Puc Utilitza El Itin Number Per Treballar?Puedo Usar El Itin Number Para Trabajar

Puc fer servir el itin number per treballar ?.

Puc fer servir el itin number per treballar ?. Aquells que pregunten si puc treballar amb un nombre ITIN han de tenir en compte que si volen treballar com a empleats han de obtenir un nombre de SSN , Mentre que si volen seguir la seva carrera com a propietaris de negocis als Estats Units, han ha d'adquirir un nombre A .

Aquest article cobreix informació pertinent per a aquells que estan reflexionant si puc treballar amb un nombre ITIN , Així que segueix llegint per descobrir la seva resposta. Discutirem des d'ambdós aspectes, és a dir, treballar com a empleat i com a propietari d'un negoci , Perquè una persona requereix diferents números d'identificació fiscal per als dos estats de treball.

Què és un número d'identificació fiscal?

Tots aquells que sempre han desitjat treballar als Estats Units, han de recordar que després d'obtenir una mostra E2 , El següent pas és obtenir els números d'identificació fiscal . Aquests números són una font de permetre'ls complir les seves obligacions tributàries depenent del seu estat.

Si està realment preocupat per la pregunta, ¿Puc treballar amb un nombre ITIN? Ha de saber què són els números d'identificació fiscal. Bàsicament, els números d'identificació fiscal són números d'identificació emesos a efectes fiscals pel Servei d'Impostos Interns ( IRS ). Existeixen cinc tipus de nombres d'identificació fiscal, dels quals només tres són actius. Llavors ens enfocarem només en ells.

Tots els números consten de nou dígits. Els cinc tipus inclouen els següents números:

 • Números de Seguretat Social (SSN)
 • Números d'identificació de contribuent individual (ITIN)
 • Números d'identificació de l'ocupador (EIN)
 • Números d'identificació de contribuent d'adopció ( ATIN )
 • Número d'identificació fiscal de l'preparador ( PTIN)

Per aclarir la resposta a la pregunta, puc treballar amb un nombre ITIN? Ha de comprendre clarament els tipus de nombres d'identificació fiscal.

Realment necessita un nombre d'identificació fiscal?

Abans d'entendre si puc treballar amb un nombre ITIN, primer ha de saber si realment necessita un número d'identificació fiscal. Si no ho requereix, no necessita obtenir cap dels números d'identificació fiscal. Ara, pot estar pensant com sabrà si es requereix un o no. Es proporciona un número d'identificació fiscal en les declaracions, declaracions i documents relacionats amb els impostos. Les persones que intenten esbrinar si puc treballar amb un nombre ITIN han de saber que un nombre d'identificació fiscal només es proporciona en dues situacions.

 1. Quan necessita reclamar els beneficis de l'tractat
 2. Quan necessita presentar impostos

Si s'enfronta o requereix complir alguna de les dues obligacions esmentades anteriorment, necessita un nombre d'identificació fiscal. Ara donem una ullada als tres tipus de número d'identificació fiscal per a explorar la resposta a la consulta Puc treballar amb un nombre ITIN.

1. Nombre d'assegurança social (SSN)

Abans de saltar als detalls de ¿puc treballar amb un nombre ITIN? Primer ha de comprendre què és un nombre SSN. L'Autoritat de l'Assegurança Social (SSA) atorga un número de Assegurança Social (SSN). El nombre consta de nou dígits i només s'atorga a les persones que estan disposades a treballar als Estats Units com a empleats, de manera que tots els que pregunten poden treballar amb un nombre ITIN, la resposta és no, no poden treballar. Això es deu al fet que les persones requereixen un nombre de SSN per treballar com a empleat en els Estats Units en lloc d'un nombre ITIN. Discutirem sobre ITIN massa tard.

A més, les persones que són residents permanents i ciutadans dels Estats Units reben números de SSN. No obstant això, de vegades, també s'atorga als estrangers temporals que ho desitgin o em preguntin si puc treballar amb un nombre ITIN, és a dir, que vulguin treballar-hi com a empleats. Ara que sap que no necessita un nombre ITIN per treballar en els EE. UU., És possible que vulgueu saber com pot obtenir un nombre SSN. Només ha de completar el formulari SS-5 i els Serveis de Ciutadania i Immigració dels Estats Units (USCIS) li autoritzaran a rebre un nombre de SSN.

A més, els números de la Seguretat Social són necessaris per al treball, les pensions de la seguretat social i per complir amb els requisits d'altres serveis socials. Els números de SSN tenen tres tipus diferents de targetes de seguretat social que inclouen el següent. Llavors, les persones que reflexionen sobre si puc treballar amb un nombre ITIN haurien de veure quin tipus de SSN requereixen.

 • Un dels tipus més comuns de nombre de SSN té el nom de la persona i el nombre d'assegurança social. Aquest tipus és bàsicament per a residents permanents i ciutadans nord-americans.
 • L'altre tipus és per als treballadors temporals o aquelles persones que tenen un estat de no resident. Però estan qualificats per treballar amb el DHS i són aplicables per satisfer els requisits d'elegibilitat I - setembre.
 • El tercer i últim tipus de nombre de SSN s'emet a efectes fiscals i no es prefereix usar aquest tipus per al formulari I - 9 o per a ocupació.

