Haig d’aconseguir el nou Apple Watch SE? Aquí teniu La veritat!

Should I Get New Apple Watch SeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El Esdeveniment Apple de setembre tot just acabat, anunciant un munt de grans novetats per a Apple Watch i iPad. Una de les revelacions més emocionants va ser una nova incorporació assequible a la línia Apple Watch. En aquest article us ho explicaré tot el que necessiteu saber sobre l'Apple Watch SE !Funcions d’Apple Watch SE

L'Apple Watch SE alberga moltes de les característiques essencials de l'Apple Watch que la gent ha estimat. Amb el mateix acceleròmetre, giroscopi i brúixola que el nou Apple Watch Series 6, els usuaris poden gaudir d’una sensibilitat de moviment millorada com mai abans. Aquests comptadors són especialment emocionants, ja que també contribueixen a la nova detecció de caigudes de l’Apple Watch SE.Ja no us haureu de preocupar de no poder trucar al servei d’emergències en cas de caiguda greu. L'Apple Watch SE ara farà un seguiment de la vostra velocitat i direcció. Si es produeix alguna cosa sobtada o antinatural, registrarà l'esdeveniment com una caiguda i us facilitarà la possibilitat de demanar ajuda.Si opteu per un dels models mòbils d’Apple Watch SE, no necessiteu ni un telèfon per trucar i enviar missatges de text. Gràcies al nou programa de configuració familiar d’Apple, els usuaris poden connectar diversos rellotges a un sol iPhone i, tot i així, registrar comptes i números de telèfon individuals per a cada dispositiu.

Fes una ullada el nostre article sobre els millors plans mòbils per a Apple Watch per veure quines són algunes de les vostres opcions de cobertura.

L'Apple Watch SE funciona amb el xip de processament S5, cosa que fa que aquesta línia de rellotges intel·ligents sigui el doble de ràpida que l'Apple Watch Series 3.L’Apple Watch SE és impermeable?

L'Apple Watch SE és resistent a l'aigua fins a 50 metres, de manera que podeu sentir-vos completament segur portant el rellotge sempre que nedeu, navegueu o remeu. L'Apple Watch SE també fa un seguiment del vostre entrenament en temps real per a qualsevol exercici aquàtic.

La nova banda Solo Loop també és resistent a l’aigua. Apple va dissenyar el Loop Solo com una banda de rellotge sense tancaments ni sivelles per maximitzar la comoditat. Trieu la mida adequada per a vosaltres i ni tan sols notareu el rellotge un cop toqueu l'aigua.

la bateria de l'iPhone 6 es mor ràpidament

Apple Watch SE vs. Apple Watch Series 6

L'Apple Watch SE no és l'única nova incorporació a la línia d'Apple Watch d'aquest any. Apple també va anunciar el nou Apple Watch Series 6, el model d'Apple Watch més potent publicat fins ara.

Una de les novetats que Apple ha destacat a l’Apple Watch Series 6 és el nou detector d’oxigen de la sang infraroja. Aquesta característica permet als usuaris accedir a una lectura dels seus nivells actuals d’oxigen a la sang en només 15 segons.

apple watch series 6 vs. apple watch se

Aquesta funció també manté un registre de l’oximetria de pols de la sang, una mesura de la velocitat amb què el cor i els pulmons distribueixen oxigen a la resta del cos. Malauradament, aquestes mesures no s’inclouen a l’Apple Watch SE.

Una altra característica que l’Apple Watch Series 6 té a la seva disposició és la nova pantalla sempre en exhibició. Aquesta exclusiva sèrie 6 facilita als usuaris l'accés a la informació sobre el temps i les notificacions sense necessitat de perdre la bateria en despertar el dispositiu.

L'Apple Watch SE supera l'Apple Watch Series 6 en preus amb un marge significatiu. L'Apple Watch SE comença a només 279 dòlars, mentre que els usuaris poden comprar la sèrie 6 a partir de 399 dòlars.

Vigileu de prop.

Aquestes són només algunes de les innovacions i actualitzacions que Apple va anunciar avui. Hi ha moltes altres funcions i aplicacions noves i emocionants accessibles amb les dues noves línies d’Apple Watch, i sembla que n’hi haurà més per arribar al llarg de l’any. Si esteu pensant a invertir en un nou rellotge intel·ligent, és cert que val la pena considerar l’Apple Watch SE.