Com posar un iPhone en mode DFU, Apple Way

How Put An Iphone Dfu Mode

DFU significa Actualització del firmware del dispositiu , i és el tipus de restauració més profund que podeu fer en un iPhone. Un geni líder d’Apple em va ensenyar a posar els iPhones al mode DFU i, com a tecnologia d’Apple, ho he fet centenars de vegades.

Sorprenentment, mai no he vist cap altre article que expliqui com accedir al mode DFU de la manera com m’havien format. Hi ha molta informació que hi ha simplement malament . En aquest article t’explicaré què és el mode DFU , com funciona el firmware al vostre iPhone i us mostrarà pas a pas com restaurar DFU el vostre iPhone.Si preferiu mirar que llegir (de fet, tots dos poden ser útils), passeu a la nostra versió nova Vídeo de YouTube sobre el mode DFU i com restaurar DFU amb un iPhone .El que heu de saber abans de començar

 • El Botó d'inici és el botó circular situat a sota de la pantalla del vostre iPhone.
 • El Botó Sleep / Wake és el nom d’Apple per al botó d’engegada.
 • Necessitareu un temporitzador per comptar fins a 8 segons (o ho podeu fer al cap).
 • Si podeu, feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud , iTunes , o Finder abans de posar el vostre iPhone en mode DFU.
 • NOU: Els Mac que executen macOS Catalina 10.15 o versions posteriors utilitzen Finder per restaurar DFU els iPhones.

Com posar un iPhone en mode DFU

 1. Connecteu l'iPhone a l'ordinador i obriu-lo iTunes si en teniu Mac amb MacOS Mojave 10.14 o un PC . Obert Cercador si en teniu Mac amb MacOS Catalina 10.15 o posterior . Tant se val si l’iPhone està encès o apagat.
 2. Manteniu premuts els botons Sleep / Wake i Home Button (iPhone 6s i versions posteriors) o el botó de baixada de volum (iPhone 7) junts durant 8 segons.
 3. Al cap de 8 segons, deixeu anar el botó Sleep / Wake però Continueu mantenint premut el botó d'inici (iPhone 6s o inferior) o el botó de baixar de volum (iPhone 7) fins que el vostre iPhone aparegui a iTunes o Finder.
 4. Deixeu anar el botó d'inici o el botó de baixar el volum. La pantalla del vostre iPhone es mostrarà completament negra si heu entrat correctament al mode DFU. Si no és així, torneu-ho a provar des del principi.
 5. Restaura el teu iPhone mitjançant iTunes o Finder.

Com posar un iPhone 8, 8 Plus o X en mode DFU

Molts altres llocs web ofereixen passos falsos, enganyosos o massa complicats quan us expliquen com restaurar DFU amb l'iPhone 8, 8 Plus o X. Us diran que desactiveu primer l'iPhone, cosa que no és necessària. El vostre iPhone no ha d’estar apagat abans de posar-lo en mode DFU .Si us agraden els nostres vídeos, mireu el nostre nou vídeo de YouTube sobre com restaurar DFU el vostre iPhone X, 8 o 8 Plus . Si preferiu llegir els passos, el procés és molt més senzill del que ho fan. El procés comença igual que un restabliment complet.

 1. Per restaurar DFU l'iPhone X, 8 o 8 Plus, premeu i deixeu anar ràpidament el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar ràpidament el botó de baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que la pantalla s'enfosqueixi.
 2. Tan bon punt la pantalla es torna negra, mantingueu premut el botó de baixar el volum mentre continueu mantenint premut el botó lateral.
 3. Després de 5 segons, deixeu anar el botó lateral, però continueu mantenint premut el botó de baixar el volum fins que aparegui l'iPhone a l'iTunes o al Finder.
 4. Tan bon punt aparegui a iTunes o Finder, deixeu anar el botó de volum. Ta-da! El vostre iPhone està en mode DFU.

Nota: si apareix el logotip d'Apple a la pantalla, heu mantingut premut el botó de baixar el volum durant massa temps. Reinicia el procés des del principi i torna-ho a provar.

Com posar un iPhone XS, XS Max o XR en mode DFU

Els passos per posar un iPhone XS, XS Max, XR en mode DFU són exactament els mateixos que els passos per a l'iPhone 8, 8 Plus i X. Mireu el nostre vídeo de YouTube sobre posar un iPhone XS, XS Max o XR en mode DFU si sou més aprenent visual! Utilitzem el meu iPhone XS per guiar-vos en tots els passos del procés.Com posar un iPhone 11, 11 Pro o 11 Pro Max en mode DFU

Podeu posar un iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max en mode DFU seguint els mateixos passos que per a un iPhone 8 o superior. Fes una ullada el nostre vídeo de YouTube si necessiteu ajuda per treballar durant tot el procés.

Si preferiu mirar que llegir ...

Consulteu el nostre nou tutorial de YouTube sobre com posar un iPhone en mode DFU i com fer una restauració de DFU si voleu veure-ho en acció.

Una paraula d’advertència

Quan DFU restaura l’iPhone, l’ordinador esborra i recarrega tots els codis que controlen el programari i maquinari al vostre iPhone. Hi ha el potencial que alguna cosa vagi malament.

Si el vostre iPhone està danyat d'alguna manera, i sobretot si està danyat per l'aigua, és possible que una restauració de DFU trenqui el vostre iPhone. He treballat amb clients que van intentar restaurar els seus iPhones per solucionar un problema menor, però l’aigua havia danyat un altre component que impedia completar la restauració. Un iPhone utilitzable amb problemes menors pot quedar totalment inutilitzable si falla la restauració d'un DFU a causa de danys causats per l'aigua.

Què és el firmware? Què fa?

El firmware és la programació que controla el maquinari del dispositiu. El programari canvia tot el temps (instal·leu aplicacions i descarregueu correu electrònic nou), el maquinari no canvia mai (amb sort, no obriu l’iPhone i no reordeneu els components) i el firmware gairebé mai no canvia - tret que sigui a.

Quins altres dispositius electrònics tenen firmware?

Tots ells! Penseu-hi: la vostra rentadora, assecadora, control remot de TV i microones utilitzen firmware per controlar botons, temporitzadors i altres funcions bàsiques. No podeu canviar el que fa la configuració de Crispetes de blat de moro al vostre microones, de manera que no és programari, sinó firmware.

Restaura DFU: tot el dia, cada dia.

Els empleats d’Apple restauren molts iPhones. Donada l’opció, ho faria sempre trieu una restauració DFU per una restauració normal o en mode de recuperació. Aquesta no és la política oficial d’Apple i alguns tècnics dirien que és excessiva, però si un iPhone té un problema llauna si es resol amb una restauració, una restauració de DFU té les millors possibilitats de solucionar-la.

Gràcies per llegir-lo i espero que aquest article aclareixi algunes de les desinformacions a Internet sobre com accedir al mode DFU i per què el voleu utilitzar. Us animo a adoptar la vostra friki interior. Hauríeu d’estar orgullosos! Ara podeu dir als vostres amics (i nens): 'Sí, sé com restaurar el meu iPhone amb DFU'.

Gràcies per llegir i tot el millor,
David P.