Bàsicament, per llei, només els residents i ciutadans dels Estats Units són elegibles per obtenir els números de SSN, però segons la nova llei també s'atorga a aquells que són treballadors temporals i estan disposats a treballar als Estats Units. Llavors, tots els que estan tractant d'esbrinar si puc treballar amb un nombre ITIN, han de saber que només els no ciutadans que estan disposats a treballar als Estats Units són elegibles per obtenir un nombre de SSN, en cas contrari no ho fan. A més, un nombre ITIN no els serveix de res.

2. Número d'identificació de l'contribuent individual (ITIN)

La majoria de les persones tenen la idea errònia que poden començar el seu negoci o treballar com a empleats als Estats Units amb un nombre ITIN, pel que veiem que moltes persones pregunten si puc treballar amb un nombre ITIN.

Aquestes persones en realitat no coneixen la base i la base d'un nombre ITIN, per això estan perplexos i reflexionant sobre ell. Llavors, primer ha de comprendre què és un nombre ITIN. El nombre ITIN significa Número d'identificació de contribuent individual i es basa en nou dígits. A més, aquest número s'atorga a aquelles persones que són dependents.

S'atorga un nombre ITIN als dependents en nom de l'acompliment de les obligacions fiscals. Aquest nombre no els dóna l'autoritat per treballar o iniciar un negoci. No obstant això, és un nombre de processament d'impostos que els dóna l'autoritat per presentar impostos i declaracions i res més que això. Llavors, tots aquells confosos amb la pregunta: ¿puc treballar amb un nombre ITIN? Han de tenir això en compte que ITIN no cal per a fins laborals.

Es pot obtenir un nombre ITIN omplint el formulari W-7 per presentar les seves declaracions. A més, les persones sovint reben números ITIN que no són elegibles per al número SSN, però això no vol dir que puguin començar a treballar-hi fent-lo servir. Aquí hi ha algunes dades que necessita saber sobre els números ITIN perquè pugui obtenir una idea clara de la consulta, puc treballar amb un nombre ITIN?

 • Els ITIN no són com els SSN. Tots dos tenen dos propòsits diferents, per tant, els ITIN no es poden fer servir per a començar a treballar i obtenir ocupació. Només servirà per a fins fiscals. No proporcionen estatus legal per al treball.
 • Un ITIN no destaca un estat d'immigració. A més, tampoc es pot utilitzar per demostrar la seva presència als Estats Units. Els ITIN no són vàlids per a identificació fora de el sistema fiscal federal.
 • Els ITIN no es poden fer servir com a prova d'identificació per obtenir una llicència de conduir. No obstant això, hi ha certs estats que permeten utilitzar el nombre ITIN per obtenir el permís de conduir.
 • A més d'altres aspectes, també es pot obrir un compte bancari amb interessos amb l'ajuda d'un nombre ITIN.
 • Hi pot haver un punt en què hagi de provar la seva residència; encara que ITIN no pot ser la prova autèntica, però al menys pot indicar el temps que passa als Estats Units com a dependent.

Ara que sap la resposta a la pregunta, puc treballar amb un nombre ITIN? És possible que hagi entès que no necessita un nombre ITIN per treballar com a empleat, sinó que necessita un SSN. Trobareu el procediment per obtenir un nombre de SSN en la nostra pròxima secció.

3. Número d'identificació de l'ocupador (EIN)

El número d'identificació de l'ocupador és la forma de el número d'identificació fiscal que es proporciona a totes aquelles persones que estan disposades a treballar com propietaris de negocis o iniciar un negoci als Estats Units. Llavors, com discutim a el principi que analitzarem tant l'aspecte de la feina com els dos conceptes són diferents, aquesta és la secció que destaca que necessita un nombre EIN per formar un negoci als Estats Units.

En conseqüència, les persones que pregunten si puc treballar amb un nombre ITIN, si vols treballar com a emprenedor allà, no necessites un ITIN novament, només necessites un nombre EIN per a això. No hi ha una funció d'un ITIN per a fins laborals, ja que no li atorga autorització de treball com es va esmentar anteriorment.

A més, el nombre EIN conté nou dígits i també es coneix com número d'identificació fiscal Federal. A més, aquí hi ha un altre concepte incorrecte entre les persones que pregunten si puc treballar amb un nombre ITIN, que requereixen tenir un nombre ITIN o un nombre SSN per adquirir EIN. Bé, això novament no és cert, no requereixen cap d'ells. El nombre EIN és en si mateix un nombre d'identificació fiscal i tampoc els requereix.

Diferència entre el nombre d'identificació de l'ocupador (EIN), el nombre d'assegurança social (SSN) i els ITIN

Esperem que els que estaven confosos sobre l'ús dels números d'identificació fiscal i tractaran de conèixer el nucli de la consulta poden treballar amb un nombre ITIN, poden haver entès que no necessiten un ITIN per a cap tipus de treball en el Estats Units, més bé es requereix per presentar declaracions d'impostos si no és elegible per a un SSN. Com hem discutit en detall anteriorment, que una empresa i una ocupació són dos aspectes diferents, de manera que tots dos requereixen diferents números d'identificació fiscal.

