S'ha detectat un virus a l'iPhone? És legítim? Aquí teniu La veritat!

Virus Detected IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu de rebre una finestra emergent alarmant que diu alguna cosa en la línia de: 'S'ha detectat un virus a l'iPhone. Perdrà totes les vostres dades si no empreneu cap mesura immediata. ' No us enamoreu d’aquesta estafa! En aquest article t’explicaré què cal fer quan rebeu una finestra emergent que diu que el vostre iPhone té un virus i com es pot eviteu aquests molestos estafadors.M’agradaria esmentar que provenia d’aquesta pregunta Grup de Facebook de Payette Forward , on milers de persones reben ajuda amb els seus iPhones de la nostra experta, Heather Jordan.'Virus detectat a l'iPhone': les alertes són semblants?

La resposta, senzilla i senzilla, és no . Els estafadors creen finestres emergents com aquestes tot el temps. El seu objectiu principal és obtenir la informació del vostre compte d'iCloud o de la targeta de crèdit, fent-vos por pensar que alguna cosa està greument malament amb el vostre iPhone.Pot un iPhone fins i tot obtenir un virus?

Aquesta pregunta és una mica més complicada. Tècnicament, els iPhones es poden infectar programari maliciós , un tipus de programari que es crea per danyar el vostre iPhone o desactivar-ne la funcionalitat bàsica. El programari maliciós pot fer que les vostres aplicacions deixin de funcionar, us facin un seguiment mitjançant el GPS del vostre iPhone i fins i tot recopileu informació personal.

Tot i que són rars, els iPhones poden obtenir programari maliciós des d’aplicacions incorrectes i llocs web insegurs. El vostre iPhone és especialment perillós si està bloquejat perquè teniu accés a aplicacions Cydia, algunes de les quals són famoses per infectar el vostre iPhone amb programari maliciós.Per obtenir més informació sobre els virus de l'iPhone i què podeu fer per prevenir-los, consulteu el nostre article Un iPhone pot obtenir un virus? Aquí teniu La veritat!

Què he de fer si rebo una finestra emergent 'Virus detectat a l'iPhone'?

En general, aquestes finestres emergents de 'virus detectats a l'iPhone' apareixen mentre navegueu pel web a l'aplicació Safari. El primer que voldreu fer és tancar l’aplicació que feia servir quan vau rebre aquesta finestra emergent: no toqueu D'acord ni interactueu amb la finestra emergent.

Com es pot tancar l'aplicació

Per tancar l'aplicació, premeu dues vegades el botó circular inicial, que activa el commutador d'aplicacions. Veureu un menú que mostra totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone.

tanqueu el safari al commutador d

Quan estigueu al commutador d'aplicacions, llisqueu cap amunt sobre l'aplicació de la qual vulgueu tancar. Sabreu que l'aplicació està tancada quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

Esborreu l’historial del navegador Safari

El següent pas que cal fer és esborrar l’historial i les dades del lloc web de l’aplicació Safari, que esborraran les galetes que s’haurien pogut desar quan aparegués la finestra emergent al vostre iPhone. Per esborrar l'historial i les dades del lloc web de Safari, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Safari -> Esborra l'historial i les dades del lloc web . Quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla del vostre iPhone, toqueu Esborreu l'historial i les dades .

Notifiqueu aquesta estafa a Apple

Finalment, teniu l'opció de fer-ho informe de la finestra emergent que heu rebut a l’equip d’assistència d’Apple . Aquest pas és important per dos motius:

  1. Us ajudarà a protegir-vos en cas de robar-vos la informació.
  2. Ajudarà a protegir altres usuaris d’iPhone d’haver de fer front a la mateixa nefasta finestra emergent.

Embolicant-ho

Pot ser molt alarmant quan aparegui una finestra emergent que digui 'virus detectat a l'iPhone'. És important recordar que aquestes alertes mai són reals, sinó un mal intent de recopilar la vostra informació personal. Mantingueu informats els vostres amics i familiars compartint aquesta publicació a les xarxes socials o deixeu-nos un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta.

Tot el millor,
David L.