Com fer una captura de pantalla en un iPhone: la guia senzilla.

How Screenshot An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu mostrar al vostre amic alguna cosa a la pantalla del vostre iPhone, però no sabeu com fer-ho. Tots els models d'iPhone fan que sigui fàcil fer 'captures de pantalla' simplement prement un parell de botons. En aquest article, ho faré us mostrarà com fer captures de pantalla en un iPhone !Què és una captura de pantalla?

Una captura de pantalla és una foto de la pantalla del vostre iPhone. Les captures de pantalla són ideals per mostrar una aplicació a un amic o fer una foto de la pantalla del vostre iPhone si alguna cosa no funciona correctament.Com es fa una captura de pantalla en un iPhone 8 o una versió anterior

Per fer captures de pantalla en un model d'iPhone 8 o anterior, premeu ràpidament el botó Botó d'inici i el botó d'engegada al mateix temps. La pantalla parpellejarà per indicar que s'ha capturat la captura de pantalla i que la imatge es desarà a l'aplicació Fotos del vostre iPhone.Com es fa una captura de pantalla en un iPhone X

Si teniu un iPhone X, premeu simultàniament el botó Botó lateral i botó per augmentar el volum per fer una captura de pantalla. Igual que altres models d’iPhone, veureu un flaix a la pantalla de l’iPhone que indica que s’ha fet una captura de pantalla. El procés per fer una captura de pantalla en un iPhone X és diferent perquè és l’únic iPhone sense botó d’inici.

On es desen les captures de pantalla?

Després de fer una captura de pantalla en un iPhone, es desa a l'aplicació Fotos. Podeu editar, suprimir o compartir captures de pantalla tal com ho faríeu amb qualsevol altra imatge desada a l'aplicació Fotos. Un àlbum de captures de pantalla també es configura automàticament a l'aplicació Fotos de l'iPhone.Eines de captura de pantalla iOS 11

Si el vostre iPhone utilitza iOS 11, veureu una petita previsualització de miniatures a l'extrem inferior esquerre de la pantalla després de fer una captura de pantalla.

Podeu tocar aquesta miniatura per accedir a moltes eines d’edició que us permetran afegir text, ampliar una part determinada de la captura de pantalla o dibuixar-la. Un cop hàgiu acabat d'editar, toqueu Fet a l'extrem superior esquerre de la pantalla.

Aplicacions d'edició de captures de pantalla

Si busqueu una eina d’edició de captures de pantalla més avançada, us ho recomano Anotable , una aplicació que faig servir cada dia. Aquesta aplicació s'ha dissenyat per anotar tot tipus d'imatges a l'iPhone, però també és fantàstica per marcar captures de pantalla. Ara que ja sabeu com fer captures de pantalla en un iPhone, també podeu començar a editar-los.

quin és el significat d'un atrapasomnis

Captures de pantalla senzilles

Ara ja sabeu com fer captures de pantalla en un iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars com també. Si teniu alguna altra pregunta relacionada amb l'iPhone, no dubteu a deixar-les a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir,
David L.