Les meves fotos de l'iPhone es mouen! Fotos en directe, explicades.

My Iphone Pictures Move

Alguna vegada heu estat mirant una foto de l'iPhone quan de sobte es mou? Els vostres ulls no us juguen a trucs i no heu ensopegat amb una imatge del món bruixot de Harry Potter. Les imatges de l’iPhone que es mouen són reals i són increïbles.

'Però com?' et pots preguntar. Com es mouen les meves fotos de l'iPhone? Això passa gràcies a una funció anomenada Live Photos. Seguiu llegint per esbrinar com fer i veure imatges de l'iPhone que es mouen. T'ho diré si el vostre iPhone admet Live Photos i com es pot veure fotos en directe en acció .

Les fotos en directe són realment vídeos?

Primer de tot, una Live Photo no és un vídeo. Encara fas una foto fixa. A continuació s’explica com funciona:Com puc fer fotos en moviment (fotos en directe) al meu iPhone?

  1. Obriu l'aplicació Càmera.
  2. Toqueu la icona de la part superior de la pantalla que sembla un objectiu.
  3. L'objectiu es tornarà groc i apareixerà una etiqueta groga que diu LIVE a la part superior de la pantalla.
  4. Feu la vostra foto.

No activeu el vídeo ni el quadrat: no funcionarà. (Sempre podeu editar la foto més endavant si necessiteu que sigui quadrada!) La vostra càmera la farà. Al mateix temps, s’estalviaran 1,5 segons de vídeo i àudio abans de fer la fotografia i 1,5 segons de vídeo i àudio després d’haver fet la fotografia.

Tan bon punt feu clic a l'opció Live Photos, la càmera començarà a gravar vídeo. No us preocupeu, però, el vostre iPhone no desa tot aquest vídeo. Només conserva els 1,5 segons anteriors i posteriors.Tipus professional: No deixeu Live Photos activades tot el temps. Els fitxers de vídeo fan servir molt més espai de memòria que les imatges. Si només feu Live Photos, probablement us quedareu sense espai ràpidament a l’iPhone.

Per a desactiveu Live Photos , només toqueu la icona de destinació groga de nou. Ha de quedar blanca. Ara, totes les fotografies que feu només seran fotos normals i sense moviment.

El meu iPhone pot fer fotos en directe?

Live Photos és una característica estàndard de l'iPhone 6S i de tots els iPhones que han sortit des de llavors. Si teniu un iPhone 6 o superior, no podeu fer una foto en directe. Ni tan sols veureu cap opció per activar Live Photos a l'aplicació Càmera. Però encara podeu rebre i veure fotos en directe en iPhones antics.

Com veure una foto de l'iPhone que es mou

Les fotos en directe no tenen cap aspecte diferent al vostre flux de fotos. Per veure les fotos en directe, toqueu la imatge fixa del flux de fotos per obrir-la. Si teniu un iPhone 6S o superior, feu un toc llarg amb el dit a la pantalla. Mantén premut més temps del que tocaries normalment per seleccionar alguna cosa. Live Photos reproduirà automàticament el vídeo i l’àudio que ha desat l’aplicació Camera.

Si teniu un iPhone 6 o superior o un iPad, encara podeu veure Live Photos. Només cal que feu servir el dit per fer-ho manteniu premut a la part superior de la Live Photo per veure-la. Quan traieu el dit, la reproducció s’aturarà.

Ara ja saps per què es mouen les teves fotos de l'iPhone!

Podeu activar i utilitzar aquesta funció per capturar aquests moments divertits abans i després d’una imatge fixa. Llavors, fes-te instantànies! A continuació, compartiu les fotos de l'iPhone que es mouen a Facebook, Tumblr i Instagram. Mireu la resta del lloc Payette Forward per obtenir més consells sobre l’ús de funcions divertides de l’iPhone com Live Photos.