La orientació de la pantalla del meu iPhone no gira. Aquí Està La Solució!

La Orientacion De La Pantalla De Mi Iphone No Gira

Ets girant teu iPhone cap als costats, però la pantalla no gira. És un problema frustrant, però no et preocupis: la solució està a solament un lliscar i tocar de distància. En aquest sentit, li explicaré per què la pantalle del teu iPhone no trencada i com solucionar el problema .Per què la pantalla del meu iPhone no trencada?

La orientació de la pantalla del teu iPhone no trencada perquè el bloqueig d'orientació vertical està activat. El bloqueig d'orientació vertical bloqueja la pantalla del teu iPhone en posició vertical, el que es coneix com a mode vertical.Com sé si el bloqueig d'orientació vertical està activat?

Algunes actualitzacions de iOS més antigues solien mostrar una petita icona de cadenat a la part superior dreta de la pantalla per indicar que el bloqueig d'orientació vertical estava activat. No obstant això, les actualitzacions de iOS i iPhone més recents ja no mostren aquest detall a la pantalla d'inici.

En comptes d'això, has d'obrir el Centre de control per a monitoritzar i ajustar el teu Bloqueig d'orientació vertical. Segueix llegint per aprendre exactament com fer-ho!Com desactivar el bloqueig d'orientació vertical en el meu iPhone?

Per desactivar el bloqueig d'orientació vertical, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per mostrar el Centre de control. Toca el botó amb el cadenat dins el cercle de fletxes per activar o desactivar el bloqueig d'orientació vertical.

Si fas servir un iPhone X o un model posterior, el procés per obrir el Centre de control és una mica diferent. Fes lliscar el dit cap avall des de la part superior dreta de la pantalla. Hauries de veure diversos botons allà. Toca el que sembla un cadenat envoltat per una fletxa per activar o desactivar el bloqueig d'orientació vertical.Mode Vertical vs. Mode Horitzontal

A l'igual que el paper de la impressora, la pantalla del teu iPhone té dues orientacions: vertical i horitzontal. Quan el teu iPhone es manté en posició vertical, el bloqueig d'orientació vertical aquesta activat. Quan està de costat, el bloqueig d'orientació vertical aquesta desactivat.

iPhone en mode vertical

iPhone en mode horitzontal

La Manera Horitzontal només Funciona en Determinades Aplicacions

Quan es crea una aplicació, el desenvolupador té l'opció de triar si la seva aplicació funcionarà en mode vertical, horitzontal o ambdós. L'aplicació de configuració, per exemple, només funciona en mode vertical. L'aplicació Missatges i Safari funcionen tant en manera vertical com horitzontal, i molts jocs només funcionen en mode horitzontal.

Si el bloqueig d'orientació vertical està desactivat i una aplicació no gira, és possible que no admeti la manera horitzontal. No obstant això, he vist casos en què una aplicació no trencada perquè té una falla. Si creus que això pot haver passat, tanca teves aplicacions , Torna a obrir l'aplicació problemàtica i torni a intentar-ho. També vaig escriure un article sobre per què, tot i el que hagis escoltat, tancar teves aplicacions és una bona idea .

Quan he utilitzar el bloqueig d'orientació vertical?

Ús el bloqueig d'orientació vertical quan jo estic girat (inclinant o movent-me de costat). Per exemple, quan faig servir el iPhone al llit, la pantalla tendeix a girar quan no vull. El bloqueig d'orientació vertical manté la pantalla del meu iPhone en la direcció correcta quan estic al llit.

També ho he trobat útil quan els mostro fotos als meus amics. A mesura que els estic sorprenent amb fotos de les meves aventures, es maregen i s'excusen causa de la pantalla giratòria, és clar. Amb el bloqueig d'orientació vertical activat, puc entretenir durant hores i hores.

Rotant la situació!

Ja sigui que estiguis veient una pel·lícula, és molest quan la pantalla del teu iPhone no gira. Ara que saps per què succeeix, no tornaràs a tenir problemes amb el bloqueig d'orientació vertical.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.