Per tant, tots aquells que han estalviat diners i capital per als seus negocis als Estats Units, han de recordar que un SSN és per a persones que desitgen treballar-hi com a empleats, mentre que un EIN és per a aquells que desitgen començar el seu negoci als Estats Units. Estats obstant això, tenen dos similituds, és a dir, tots dos es componen de nou dígits d'acord amb la llei estàndard i es proporcionen a les persones només pel Servei de Ciutadania i Immigració dels Estats Units (USCIS).

Per què els números ITIN no són una millor opció? Aquest és el per què

Després de conèixer la resposta, puc treballar amb un nombre ITIN? Ara pot ser que es pregunti per què ITIN no és una opció intel·ligent i millor que els números SSN i ​​EIN. Bé, hi ha algunes raons per a això. Fem una ullada a continuació.

 • En primer lloc, un ITIN no pot reemplaçar el nombre de SSN i ​​EIN. Aquests dos nombres són nombres estàndard que totes les persones requereixen per formar un negoci o treballar en una empresa en els Estats Units.
 • En segon lloc, ITIN es va crear simplement per a fins fiscals i no per un altre motiu pel qual no està autoritzat per a treballar.
 • Finalment, un ITIN és per a dependents i no per a inversors estrangers. Encara que se'ls concedeix temporalment. Si els dependents també volen començar un negoci o treballar en els EE. UU., Necessiten obtenir un visat E2 en lloc d'una visa H4. Aquest és bàsicament el requisit per a canviar el seu estat migratori, que és un procés llarg.

Com pot obtenir un nombre de SSN per ser emprat en els Estats Units?

Aquells que van voler treballar com a empleats en una empresa creïble dels Estats Units ara poden haver entès la resposta a la pregunta: ¿puc treballar amb un nombre ITIN? És possible que ara vulguin conèixer el procediment per obtenir un nombre de SSN de l'Autoritat de l'Assegurança Social (SSA). El procediment es descriu en forma de passos a continuació.

El procediment per obtenir un nombre de SSN

 • Pas # 1: Primer, necessita obtenir els seus documents i documents que demostrin que està autoritzat pel DHS, per obtenir el nombre de SSN.
 • Pas 2: ha de visitar la seva oficina local d'SSA o completar el formulari SS-5 en línia per obtenir la Targeta d'assegurança social.
 • Pas # 3: Prengui els dos documents que proven la seva edat, identitat i estat d'autorització de treball a l'oficina de la SSA.
 • Pas 4: envieu la sol·licitud o el formulari juntament amb els documents a l'oficina local. Aviat l'IRS es comunicarà amb vostè quan el seu nombre de SSN estigui llest.

Tot el procés és una mica llarg i lent, i no és tan fàcil com sembla. La part més lenta i complicada és la documentació, però una vegada que tingui un nombre de SSN a les mans, pot buscar fàcilment oportunitats d'ocupació. A més, a causa de la difícil documentació, és molt recomanable contractar un consultor creïble o un advocat experimentat que pugui guiar-lo en el procés de completar els documents.

Com pot obtenir un nombre EIN per formar un negoci als Estats Units?

Atès que ara totes les persones aspirants disposades a començar una organització comercial als Estats Units ara poden saber el que es necessita per fer el pas, també poden haver obtingut la resposta a la pregunta: ¿puc treballar amb un nombre ITIN? pot estar interessat en saber com obtenir un nombre EIN dels Serveis de Ciutadania i Immigració dels Estats Units. Tot el procediment s'elabora en forma de passos a continuació.

El procediment per obtenir un nombre EIN

 • Pas # 1: Un individu necessita contractar un advocat creïble que pugui representar el seu negoci com un tercer designat.
 • Pas # 2: L'advocat prepararà la sol·licitud per al número d'identificació d'el Ocupador omplint el formulari 1041 .
 • Pas # 3: Després de la preparació de la sol·licitud, l'advocat es comunicarà amb l'oficina de l'IRS per als sol·licitants i els enviarà el formulari.
 • Pas # 4: Tan aviat com l'IRS aprovi la sol·licitud, el seu advocat rebrà el nombre EIN del seu negoci el mateix dia.

Després de mirar el procediment, és possible que s'hagi adonat de quant és essencial el paper d'un advocat en tot moment. Per tant, ha de contractar l'experimentat, veterà i que tingui bones crítiques. Les documentacions són bastant complexes i un sol document incorrecte enviat a l'oficina de l'IRS resultarà en la cancel·lació completa de l'procés causant la pèrdua de la seva part. Per tant, triar un advocat de manera intel·ligent i sàvia garantirà un procés sense complicacions.

Esperem que aquest article respongui la pregunta, puc treballar amb un nombre ITIN i l'ajudi a prendre una decisió informada per el seu futur?

Continguts