecnologia s’ha anat avançant, la correcció automàtica ara és capaç d’identificar errors gramaticals més específics amb una major eficiència.Des del seu llançament original el 2007, l’iPhone sempre ha tingut algun tipus de programari d’autocorrecció, que cada cop és més avançat. La funció d’autocorrecció d’Apple, coneguda com a correcció automàtica, està activa en qualsevol aplicació que faci servir el teclat de l’iPhone. Inclou l'aplicació Missatges, l'aplicació Notes, la vostra aplicació de correu electrònic preferida i moltes més. Per tant, quan desactiveu la correcció automàtica al vostre iPhone, s'aplicarà a totes les vostres aplicacions que utilitzen el teclat, no només a l'aplicació Missatges.Com desactivar la correcció automàtica en un iPhone

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta General.
  3. Aixeta Teclat.
  4. Toqueu el commutador que hi ha al costat Autocorrecció.
  5. Sabreu que la correcció automàtica està desactivada quan l’interruptor està activat gris.

Això és tot el que cal per desactivar la correcció automàtica en un iPhone. La propera vegada que utilitzeu el teclat de l'iPhone, veureu que els vostres errors tipogràfics ja no s'estan corregint automàticament. En qualsevol moment, podeu tornar a activar la correcció automàtica accedint a Configuració -> General -> Teclat i tocant el commutador situat al costat de Correcció automàtica. Sabreu que es torna a activar la correcció automàtica quan l’interruptor sigui verd.

Ja no hi ha autocorrecció.

Heu desactivat correctament la correcció automàtica i ara el vostre iPhone no canviarà cap de les paraules que escriviu. Ara que ja sabeu com desactivar l’autocorrecció en un iPhone, no oblideu compartir-lo amb els vostres amics a les xarxes socials. Gràcies per llegir el nostre article i no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si hi ha alguna cosa més que vulgueu saber sobre el teclat del vostre iPhone.