Com puc compartir les contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad? El camí fàcil!

How Do I Share Wifi Passwords An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Les contrasenyes WiFi poden sermolt llarg i complicat, cosa que fa que sigui una mica difícil compartir-los amb els vostres amics i familiars. Afortunadament, Apple va crear una nova funció per compartir contrasenyes WiFi, de manera que mai no us haureu de doblegar per tornar a llegir la contrasenya de la part posterior del router. En aquest article t’explicaré com compartir contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad per tant tu pots ajudeu els vostres amics i familiars a connectar-se ràpidament a la vostra xarxa WiFi .Què necessito per compartir les contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad?

Solia haver de descarregar una aplicació per compartir contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad sense fils. No obstant això, aquestes aplicacions per compartir contrasenyes WiFi no eren fiables i sovint causaven bloquejos de programari. Afortunadament, Apple va integrar una funció de compartició de contrasenyes WiFi segura i fiable amb el llançament d’iOS 11.les dades mòbils de l'iPhone 6 no funcionen

En primer lloc, assegureu-vos que iOS 11, que es va llançar a la tardor del 2017, estigui instal·lat al vostre iPhone o iPad. La compartició de contrasenyes WiFi també funciona amb Macs que executen MacOS High Sierra.Per comprovar quina versió d’iOS s’executa el vostre iPhone o iPad, obriu l’app Configuració i toqueu General -> Quant a . Mireu el número que no està entre parèntesis al costat Versió . Si el número comença per 11, iOS 11 s'instal·la al vostre iPhone.

Si necessiteu actualitzar iOS, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Per actualitzar el programari de l'iPhone, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Aquest procés pot trigar una estona, de manera que us recomanem que connecteu l'iPhone o l'iPad a una font d'alimentació mitjançant el cable Lightning.

iPad enganxat a la pantalla del logotip de la pomaEn segon lloc, quan estigueu a punt per compartir les contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad, assegureu-vos que els vostres dispositius estiguin molt a prop l’un de l’altre. Si els vostres dispositius estan massa separats, és possible que no puguin compartir contrasenyes WiFi. Només per estar segur, manteniu el vostre iPhone o iPad just al costat de l’altre dispositiu iOS amb el qual vulgueu compartir una contrasenya WiFi.

Com compartir contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad

Si voleu rebre una contrasenya WiFi al vostre iPhone o iPad :

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta Wi-Fi .
  3. Sota Trieu una xarxa ... , toqueu el nom de la xarxa a la qual voleu unir-vos.
  4. Mantingueu l’iPhone o l’iPad a prop d’un altre iPhone o iPad que ja estigui connectat a la xarxa WiFi.

Si voleu envieu la contrasenya WiFi a l'iPhone o l'iPad d'un amic :

  1. Descobrir el vostre iPhone o iPad.
  2. Mantingueu l'iPhone o l'iPad al costat de l'iPhone o l'iPad del vostre amic.
  3. Apareixerà una alerta a l'iPhone o l'iPad que us demanarà si voleu Comparteix el teu Wi-Fi .
  4. Toqueu el gris Enviar contrasenya botó.
  5. Un cop enviada i rebuda la contrasenya, toqueu Fet .

per què el meu mòbil va directament al correu de veu?

Teniu problemes per compartir contrasenyes?

Si teniu problemes per compartir contrasenyes WiFi al vostre iPhone, consulteu el nostre article El meu iPhone no compartirà contrasenyes WiFi. Aquí teniu la veritable solució. Aquest article us ajudarà a resoldre problemes habituals que es poden produir quan intenteu compartir contrasenyes sense fils.

Compartir les contrasenyes WiFi fàcilment!

Heu compartit amb èxit una contrasenya WiFi al vostre iPhone o iPad. Aquesta útil funció evita els mals de cap que suposa haver d’escriure manualment una contrasenya WiFi complexa, de manera que us recomanem que la compartiu a les xarxes socials amb la vostra família i amics.

Gràcies per llegir,
David L.