L'iPad no us connecta a WiFi? Aquí teniu Per què i la solució real?

Ipad Not Connecting WifiProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPad no es connectarà a Wi-Fi i no sabeu què fer. Cada vegada que proveu de visitar un lloc web, no es carregarà. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPad no es connecta a Wi-Fi i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Moltes vegades, el vostre iPad no es connecta a Wi-Fi a causa d'un problema de programari menor. De vegades, simplement desactivar i tornar a activar la Wi-Fi pot solucionar el problema.Obriu Configuració i toqueu Wi-Fi . A continuació, toqueu l’interruptor situat a la part superior de la pantalla al costat de Wi-Fi per desactivar-lo. Torneu a tocar l'interruptor per tornar-lo a engegar.què vol dir quan el vostre iPhone no diu sim

Reinicieu l'iPad

Si no heu activat i desactivat el Wi-Fi, proveu de reiniciar l'iPad. És possible que el programari del vostre iPad s’hagi estavellat, cosa que podria evitar que es connectés a xarxes Wi-Fi.

les aplicacions continuen tancant-se a l'iPhone

Manteniu premut el botó d'engegada de 'llisca per apagar'. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta per apagar l’iPad. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPad.Reinicieu el router

Mentre reinicieu l'iPad, apagueu i torneu a encendre el router. Quan l’iPad no es connecta a la Wi-Fi, de vegades en té la culpa l’encaminador. Per reiniciar-lo, simplement desconnecteu-lo de la paret i torneu-lo a endollar.

Oblideu-vos de la xarxa Wi-Fi i torneu a connectar-vos

Ara que ja hem revisat les correccions bàsiques, és hora de passar a alguns passos de resolució de problemes més profunds. En primer lloc, provarem d’oblidar la vostra xarxa Wi-Fi a l’iPad.

Quan connecteu el vostre iPad a una nova xarxa Wi-Fi per primera vegada, desa dades sobre la xarxa i com per connectar-s’hi. Si alguna cosa canvia en la manera com el vostre iPad es connecta a la xarxa (p. Ex., Heu canviat la contrasenya), oblidar la xarxa donarà un nou començament.

Obert Configuració -> Wi-Fi i toqueu el botó blau 'i' situat al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi. A continuació, toqueu Oblida aquesta xarxa .

you tube no jugarà

Ara que s'ha oblidat la xarxa Wi-Fi, torneu a Configuració -> Wi-Fi i toqueu el nom de la vostra xarxa. Introduïu la vostra contrasenya de Wi-Fi i comproveu si el vostre iPad es connecta a la Wi-Fi. Si no, passeu al nostre pas final de resolució de problemes del programari de l'iPad.

Restableix la configuració de xarxa del teu iPad

L'últim pas de resolució de problemes quan l'iPad no es connecta a Wi-Fi és restablir la configuració de la xarxa. D'aquesta manera, es restauraran totes les connexions Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i Configuració de VPN als valors predeterminats de fàbrica. Després de restablir la configuració de la xarxa, haureu de tornar a introduir la contrasenya Wi-Fi i tornar a connectar els dispositius Bluetooth.

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Introduïu la contrasenya de l'iPad i toqueu Restableix configuració de xarxa per confirmar. L'iPad s'apagarà, realitzarà el restabliment i es tornarà a engegar.

restableix la configuració de la xarxa iPad

Solució de problemes del router

Si el teu iPad encara no es connectarà a la Wi-Fi després d’haver restablert la configuració de la xarxa; és hora de solucionar problemes amb l’encaminador sense fils. Consulteu un altre article per obtenir informació sobre com fer-ho solucioneu problemes amb el vostre encaminador Wi-Fi !

la botiga d'aplicacions per a iPhone no es carregarà

Reparació del vostre iPad

Pot ser que el vostre iPad no estigui connectat perquè la seva antena Wi-Fi està malmesa. En alguns iPads, l’antena Wi-Fi també es connecta a dispositius Bluetooth. Si heu tingut problemes per connectar l’iPad a la Wi-Fi i Bluetooth, és possible que tingueu una antena trencada.

Si teniu AppleCare +, programa una cita al Genius Bar i porteu el vostre iPad a l'Apple Store local. També us recomanem Pols , una empresa de reparacions que us enviarà un tècnic certificat directament en tan sols 60 minuts. Arranjaran el vostre iPad directament i cobriran la reparació amb una garantia de per vida.

Connectat de nou a la Wi-Fi.

El vostre iPad es torna a connectar a la Wi-Fi i podeu continuar utilitzant les vostres aplicacions preferides o navegar pel web. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials si els vostres amics i familiars necessiten ajuda quan el seu iPad no es connecta a Wi-Fi. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPad, deixeu-lo a la secció de comentaris a continuació.