El meu iPhone no girarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T Rotate

Gireu l’iPhone de costat, però la pantalla no girarà. És un problema frustrant, però no us preocupeu: la solució és només fer un cop d’ull i fer un toc. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no gira i com solucionar el problema.

Per què el meu iPhone no gira?

L'iPhone no girarà perquè el bloqueig d'orientació vertical està activat. El bloqueig d’orientació de retrat bloqueja la pantalla de l’iPhone en posició vertical, que es coneix com a mode de retrat.Com puc saber si el bloqueig d’orientació vertical està activat?

Algunes actualitzacions d'iOS antigues solien mostrar una petita icona de bloqueig a l'extrem superior dret de la pantalla per indicar que el bloqueig d'orientació retrat estava activat. Tot i això, les actualitzacions més recents d’iPhone i iOS ja no mostren aquest detall des de la pantalla d’inici.En lloc d’això, heu d’obrir el Centre de control per controlar i ajustar el bloqueig d’orientació vertical. Seguiu llegint per aprendre exactament com fer-ho.què significa sonar al voltant de la lluna

Com puc desactivar el bloqueig d’orientació vertical al meu iPhone?

Per desactivar el bloqueig d’orientació vertical, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla per mostrar el Centre de control. Toqueu el botó amb el bloqueig dins del cercle de fletxa per activar o desactivar el bloqueig d’orientació vertical.

Com sé que el meu àngel de la guarda està amb mi?

Si utilitzeu un iPhone X o posterior, el procés per obrir el Centre de control és una mica diferent. Feu lliscar el dit cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla. Hauríeu de veure diversos botons aquí. Toqueu el que sembla un pany envoltat per una fletxa per activar o desactivar el pany d’orientació vertical.Mode Retrat vs. Mode Horitzontal

Igual que el paper de la impressora, la pantalla del vostre iPhone té dues orientacions: vertical i horitzontal. Quan el vostre iPhone es manté en posició vertical, es troba en mode vertical. Quan està al seu costat, està en mode horitzontal.

iPhone en mode retrat

iPhone en mode horitzontal

les trucades van directament a la bústia de veu

El mode horitzontal només funciona en determinades aplicacions

Quan es crea una aplicació, el desenvolupador té l'opció de triar si la seva aplicació funcionarà en mode vertical, horitzontal o ambdós. L'aplicació Configuració, per exemple, només funciona en mode vertical. L’aplicació Missatges i Safari funcionen tant en mode vertical com horitzontal, i molts jocs només funcionen en mode horitzontal.

Si el bloqueig d’orientació vertical està desactivat i una aplicació no gira, és possible que no admeti el mode horitzontal. Tanmateix, he vist casos en què una aplicació no gira perquè s’ha bloquejat. Si creieu que això pot haver passat, tanqueu les vostres aplicacions , torneu a obrir l'aplicació del problema i torneu-ho a provar. També he escrit un article sobre per què, malgrat el que potser heu sentit, tancar les aplicacions és absolutament una bona idea .

Quan he d’utilitzar el bloqueig d’orientació vertical?

Utilitzo el bloqueig d’orientació vertical quan Jo sóc girat també. Per exemple, quan faig servir el meu iPhone al llit, la pantalla tendeix a girar quan no ho vull. El bloqueig d’orientació retrat manté la pantalla de l’iPhone en la direcció correcta quan estic estirat.

per què el meu iPhone no em permetia connectar-me a wifi

També m’ha semblat útil quan mostro fotografies als meus amics. Com els estic sorprenent amb fotos de les meves aventures, sovint es posen malalts i s’excusen, és clar, a causa de la pantalla giratòria. Amb el bloqueig d’orientació retrat activat, els puc entretenir durant hores i hores.

I'm Pickin ’Up Good Rotations

Tant si estàs veient una pel·lícula, Per què passa, mai no tornareu a lluitar amb el bloqueig d’orientació del retrat.