El meu iPhone no s'encendrà després de substituir la pantalla. Aquí teniu la solució.

My Iphone Won T Turn After Screen ReplacementProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu de substituir la pantalla, però ara l’iPhone no s’encén. És frustrant tenir un problema solucionat mentre apareix un altre, però hi ha algunes coses diferents per resoldre aquest problema. En aquest article, ho faré expliqueu què podeu fer si l'iPhone no s'encén després de substituir la pantalla !Restableix el teu iPhone

Quan l’iPhone no funciona correctament, de vegades cal apagar-lo i tornar-lo a engegar per solucionar el problema. Com que la pantalla no s'encén, haureu de fer un restabliment complet per reiniciar l'iPhone. La forma de restablir el vostre iPhone varia en funció del model, de manera que el desglossarem model per model.Restabliment dur Un iPhone 8, iPhone X, iPhone XS i iPhone XR

 1. Premeu i deixeu anar el botó Augmentar el volum situat a la part esquerra de l'iPhone.
 2. Premeu i deixeu anar el botó de baixar el volum situat a la part esquerra de l'iPhone.
 3. Manteniu premut el botó lateral situat a la part dreta de l'iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Restableix un iPhone 7 i iPhone 7 Plus

Simultàniament, manteniu premut el botó d’engegada (botó Sleep / Wake) i el botó de baixada de volum fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.Restabliment dur per a iPhones més antics

 1. Mantingueu premuts el botó d'engegada (botó Sleep / Wake) i el botó d'inici alhora.
 2. Mantingueu premuts els dos botons mentre la pantalla es torna negra.
 3. Deixeu anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone (si podeu)

Encara hi ha la possibilitat que el vostre iPhone estigui encès i que la substitució de la pantalla fallida faci que la pantalla sembli negra. Abans de continuar, us recomanem que proveu de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Tot i que no podeu veure res a la pantalla, és possible que iTunes segueixi reconeixent el vostre iPhone.

Agafa un cable de càrrega i connecta el teu iPhone a un ordinador amb iTunes. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre article per obtenir més informació com fer còpies de seguretat del vostre iPhone .

iPhone de còpia de seguretat en aquest ordinadorDFU Restaura el teu iPhone

DFU significa Actualització del firmware del dispositiu . Una restauració de DFU esborra i recarrega el programari i el firmware del vostre iPhone. Aquest és l'últim pas que podeu fer per descartar completament qualsevol tipus de problema de programari de l'iPhone.

per què baixa la brillantor del meu iPhone?

Igual que amb el restabliment complet, la manera de posar l’iPhone en mode DFU varia en funció del model que tingueu.

Restaurar DFU Un iPhone 8, iPhone X, iPhone XS i iPhone XR

 1. Utilitzeu un cable Lightning per connectar l'iPhone a un ordinador amb iTunes.
 2. Premeu i deixeu anar el botó Augmentar el volum.
 3. Premeu i deixeu anar el botó de baixar el volum.
 4. Manteniu premut el botó lateral situat a la part dreta del dispositiu fins que la pantalla es posi negra.
 5. Tan bon punt la pantalla es posi en negre, manteniu premut el botó de baixar el volum mentre continueu pressionant el botó lateral.
 6. Després d’uns cinc segons, deixeu anar el botó Sleep / Wake mentre continueu mantenint premut el botó Down Volume fins que el vostre iPhone aparegui a iTunes.
 7. Si alguna cosa ha fallat en el camí, sempre podeu tornar-ho a provar a partir del pas 1.

Problemes de maquinari de l'iPhone

És hora de comprovar el maquinari de l’iPhone si no s’han solucionat el problema ni una restauració completa ni una restauració de DFU.

En primer lloc, comproveu si l’iPhone està engegat i només la pantalla està trencada. Proveu de girar l'interruptor de timbre / silenci al costat de l'iPhone que engega i desactiva el timbre. Si el sentiu vibrar, vol dir que el vostre iPhone està engegat i que la pantalla està trencada.

Si aquest és el cas, el següent pas és tornar a col·locar les connexions de la pantalla de l’iPhone. És molt important desconnectar la bateria abans de provar de substituir la pantalla perquè és fàcil reduir el corrent a causa del corrent que passa pel telèfon.

Us recomanem que busqueu un professional per fer-ho, tret que ja tingueu experiència en la reparació d'iPhones. Més endavant en aquest article us ajudarem a trobar una opció de reparació fiable.

Malauradament, un altre problema que pot causar aquest problema són els pins doblegats. Els pins de la placa lògica són molt sensibles i, si es doblegen, és possible que necessiteu una pantalla nova o una placa lògica nova.

Moltes vegades, les pantalles de recanvi que compren les persones no són de la millor qualitat, de manera que pot valer la pena comprar una altra pantalla de recanvi i tornar-ho a provar.

Malauradament, només cal una petita connexió errònia per provocar un problema important a l’iPhone.

Opcions de reparació del vostre iPhone trencat

Reparar un iPhone és molt difícil, de manera que us recomanem que deixeu que un expert ho manegi. És possible que vulgueu plantejar-vos tornar a l’empresa que va substituir la pantalla i demanar-los que solucionessin el problema que van crear.

Si heu intentat substituir la pantalla pel vostre compte, voldreu desfer-vos de la nova pantalla i tornar-la a posar. Apple no tocarà un iPhone ni donarà un preu de reemplaçament fora de garantia si l’iPhone té components que no són d’Apple.

Una altra gran opció de reparació a la qual podeu recórrer és Pols . Puls és una empresa de reparació a la carta que envia un tècnic qualificat a casa seva. Arranjaran l’iPhone in situ i us donaran una garantia de per vida en la reparació.

Obteniu un telèfon nou

De vegades, val la pena considerar l’actualització a un telèfon nou. Podeu anar a UpPhone.com i utilitzeu l'eina de comparació de telèfons per comparar tots els telèfons i tots els plans. Si decidiu canviar a un pla nou mentre esteu fent, podeu estalviar molts diners.

Pantalla de l'iPhone: solucionat.

Sabem que és estressant que l’iPhone no s’encengui després de substituir la pantalla. Afortunadament, ara ja coneixeu els passos que podeu fer per solucionar aquest problema. Gràcies per llegir i, si teniu aquest problema, feu un comentari a continuació i feu-nos saber com l’heu solucionat.