El meu iPad no s'actualitzarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Ipad Won T Update

Esteu intentant actualitzar el vostre iPad, però alguna cosa no funciona correctament. Feu el que feu, el vostre iPad no s’actualitzarà. En aquest article t’explicaré com solucionar el problema quan el vostre iPad no s’actualitza .

Comproveu els servidors d’Apple

Quan es publica una nova actualització de l’iPadOS, tothom la vol descarregar immediatament. Malauradament, això pot frenar i, de vegades, sobrecarregar els servidors d’Apple, cosa que impedeix que baixeu l’actualització.Comproveu els servidors d’Apple per assegurar-se que funcionen correctament. Si els punts són verds, els servidors estan en funcionament.Reinicieu l'iPad

Reiniciar l'iPad és fàcil de fer i pot solucionar errors de programari menors. Tots els programes del vostre iPad es tanquen de manera natural. Començaran de nou quan torneu a engegar l'iPad.Si el vostre iPad té un botó d'inici, manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, manteniu premut el botó de volum i el botó superior simultàniament fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix.

En qualsevol cas, llisqueu la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPad. Espereu uns trenta segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPads amb un botó Inici) o el botó superior (iPads sense botó Inici) per tornar a engegar l’iPad.

companyies d'assegurances d'autos en estats unitsEl vostre iPad és apte per a l'actualització?

És possible que els iPads més antics no admetin actualitzacions de iPadOS més recents. Quan s’afegeix un iPad anterior a la llista d’Apple aparells vintage i obsolets , pot ser que ja no sigui apte per a serveis de reparació o sigui compatible amb les noves actualitzacions de l'iPadOS. Comproveu-ho de nou per assegurar-vos que el vostre iPad segueix sent apte per a la darrera actualització de l'iPadOS abans de continuar.

Comproveu l’espai d’emmagatzematge al vostre iPad

Les actualitzacions de l’iPadOS poden ser força grans. És possible que no quedi prou espai d’emmagatzematge a l’iPad per baixar l’actualització. Cap a Configuració -> General -> Emmagatzematge de l'iPad per veure quant queda espai al vostre iPad.

emmagatzematge ipad

A la part superior de la pantalla, trobareu algunes recomanacions útils per estalviar ràpidament espai d’emmagatzematge si cal. Consulteu el nostre altre article si ho necessiteu ajuda a netejar l’espai d’emmagatzematge !

Proveu d'actualitzar mitjançant l'ordinador

Si el vostre iPad no s’actualitza a Configuració, proveu d’utilitzar l’ordinador. Primer, agafeu un cable Lightning per connectar l'iPad a l'ordinador.

Si teniu un PC o un Mac amb MacOS Mojave 10.14, obriu iTunes i feu clic a la icona de l'iPad a prop de l'extrem superior esquerre de l'iTunes. Feu clic a Cercar actualitzacions , doncs Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització disponible.

quin és el significat d’estimat

Si teniu un Mac amb MacOS Catalina 10.15, obriu Finder i feu clic a l’iPad a sota Ubicacions . Feu clic a Cercar actualitzacions , doncs Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització disponible.

comproveu si hi ha actualitzacions d’iPad al cercador

Restableix tots els paràmetres

Quan restabliu tota la configuració de l'iPad, tot el que hi ha a Configuració es restaura als valors predeterminats de fàbrica. Haureu de tornar a configurar el fons de pantalla, els dispositius Bluetooth i les xarxes Wi-Fi. És un petit sacrifici per solucionar un problema de programari de l’iPad.

Obert Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Aixeta Restableix tots els paràmetres quan aparegui la finestra emergent de confirmació. L'iPad s'apagarà, es restablirà i es tornarà a engegar.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad

Abans de passar al següent pas, us recomanem que deseu una còpia de seguretat de tota la informació del vostre iPad. D’aquesta manera, no perdreu totes les fotos, vídeos i molt més quan poseu l’iPad en mode DFU.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iCloud

La còpia de seguretat de l’iCloud requereix una connexió Wi-Fi. Cap a Configuració -> Wi-Fi i assegureu-vos que aparegui una marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi. Després:

 1. Obert Configuració .
 2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla.
 3. Aixeta iCloud .
 4. Aixeta Còpia de seguretat d'iCloud .
 5. Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de iCloud Backup estigui activat.
 6. Aixeta Feu una còpia de seguretat ara .

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iTunes

Si teniu un PC o un Mac amb MacOS 10.14 o una versió anterior, utilitzeu iTunes per crear una còpia de seguretat del vostre iPad.

 1. Connecteu l'iPad a l'ordinador mitjançant un cable de càrrega.
 2. Obriu iTunes.
 3. Feu clic a la icona de l'iPad a l'extrem superior esquerre de la finestra d'iTunes.
 4. Feu clic al cercle Aquest ordinador.
 5. Tot i que no és necessari, us recomanem que marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local .
 6. Feu clic a Còpia de seguretat ara.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant Finder

Si teniu un Mac amb macOS 10.15 o una versió posterior, utilitzeu iTunes per crear una còpia de seguretat del vostre iPad.

 1. Connecteu l'iPad al Mac mitjançant un cable de càrrega.
 2. Obriu Finder al vostre Mac.
 3. Feu clic al vostre iPad a sota Ubicacions .
 4. Feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPad en aquest Mac .
 5. També us recomanem que marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local .
 6. Feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

per què la botiga d’aplicacions no està disponible?

DFU Restaura el teu iPad

Una actualització del firmware del dispositiu és el tipus de restauració més profund que podeu fer en un iPad. Cada línia de codi s’esborra i es torna a carregar i s’instal·la la versió més recent d’iPadOS. Aquest és l'últim pas de resolució de problemes de programari que podeu fer quan l'iPad no s'actualitzi.

Us recomanem que feu una còpia de seguretat del vostre iPad abans de posar-lo en mode DFU. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre altre article per obtenir més informació com restaurar DFU el vostre iPad !

Actualitzat i llest per començar!

Heu actualitzat correctament el vostre iPad. Ara sabreu què heu de fer la propera vegada que el vostre iPad no ho sigui. Tens alguna altra pregunta? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.